Localizator GPS în miniatură rezistent la apă IPX5 - baterie de 2800 mAh

SKU: 10-563 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 291,65 lei
Preț cu TVA 350,00 lei 650,00 lei
- +

Descrierea produsului Localizator GPS în miniatură rezistent la apă IPX5 - baterie de 2800 mAh

Localizator GPS în miniatură rezistent la apă IPX5 - baterie de 2800 mAh cu rezistență de până la 2 ani. Poziționare GPS + LBS + WiFi - până la o precizie triplă pentru poziționare în timp real. Mini localizator GPS este un tracker ușor și compact care vă permite să localizați, să monitorizați fără a fi nevoie de alimentare cu o durată de viață a bateriei de până la 2 ani (doar pentru localizarea prin wifi). Localizatorul este o soluție de securitate utilă care asigură urmărirea mișcării persoanelor, mărfurilor și vehiculelor în timp real sau la intervale regulate. Tracker GPS online r (aplicație mobilă) cu baterie de 2800 mAh, care va asigura funcționarea dispozitivului GPS în modul standby până la 2 ani (doar pentru locație wifi) atunci când recuperați locația o dată pe zi sau când utilizați GPS-ul continuu, acesta poate funcționa până la 45 de ore.

Odată ce tracker-ul online are un semnal GPS bun, îl va găsi prin GPS. Dacă nu are semnal GPS, îl va găsi prin intermediul LBS. Poziționarea triplă permite marcarea precisă și rapidă a locației. Modulul GPS este echipat cu un magnet puternic (precum și autocolante cu velcro de 3 m pentru atașarea ușoară a locatorului) și este foarte simplu și flexibil de instalat pentru monitorizarea vehiculelor prin GPS. Protecția externă a gradului de rezistență la apă IPX5 (protecție împotriva stropirii cu apă și praf) permite funcționalitatea dispozitivului chiar și într-un mediu exterior solicitant. Dispozitivele de urmărire prin GPS pot fi utilizate pentru urmărirea și monitorizarea vehiculelor închiriate, închirierea autoturismelor, bunurile de valoare transportate, închirierea de mașini grele și monitorizarea bunurilor specifice. Tracker-ul GPS vă avertizează, de asemenea, sub formă de SMS, la interferența neautorizată cu instalarea dispozitivului sau demontarea acestuia. Puteți cumpăra localizatoare GPS de cea mai bună calitate din magazinul nostru electronic. Tot ce aveți nevoie este o cartelă SIM (date/telefon) și monitorizarea prin GPS poate fi activă imediat.

Dimensiunile miniaturale ale locatorului GPS

Tracker-ul GPS are un corp compact precis în miniatură, îl putem ține doar în două degete.
Când localizatorul funcționează, nu se emite niciun sunet, este foarte ușor de ascuns oriunde.

localizator GPS miniatural

Dispozitivul GPS asigură urmărirea utilizatorului sub forma unei aplicații mobile numite „ TrackSolid PRO ” (iOS, Android) , cu ajutorul căreia puteți afla locația vehiculului sau obiectului monitorizat în timp real și diverse date necesare.
O altă formă este urmărirea dispozitivului GPS prin interfața web „ www.tracksolid.com ”, pe care o puteți utiliza prin PC, tabletă, laptop pentru o monitorizare convenabilă.

localizare prin GPS

Vă puteți conecta la trackerul GPS printr-o aplicație de pe un telefon mobil, tabletă sau PC

Harta arată poziția dvs. curentă cu timpul, viteza și coordonatele GPS.

monitorizare vehicul solid tracksolid

Funcția GEO FENCE

Vă va permite să trimiteți o notificare prin e-mail când părăsiți zona marcată
(Dacă șoferul vehiculului iese din greșeală în afara traseului planificat, sau mărfurile/pachetul dvs. ar ieși în afara limitei permise)

localizator GPS geofence

Localizare triplă GPS și LBS + WiFi

Acest tracker acceptă locația GPS și LBS. GPS este determinarea unei poziții externe cu o precizie mai mică de 10 metri. LBS este determinarea poziției (în locurile în care nu există semnal GPS) cu o precizie mai mică de 500 de metri. Localizatorul se poate conecta și la rețeaua publică WIFI și poate trimite date de locație prin Wifi.

localizare triojita - tracker gps

Standby lung - Standby pana la 3 ani

Trackerul GPS are o baterie Li-Polymer de 3,0 V 2800 mAh, care poate fi înlocuită, cu funcție inteligentă de economisire a energiei.
În modul de așteptare până la 3 ani când lucrați cu locația o dată pe zi sau când utilizați GPS-ul continuu, poate funcționa până la 45 de ore.

