Monitor LCD 4G DVR 10,1" pentru mașină + stream LIVE și urmărire GPS

SKU: 15-045 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.458,35 lei
Preț cu TVA 1.750,00 lei
- +

Descrierea produsului Monitor LCD 4G DVR 10,1" pentru mașină + stream LIVE și urmărire GPS

Monitor LCD 4G DVR 10,1" in masina + stream LIVE si urmarirea GPS a pozitiei vehiculului. Monitorul are pana la 2 sloturi pentru card SD, pentru inregistrare pe 2 carduri cu o capacitate de 512 GB. Monitor pt. 4 camere AHD/HD cu înregistrare pe carduri 2xSD + 2xUSB pentru monitorizarea în direct a mișcării vehiculului prin intermediul aplicației din smartphone. Sistem de securitate auto - Monitorul hibrid de parcare cu intrare pentru 4 camere este, de asemenea, un recorder DVR compact pentru înregistrarea video atunci când parcați sau mutați mașini mai mari, camionete, microbuze, autobuze, camioane, utilaje agricole și de construcții.

Este o soluție ideală oriunde aveți nevoie nu numai să aveți o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vostru, ci și să aveți o înregistrare video adecvată a acestor activități. Datorită acestei funcții, monitorul DVR are o gamă foarte largă de utilizare în diverse zone. Înregistrează imaginea de la fiecare cameră pe cardul SD introdus până la o capacitate maximă de 256 GB. Monitorul are până la 2 sloturi pentru carduri SD, astfel încât puteți înregistra pe două carduri și aveți o capacitate de stocare de 512 GB.

Prin aplicația din telefonul mobil este posibilă monitorizarea LIVE de la camere și poziția GPS curentă a vehiculului pe hartă.

4g wifi monitor auto gps

Monitorul LCD 4G DVR îndeplinește funcția unei cutii negre, ceea ce este ideal pentru monitorizarea activității mașinilor agricole, mașinilor de construcții, camioanelor, furgonetelor etc. Monitorul DVR poate fi folosit și în transportul cu autobuzul unde aveți o imagine de ansamblu nu numai asupra mișcarea autobuzului, dar și o înregistrare din interior, de exemplu la monitorizarea pasagerilor sau la deschiderea ușilor la urcarea și coborârea din autobuz. Cu acest sistem veți ști exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Monitorul este echipat cu o consolă reglabilă pe tabloul de bord, pe care o puteți atașa la locul dorit. Al doilea suport este folosit pentru montarea pe tavan. Este inclus și un parasolar , care garantează o imagine clară și fără reflexii. Pentru un control și mai ușor, monitorul are și o telecomandă.

monitor auto dvr cu gps live + vizualizare camere

Monitorul are o conexiune Wi-Fi și un slot pentru card SIM pentru conexiune de date 4G . Datorită acestui fapt, puteți viziona imaginea de la camere și puteți vizualiza videoclipuri chiar și de la distanță prin intermediul telefonului mobil sau al computerului. Datorită conexiunii 4G, acest monitor devine un sistem de securitate pentru mașină . Înregistrarea de la camere poate fi înregistrată chiar și după ce vehiculul a fost parcat. Monitorul are difuzoare încorporate și 2 porturi USB pentru conectarea unui mouse USB și vizualizarea conținutului multimedia - MP5 player.

Sistem de securitate auto - monitor 4G cu monitorizare live

display auto cu marșarier - pentru camion

Posibilitatea de a afișa toate cele 4 camere pe monitor simultan în diferite combinații

Afisaj LCD monitor auto 4 camere

La monitor pot fi conectate până la 4 camere AHD sau HD. În funcție de nevoia și tipul vehiculului, puteți alege și combina camere din oferta noastră pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră. Camerele sunt conectate la monitor prin cabluri cu 4 pini cu lungimi selectabile de 5m, 10m, 15m și 20m. Conectorul cu 4 pini care conectează camera la cablu este impermeabil la fel ca camerele din oferta noastră, care sunt rezistente la praf și deteriorare. Instalarea sistemului este simplă. Monitorul are cabluri pentru conectarea camerelor și alimentarea monitorului, care este protejat împotriva supratensiunii printr-o siguranță înlocuibilă. Camerele sunt alimentate direct de la monitor, astfel încât nu mai este necesar să le conectați separat la sursă, ceea ce simplifică instalarea și puteți amplasa camera oriunde în vehicul. Monitorul conține, de asemenea, 3 cabluri de comutare, prin care puteți afișa linii de ghidare pe camerele selectate după cuplarea marșarierului. Este posibil să afișați mai multe camere în combinații diferite pe monitor în același timp.

monitor parcare auto - conexiune

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit decât cu suport (ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă trei tipuri de suporturi care vă permit să atașați monitorul de exemplu pe un parbriz sau unde se află Necesar. În cazul în care trebuie să puneți camera pe o remorcă care poate fi scoasă din mașină sau camion, puteți cumpăra din magazinul nostru electronic un cablu de conectare al camerei de marșarier pentru remorci și semiremorci . Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de marșarier și reconectarea.

monitor hibrid pentru mașini și camioane

Caracteristici:

LA CARE SE ADAUGA Funcția DVR de înregistrare de la 4 camere
la care se adauga Înregistrare pe două carduri SD de până la 2x256 GB
la care se adauga Posibilitatea de a conecta până la 4 camere de marșarier
la care se adauga Posibilitatea de a afișa toate cele 4 camere pe monitor simultan în diferite combinații
la care se adauga Monitorizare de la distanță prin aplicație (PC și smartphone)
la care se adauga 4G, GPS, conexiune WIFI


Specificație:

Dimensiunea monitorului: monitor digital IPS de 10,1 inchi, iluminare LCD de fundal
Rezoluție: 1024x600 RGB
Număr de canale video: 4 intrări pentru camere (conector cu 4 pini)
Suport semnal de intrare: intrare semnal video 1080P/720P/960P/CVBS
CPU: Hi3520DV300
Sistem de operare: Sistem de operare Linux încorporat
Control: meniu OSD/telecomandă/ mouse USB
Material: Corp monitor - aliaj de aluminiu
Monitorizare de la distanță: da, pentru PC-uri și smartphone-uri care utilizează aplicația
Alimentare: DC8V-36V
Temperatura de funcționare: -20 până la 70 ° C
Luminozitate: 500cd/㎡
Sistem: PAL/NTSC
Raport de aspect: 16:9
Înregistrare ciclică: da
Dispozitiv de afișare: 1/2/3/4 cameră/afișare divizată/moduri de împărțire multiple
Stocare: suport pentru carduri SD de până la 256 GB, 2x slot SD, 2x256 GB max.
Port USB: da, 2x (pentru conexiune USB mouse și pentru redare media - MP5 player)
GPS: da + înregistrați poziția GPS în fișierul video
2G/3G/4G: da, acceptă CDMA / EDVO / GPRS / WCDMA / FDD LTE / TDD LTE
Wi-Fi: da, 802.11b/g/n 2,4 GHz
Difuzoare: da, încorporate
Dimensiune display LCD: L/H/D 25 x 16 x 3 cm

Conținutul pachetului:

1x monitor LCD de 10,1" 4G
1x telecomandă
1x antenă Wi-Fi
1 x antenă GPS
1 x antenă 4G
1x Suport pentru bord pentru montarea monitorului
1x Suport de tavan pentru montarea monitorului
2x autocolant sub consolă
1x kit de montare
1x cablu de alimentare cu siguranță
1x manual

Comentarii

Alte produse