DVR auto DOD LS475W+ cu FULL HD 60fps + GPS

SKU: 55-037 Am o întrebare
Producător DOD
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.500,00 lei
Preț cu TVA 1.800,00 lei
- +

Descrierea produsului DVR auto DOD LS475W+ cu FULL HD 60fps + GPS

Cameră de top auto DOD LS475W+ cu FULL HD 60fps + logger GPS cu actualizare de 10 ori mai rapidă, unghi de vedere de 145°, lentilă din sticlă 6G, ISO până la 12800, WDR 2.0.

DOD LS475W + este succesorul direct al DOD LS470W+ și aparține celor mai recente camere DOD. Continuând în populara linie de camere LS470W, noul DOD LS475W+ face acum încă un pas înainte și adaugă o serie de caracteristici unice. Rezoluție FULL HD 1920x1080P la 60fps (cadre pe secundă) , suport micro SD de până la 128 GB (camere standard de până la 32 GB) unde pot fi stocate până la 18 ore de înregistrare, baterie de până la 900 mAh , unghi larg de vizualizare de 145° și mare Display LCD TFT de 3" 16:9. Este echipat cu noul senzor SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291 care oferă un mod de noapte revoluționar chiar și în întuneric total!

O cameră video premium care va satisface chiar și cei mai pretențioși clienți.

Ls475w dvr auto + mod parcare

DOD LS475W+ are compresie de imagine H.264, fișier MOV , flux de date aprox. 20 Mbps. Un minut la rezoluție video 1080p 60fps este de aprox. 150 MB. Puteți întoarce imaginea la 180° (camera poate fi montată „în jos pe cap”). Are un plus foarte util - un filtru de polarizare circular reglabil care reduce eficient lumina reflectata.

Din punct de vedere tehnologic, aceasta este camera auto de „generația următoare” – cu cele mai noi tehnologii (optică, microcipuri, funcții) pe care le oferă piața auto.

Cameră video certificată pentru utilizare în întreaga UE (adică în Austria, Germania și alte state membre). Acestea îndeplinesc criteriile standardelor tehnice și pot fi utilizate în vehicul.

Senzor SONY STARVIS - (Vizibilitatea stelei sau vizibilitatea în lumina stelelor)Lentila din sticla 6G - o combinatie de sase straturi de sticla, oferind o imagine uimitor de luminoasa, curata si nedistorsionata. Are un procesor GPS de 10x, cea mai rapidă tehnologie GPS pentru mașină asigură urmărirea precisă a vitezei vehiculului și pozițiile GPS ultra-rapide ale traseului dumneavoastră. Pachetul vine cu un software complet nou reproiectat și îmbunătățit pe computerul dvs. - DOD GPS 2.0 player.

Un mare avantaj este sistemul îmbunătățit de parcare de nouă generație, care va începe înregistrarea cu 15 secunde înainte de a detecta mișcarea. Acest lucru vă va asigura că aveți o înregistrare a ceea ce s-a întâmplat de la început până la sfârșit. Când continuați să conduceți, camera revine la înregistrarea în modul buclă.

Lider pe piata sigurantei si monitorizarii auto

Ls475w+ mod parcare pentru camera dod

Camera poate fi atașată cu ușurință pe parbriz folosind o ventuză cu un suport care este atașat în cameră într-un mod simplu. Unghiul larg de vizualizare de 145° surprinde evenimentele din fața vehiculului și pe laterale, calibrare automată a timpului folosind GPS. Veți aprecia, de asemenea, funcția de înregistrare GPS a înregistrării călătoriei (locația GPS, viteza actuală). Veți putea vedea videoclipuri pe computer cu software-ul furnizat. Ideal pentru companii pentru a controla călătoria personalului, șoferii profesioniști. Camera poate fi conectată la o sursă de alimentare de 12/24V, astfel încât este posibil să o utilizați cu excepția automobilului și pentru alte vehicule, camioane sau autobuze. În caz de accident, frânare puternică sau înclinare a mașinii, setul de cameră are funcția senzor G, care protejează fișierele împotriva impactului. De asemenea, în caz de urgență, utilizatorii pot proteja manual un fișier existent prin apăsarea lungă a butonului „SOS”. Meniul camerei este disponibil și în limba slovacă.

Noile modele de camere auto DOD LS475W+, LS500W și RC500S+ sunt în prezent în topul ofertei de cutii negre de pe piața mondială.

Acest lucru este dovedit nu numai de tehnologiile folosite, ci mai ales de satisfacția șoferilor care folosesc activ aceste camere. Prețul lor este relativ mai mare, dar oferă tehnologie de vârf și realizează înregistrări care pot fi folosite și ca dovadă la accident . Cu aceste camere nu este posibil să nu poți citi plăcuța de înmatriculare a vehiculului care te-a avariat sau amenințat.

