Localizator GPS - super subțire de doar 8mm cu baterie de 2500mAh

SKU: 09-082 Am o întrebare
nou Localizator GPS - super subțire de doar 8mm cu baterie de 2500mAh
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 500,00 lei
Preț cu TVA 600,00 lei
- +

Descrierea produsului Localizator GPS - super subțire de doar 8mm cu baterie de 2500mAh

Urmarire GPS - Localizator GPS ULTRATHIN 8mm + baterie 2500mAh - monitorizarea miscarii transporturilor + notificare despachetare. Este cu adevărat ultra subțire , cu o grosime de 8 mm, cu o înălțime de 110 mm și o lățime de 61 mm. Suportul de urmărire prin GPS + localizator LBS va asigura monitorizarea și urmărirea oricăror datorită dimensiunii sale compacte. Este un localizator ideal pentru mărfuri și pachete, datorită senzorului de lumină poate avertiza despre despachetarea neautorizată. Acest dispozitiv de monitorizare ultrasubțire și compact este special conceput pentru urmărirea mărfurilor, transporturilor, coletelor, valorilor, bagajelor etc. Cu toate acestea, poate fi folosit și pentru urmărirea persoanelor, mașinilor sau a oricărui alt obiect. După introducerea cartelei SIM în dispozitiv, puteți urmări mărfurile în timp real pe hartă .

Senzorul de lumină încorporat poate detecta despachetarea ilegală a mărfurilor și apoi poate trimite alerte și notificări. Aceste notificări vor fi trimise către telefonul dvs. sub forma unui mesaj SMS cu un link către locația curentă a locatorului GPS. În acest fel, veți afla despre deschiderea ilegală a transportului, precum și despre locul în care s-a întâmplat. Datorită dimensiunii sale ultra-subțiri și bateriei încorporate cu o capacitate de până la 2500mAh, puteți plasa locatorul în fiecare pachet, ceea ce permite urmărirea în timp real a mărfurilor 24/7. Bateria se incarca folosind un cablu micro USB. Când bateria scade sub 3,65V, localizatorul vă va trimite un mesaj SMS de notificare despre o baterie descărcată. Acest localizator GPS este soluția ideală pentru a vă proteja proprietatea.

localizator GPSurmărire prin gps

Dispozitivul de urmărire GPS își găsește uzul pentru urmărirea și monitorizarea vehiculelor închiriate, leasing-ului de mașini, bunurilor de valoare transportate, închirierea de utilaje grele și monitorizarea bunurilor specifice. Puteți cumpăra localizatoare GPS de cea mai bună calitate din magazinul nostru electronic. Tot ce aveți nevoie este o cartelă SIM (date/telefon) și monitorizarea prin GPS poate fi activă imediat.

Dispozitivul GPS asigură urmărirea utilizatorului sub forma unei aplicații mobile numite „ Track Solid Pro ” (iOS, Android), cu ajutorul căreia puteți afla locația vehiculului sau obiectului monitorizat în timp real și diverse date necesare. O altă formă este urmărirea locației dispozitivului GPS prin interfața web „ www.tracksolid.com ”, pe care o puteți utiliza prin PC, tabletă, laptop pentru o monitorizare convenabilă.

aplicație de urmărire tracksolid

Vă puteți conecta la trackerul GPS printr-o aplicație de pe un telefon mobil, tabletă sau PC

Harta arată poziția dvs. curentă cu timpul, viteza și coordonatele GPS.

aplicația tracksolid pro

Funcția GEO FENCE

Vă permite să trimiteți o notificare prin e-mail atunci când vehiculul părăsește zona marcată
(în cazul în care șoferul vehiculului ar părăsi accidental traseul planificat sau bunurile/pachetul dvs. ar ieși în afara graniței permise)

funcția geofence

Puteți utiliza localizatorul GPS pentru a urmări o motocicletă, un camion și o mașină, bagaje, obiecte de valoare, pachete și mărfuri, containere etc.

localizator gps subtire

Datorită dimensiunii sale ultra-subțiri și bateriei încorporate, permite monitorizarea în timp real a obiectelor 24/7.

urmărirea pachetului prin gps

Caracteristici:

Pozitionare GPS + LBS
Design ultra-subțire și miniatural
Baterie integrata cu o capacitate de 2500mAh
Senzor de lumină pentru detectarea deschiderii neautorizate de mărfuri/transporturi/bucuri de valoare

Specificații:

Antenă: antenă ceramică GPS de interior cu 4 benzi
Indicație LED: mod de funcționare, baterie
Baterie: încorporată, reîncărcabilă, 2500 mAh Li-Polymer
Frecventa: GSM 850/900/1800/1900 MHz
Tensiune/curent de operare: 3,7V DC/50mA
Alimentare: 5V/1A
Timp de încărcare: 6 ore
Dimensiuni: 110x61x8 mm
Greutate: 76 g
Temperatura de funcționare: -20 până la + 70 ° C
Protocol de difuzare: TCP, SMS
Precizie: până la 10 m

Conținutul pachetului:

1x localizator GPS Profio GPS L-8
1x cablu micro USB
1x manual

Comentarii

Alte produse