Localizator OBD Localizare 4G a urmăririi GPS auto

SKU: 09-100 Am o întrebare
nou Localizator OBD Localizare 4G a urmăririi GPS auto
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 458,35 lei
Preț cu TVA 550,00 lei
- +

Descrierea produsului Localizator OBD Localizare 4G a urmăririi GPS auto

Localizator OBD Localizare 4G a urmăririi GPS auto. Design miniatural și compact - dispozitiv de urmărire excelent (tracker). Localizator GPS OBD cu precizie 4G de până la 2,5 m pentru mașini și vehicule comerciale . Obțineți toate informațiile necesare despre vehiculul monitorizat în timp real și urmăriți traseul parcurs și starea vehiculului . Dispozitivul OBD este compatibil cu majoritatea vehiculelor fabricate după 2004 . Cu acest dispozitiv nu veți avea nicio problemă să vă localizați vehiculul cu o precizie ridicată de până la 2,5 metri. Localizatorul GPS are un difuzor încorporat pentru funcția de interceptare și astfel monitorizarea vocii . LED-urile de stare a dispozitivului - 3 LED-uri care indică starea dispozitivului - pot fi dezactivate , ceea ce oprește semnalizarea LED - și, prin urmare, localizatorul GPS este absolut discret.

Consum minim de energie - dispozitivul este echipat cu un cip de înaltă performanță, datorită căruia are un consum de energie ultra-scăzut și, prin urmare, nu are un impact negativ asupra bateriei din vehicul.

Acest localizator GPS OBD are și suport pentru rețea 4G

Urmărire GPS cu INS - Oferă urmărire continuă în zone cu sau fără un semnal GPS slab.

caracteristici de localizare GPS 

Locația GPS prin localizatorul de locație al trackerului OBD în mașină

Dispozitivul GPS asigură urmărirea utilizatorului sub forma unei aplicații mobile numite „ TrackSolid PRO ” (iOS, Android) , cu ajutorul căreia puteți afla locația vehiculului sau obiectului monitorizat în timp real și diverse date necesare.
O altă formă este urmărirea poziției GPS prin interfața web „ www.tracksolid.com ”, pe care o puteți utiliza prin computer, tabletă pentru o monitorizare convenabilă.

localizare GPS tracksolid pro

Vă puteți conecta la trackerul GPS printr-o aplicație de pe un telefon mobil, tabletă sau PC

Harta arată poziția dvs. curentă cu timpul, viteza și coordonatele GPS.

GPS monitorizare vehicul tracker obd locator

Monitorizare vocală

Este posibil să folosiți numărul SOS prestabilit pentru a trimite o comandă prin SMS către trackerul GPS pentru monitorizarea vocii - interceptare. Tracker-ul GPS vă va suna înapoi într-o secundă. Ridică și poți monitoriza conversația din jurul trackerului.

tracker monitorizare voce - interceptare gps

Alarmă sonoră

Daca nivelul de decibeli depaseste 60 de decibeli (ruperea sticlei etc.), localizatorul GPS trimite automat o alarma la numarul SOS prestabilit.

localizator GPS cu alarmă sonoră

Alarma de deconectare

Dispozitivul OBD are o interfață standard, astfel încât instalarea lui în vehicul este foarte simplă.
În cazul în care o persoană neautorizată deconectează dispozitivul ODB, veți fi informat imediat printr-un mesaj SMS pe telefonul dvs. mobil. Puteți utiliza urmărirea profesională a vehiculelor atunci când închiriați o mașină, în cazul unui eveniment de asigurare sau pentru conducerea economică a vehiculului.

locator GPS obd

Localizator GPS - design miniatural si compact

Este un dispozitiv foarte mic și ușor, care poate fi ținut într-o mână. Din acest motiv, poate fi ascuns cu ușurință oriunde în vehicul, astfel încât să nu fie sub supravegherea altor persoane.

Locații GPS de localizare obd

Localizare GPS - Nu este necesară instalarea

Instalarea este foarte simplă, doar conectați localizatorul OBD la interfața din vehicul și dispozitivul este activ. La majoritatea vehiculelor, interfața este situată sub volan (vezi imaginea - Zona A)

dispozitiv obd localizator GPS

Alarmă de viteză

Dacă vehiculul se deplasează cu o viteză mai mare decât limita, dispozitivul va trimite un SMS la numărul implicit de mobil

limita de viteză a locatorului GPS

Alarma baterie descărcată

Când bateria din dispozitiv scade la mai puțin de 10%, dispozitivul trimite un mesaj SMS de avertizare „ Atenție! Bateria este descărcată, vă rugăm să încărcați la timp! ” La numărul de mobil SOS implicit

localizator gps de stare a bateriei

Managementul flotei de vehicule

Dacă dețineți o flotă de vehicule în compania dvs., aveți posibilitatea de a le urmări imediat sub un singur cont. Cu sistemul „Tracksolid Pro”, puteți urmări până la 10.000 de vehicule simultan prin intermediul aplicației sau platformei web.

managementul flotei de localizatori GPS

Urmărirea poziției duble GPS + LBS

Dispozitivul OBD acceptă localizarea GPS și LBS. GPS-ul este pentru determinarea poziției în exterior cu o abatere de până la 2,5 metri și depinde de obținerea datelor de la sateliți. Iar LBS este pentru locație în interior (în clădiri, încăperi, companii) și urmărirea se obține din date prin rețeaua GSM, astfel încât această funcție poate funcționa oriunde în loc cu accesul unui semnal mobil (de ex. în subsol).

locator GPS și lbs în obd

Funcția GEO FENCE

Vă va permite să trimiteți o notificare prin e-mail când părăsiți zona marcată
(Dacă șoferul vehiculului iese din greșeală în afara traseului planificat sau mărfurile/pachetul dvs. ar depăși limita permisă)

localizator GPS geofence

Caracteristici:

Dispozitiv OBD cu GPS
Design compact și miniatural
Baterie integrată care are grijă de funcționalitate chiar și după scoaterea din interfață
Poziționare cu o precizie mai mică de 2,5 metri

Specificații:

Pozitionare: GPS / Glonass / BDS / Galileo, AGPS / LBS
Precizie de poziționare: mai puțin de 2,5 m
Antena: GPS / GSM / Bluetooth
Baterie: 50 mAh
Conexiune la rețea: GSM + LTE Cat1 + WCDMA (suportă și 4G)
Frecvență: L1
Tensiune de operare: 9-36V DC
Consum mediu: 350 mA
Indicație LED: GNSS - albastru, Celulă - verde, Pornit - roșu
Conexiune auto: port OBD II
Cartela SIM: nano
USB: 1x port micro USB
Memorie: 8MB flash
Temperatura de lucru: -20 ~ 70 ° C
Interval de umiditate: 5% - 95%
Vorbitor: da
Protectie: IP41
Raza de voce: până la 5 metri
Funcții: mișcare, viteză, GEO-gard, monitorizare vocală, detectarea bateriei vehiculului, analiza șoferului: viraje bruște, frânare și accelerare, schimbări rapide de bandă, coliziuni, derapaj, înclinare, răsturnare
Senzori: accelerație și giroscop
Greutate: 60 g
Dimensiuni: 65x50x25 mm

Conținutul pachetului:

1x OBD Localizator GPS Profio GPS OBD-1
1x manual

!!! Pentru ca locatorul sa functioneze este necesar sa achizitionati o licenta de 1-10 ani de monitorizare prin sistemul TRACKSOLID !!!

Comentarii

Alte produse