Suportă carduri micro SD de până la 128 GB (aproximativ 18 ore de înregistrare)

Cameră Ls475w+ de ultimă generație

Caracteristicile produsului:

Rezoluție excelentă FULL HD 1080p la 60fps
Reducerea neclarității în mișcare
Interval ISO extins până la ISO 12800
Tehnologie avansată WDR 2.0 - video uimitor la orice lumină
Filtru de polarizare circular reglabil
Supraveghere parcare

Înregistrare video cinematică 1080p @ 60fps
Oferă utilizatorilor o înregistrare video stabilizată și continuă la 1080P cu 60 de cadre pe secundă, mărind cantitatea de detalii pe care le puteți vedea.

Ls475w+ rezoluție full hd

Reducerea neclarității în mișcare
Alți șoferi merg prea repede și numerele plăcuțelor lor de înmatriculare ar putea fi eliminate în videoclip? Tehnologia de reducere a neclarității este utilizată pentru a crește claritatea obiectelor care se mișcă rapid.

dod Ls475w+ reducerea imaginii neclare

Interval ISO extins până la 12800
DOD LS475W+ are un nou senzor Sony STARVIS CMOS cu sensibilitate îmbunătățită nu numai în iluminare normală, ci și în condiții de iluminare slabă. Gama îmbunătățită crește luminozitatea obiectelor care se mișcă rapid pe timp de noapte. Camera poate captura acum și mai multe detalii în condiții de lumină foarte scăzută.

dod Ls475w+ iso 12800

Tehnologie avansată WDR 2.0
Video uimitor în orice lumină și expunere echilibrată în orice condiție. Face fotografiile de noapte mai luminoase și reduce expunerea la lumină pentru a obține cea mai frumoasă imagine.

tehnologia dod ls475w+ wdr

Diafragma mare f/1.6, performanță ridicată în lumină slabă
Diafragma mare reflectă cantitatea de lumină care cade pe senzor în timpul fotografierii. Cu cât diafragma este mai mare (numărul f mai mic), cu atât mai multă lumină va fi captată în senzorul camerei. Cu cea mai mare deschidere, care este cu 66% mai mare decât concurența de pe piață, camerele DOD produc cea mai clară imagine.

dod ls475w+ deschidere față și spate f/1.6

Lentila din sticla ascutita 6G
Lentila ascuțită cu 6 elemente, realizată din șase straturi de sticlă, oferă o imagine uimitoare, curată și nedistorsionată

lentilă de sticlă dod ls475w+ 6G

Unghi larg de vedere 145°
Captarea imaginii la un unghi larg de vizualizare de 145° pentru o acoperire și claritate optime. Camera frontală este echipată cu o lentilă cu unghi extrem de larg, care îmbunătățește raza de înregistrare, deoarece vederea panoramică a părții frontale a vehiculului surprinde toate părțile fără distorsiuni (deci nicio imagine distorsionată).

dod ls475w+ unghi larg de vizualizare

Filtru de polarizare circular reglabil - reduce eficient lumina reflectata
Filtrul reglabil elimina orbirea parbrizului si in acelasi timp creste saturatia. Reduce reflexiile nedorite și expunerea excesivă sau efectele de polarizare pentru a asigura cea mai înaltă calitate a imaginii și pentru a vă proteja obiectivul.

dod ls475w+ filtru polarizant

Ecran LCD mare de 3 inchi
Ecran mare 3" 16: 9 - camera are un ecran lat mare, care oferă un ecran luminos și mare, potrivit pentru vizualizarea setărilor și redarea videoclipurilor direct pe afișajul camerei.

Ecran dod ls475w+ de 3 inchi

Baterie de înaltă performanță
Baterie Li-ion de înaltă performanță 900mAh (DOD LS470W+ are 650mAh). În absența sursei de alimentare, crește timpul de monitorizare (mod parcare) și astfel oferă mai multă protecție.

baterie puternică dod ls475w+

Supraveghere parcare
Vei fi multumit de aceasta supraveghere a parcarii chiar si atunci cand parchezi si lasi masina. Modul de parcare îmbunătățit , care pornește automat la 10 minute după părăsirea vehiculului. Când continuați să conduceți, camera revine la modul de înregistrare în buclă. Cu senzorul SONY STARVIS, vă puteți bucura și de viziunea nocturnă revoluționară pentru camera frontală și chiar și în întuneric complet.

dod ls475w+ supraveghere parcare

În cazul detectării mișcării camerei din față sau din spate sau în caz de accident, începe înregistrarea video și blochează fișierul. Camera video începe să înregistreze timp de 15 secunde înainte ca mișcarea să fie detectată sau impactul, ceea ce vă asigură că veți avea o înregistrare a ceea ce s-a întâmplat de la început până la sfârșit. Condiția este ca camera să fie alimentată printr-o baterie de mașină folosind un set de cabluri pentru instalare permanentă în DOD DP4.