Localizatorul GPS conține o baterie Li-on nereîncărcabilă înlocuibilă de 2800 mAh, așa că nu recomandăm monitorizare intensivă/continuă, ci mai degrabă monitorizare intermitentă pe termen lung

localizator GPS de capacitate mare a bateriei

Modul de economisire a energiei

În acest mod, puteți seta ora exactă la care dispozitivul ar trebui să se trezească și să-și actualizeze locația și apoi puteți introduce ora cât de des ar trebui să se trezească. Deoarece dispozitivul nu este pe deplin activ în acest mod și este activat doar la anumite momente, bateria este salvată , ceea ce permite dispozitivului să dureze foarte mult timp. În practică, acest mod funcționează în așa fel încât dacă introducem ora de activare la, de exemplu, 13:45 și setăm intervalul de repetare, de exemplu, 2 ore. Deci, dispozitivul își actualizează locația pentru prima dată la 13:45 și următoarea actualizare a locației va fi la 15:45, iar următoarea locație este actualizată la fiecare 2 ore. În acest mod, dispozitivul poate funcționa cu o singură încărcare a bateriei timp de aproximativ 1-2 ani. Prin urmare, dacă locația este actualizată o dată la 1 zi.

Alarmă de îndepărtare neautorizată de localizare GPS

Dacă localizatorul GPS detectează o retragere neautorizată prin intermediul butonului Lumină, o alarmă va fi trimisă sub forma unui mesaj de alertă și modul de urmărire GPS va fi activat automat timp de 20 de minute. După 20 de minute, dispozitivul revine în modul standby.

GPS tracker sk anti tamper

Magnet de fixare puternic

Modulul GPS este echipat cu un magnet puternic, ceea ce il face o instalare foarte simpla si in acelasi timp flexibila a localizatorului GPS direct pe vehicule pentru localizarea acestora. Folosind banda velcro autoadezivă 3M inclusă, puteți atașa, de asemenea, localizatorul GPS la obiecte nemagnetice.

localizator GPS - magnet puternic

Design de localizare rezistent la praf și apă IPX5

Localizatorul GPS are o suprafață super rezistentă la apă, care asigură o funcționare stabilă într-un mediu solicitant.
Nu numai că previne eficient pătrunderea prafului, dar nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la localizator atunci când intrați în contact cu apa.

GPS locator protectie IPX5

localizare prin GPS Localizare GPS WIFI + LBS - vă permite să vă determinați locația în timp real sau la intervale regulate
capacitatea bateriei Baterie de 2800 mAh - bateria nereîncărcabilă înlocuibilă asigură o alimentare suficient de lungă a dispozitivului GPS (timp de așteptare max. 2 ani)
magnet ultra puternic Magnet puternic - un capac magnetic puternic permite instalarea flexibilă pe un vehicul sau alt tip de proprietate
alarma de intruziune Alertă de intruziune - Veți fi notificat imediat când este detectat acces neautorizat la dispozitiv
rezistență la apă ipx5 IPX5 rezistent la apă - dispozitivul GPS rezistent la apă asigură o funcționare stabilă chiar și în medii exterioare solicitante
management inteligent al energiei Gestionare inteligentă a energiei - reduceți consumul de energie atunci când dispozitivul este inactiv

Specificații:
Frecvența comunicației: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: 850/900/1200 / 2100MHz (B1 / B2 / B5 / B8)
Sensibilitate: clasa II RBER2% (-102dBm)
GPRS: Clasa 1.2, TCP/IP
Sensibilitate la venit: clasa II RBER2% (-102dBm)
Memorie: 32 + 32 Mb
Eroare de fază: RMSPE <5, PPE <20
Max. ieșire: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30 ± 3dBm
Max. eroare de frecvență: ± 0,1 ppm
Cip GPS: Cip GPS foarte sensibil
Frecvență: GPS L1, 1575.42MHz
Canal GPS: 66
Precizia locației: <10 metri
Sensibilitate de urmărire: -165dBm
Sensibilitate de detectare: -148dBm
Buton: pentru a porni/opri
Indicator LED: roșu pentru modul de funcționare
Timp de așteptare: 3 ani (preluare a datelor de locație o dată pe zi)
Antena GPS: Antena GPS ceramica
Temperatura de funcționare: -20 ~ ~ + 70 ℃
Baterie: 2800 mAh / 3.0V baterie litiu polimer
Dimensiuni: 42 mm (latime) x 82 mm (inaltime) x 20 mm (grosime)
Greutate: 72 g

Conținutul pachetului:

1x Localizator GPS Profio GPS L-22
1x Velcro adeziv 3M
1x capac magnetic
1x manual

!!! Pentru buna funcționare a localizatorului GPS este necesar să achiziționați o licență de 1-10 ani pentru monitorizare prin sistemul TRACKSOLID PRO !!!

Comentarii

Alte produse