Procesor GPS cu viteza de 10 Hz

Integrat cu cea mai rapidă viteză GPS de 10 Hz, înregistrând date mai precise despre locația și viteza vehiculului. Vă permite să vă înregistrați traseul pe o hartă în timp ce vizionați videoclipuri în playerul DOD. În prezent, este cea mai rapidă actualizare GPS folosită în camerele video.

procesor dod ls475w+ 10x gps

DOD GPS Player V2.0
Noua versiune a DOD GPS Player 2.0 cu interfață de utilizator îmbunătățită este chiar cu o claritate mai bună. Afișează înregistrări video FULL HD cu date în timp real, cum ar fi viteza vehiculului, coordonatele GPS, supraîncărcare. Conexiunea la internet arată locația curentă a vehiculului pe hărți Google.

player GPS dod

Detectarea radarului de viteză
Sistemul vă reamintește că vă aflați în apropierea locației cu limită de viteză și unde poate fi amplasat un radar, astfel încât să puteți încetini. Evitați capcanele și aveți întotdeauna condusul sub control.
* În prezent, sistemul acceptă următoarele țări: SUA, CA, Marea Britanie, NO, PL, NL, BE, AU.
Sincronizarea orei și datei
Calibrare automată a timpului, independentă de reglarea manuală a timpului. Cu un procesor GPS încorporat de 10x viteză, poate calibra cu precizie ora locală și o poate stoca automat în memoria camerei.
Analiza traseului
Este o funcție nouă pentru a calcula distanța, timpul și viteza medie a traseului dvs. de la punctul A la punctul B. De exemplu, puteți găsi cel mai scurt sau cel mai rapid mod de a lucra de acasă, pe baza datelor din analiza traseului. Este o modalitate foarte economică și practică de a economisi timp și consum de combustibil.
Protecție cu senzor G împotriva impactului
În caz de accident, frânare de urgență sau înclinare a unei mașini, va proteja automat toate înregistrările stocate și curente. Cu această caracteristică, fișierele nu vor fi șterse sau suprascrise, chiar și atunci când se înregistrează într-o buclă de timp.

Blocare manuală a fișierelor - protecție SOS
În caz de urgență, permite utilizatorilor să protejeze un fișier existent prin apăsarea lungă a butonului „SOS”, care păstrează fișierul din bucla de înregistrare și protejează împotriva suprascrierii de către alte fișiere.

Înregistrare și oprire automată
După ce vehiculul este pornit, camera va începe automat înregistrarea. Când opriți motorul, camera se oprește automat fără a apăsa niciun buton.

Înregistrare în buclă - Înregistrare ciclică
Când spațiul de stocare de pe cardul microSD introdus este plin, acesta poate suprascrie automat fișierele mai vechi cu altele noi, astfel încât fișierele sunt re-șterse constant.

Protecție cu parolă
Odată ce ați setat parola, puteți împiedica alte persoane să vă ștergă videoclipurile sau fotografiile. Aceasta este o caracteristică foarte utilă pentru companiile care au propriile drivere.

Suporta carduri Micro SD de 128 GB
Compatibilitate cu memorie de 4 ori mai mare comparativ cu modelele mai vechi de camere, acceptă micro SD de până la 128 GB cu peste 18 ore de înregistrare.

Specificații:

Rezoluție video: 1920x1080 @ 60fps
Senzor: senzor CMOS SONY STARVIS
Lentila cu unghi larg: 145°
Diafragma: f/1.6
Sensibilitate ISO: până la ISO 12800
Ecran: 3" TFT LCD 16:9
Format video: MOV
Suport de înregistrare: Micro SDHC/SDXC Clasa 10 (suport până la 128 GB)
Audio: Microfon și difuzor (mono) incluse
Baterie: baterie cu litiu cu capacitate de 3,7V 900mAh
Putere de intrare: 5V 1A
Dimensiune: 112,6 (D) x 71,9 (L) x 36,4 (V) mm, (4,4"x 2,8" x 1,4")
Greutate: 145 g
Temperatura de funcționare: -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Accesorii furnizate:

1x cameră Profi auto DOD LS475W+
1x încărcător auto 12-24V (cablu prelungitor 4M)
1x Suport articulat
1x filtru CPL
1x manual

accesorii dod ls475w+

Comentarii

Alte produse