DVR auto DOD LS430W cu GPS

SKU: 55-012 Am o întrebare
Producător DOD
Disponibilitatea produselor vândut
Ne pare rău, dar acest produs este epuizat. Acest produs nu mai este disponibil.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 729,15 lei
Preț cu TVA 875,00 lei

Descrierea produsului DVR auto DOD LS430W cu GPS

DVR auto DOD LS430W cu GPS vă va oferi calitate video FULL HD cu rezoluție de până la 1920x1080. Are un ecran LCD TFT de 2,7 "16:9 pentru vizualizare și setări video ușoare. Camera poate fi montată cu ușurință pe parbrizul mașinii prin ventuză cu suport. Dispune cu senzor G încorporat care protejează automat toate fișierele salvate în accident, frânare de urgență sau înclinare a mașinii.Cu siguranță veți aprecia meniul ceh pentru setări confortabile ale camerei.

Camera are avertizare Smart Over Speed. Setează-ți viteza și, odată ce depășești limita de viteză, alarma îți va reaminti „Încetește, conduci prea repede”. De asemenea, are un unghi larg de vizualizare de 140 ° , înregistrează drumul din față, iar pe ambele părți, calibrare automată a timpului folosind GPS, afișaj busolă HUD, afișaj al vitezei HUD. Veți primi cu plăcere funcția funcție GPS Logger , adică înregistrarea conducerii dumneavoastră (Locație GSP, viteza curentă, video), o veți putea viziona pe computer cu software-ul furnizat. Ideal pentru companii pentru controlul conducerii angajaților, șoferilor profesioniști etc.

Noua tehnologie WDR - video de înaltă calitate în orice iluminare

tehnologie wdr

Înregistrarea cu detectare a mișcării vă permite să începeți înregistrarea automat atunci când vehiculul este în mișcare, fără a apăsa niciun buton. De asemenea, este posibil să începeți înregistrarea la pornirea mașinii. Cu noua cameră DOD LS330W nu trebuie să vă faceți griji că cardul de memorie este plin, camera este echipată cu o buclă de timp funcțională. Dacă capacitatea cardului micro SD este plină, camera va suprascrie automat înregistrările mai vechi cu altele mai noi. Conectorul HDMI încorporat funcționează ca ieșire video, iar fișierele video înregistrate pot fi descărcate pe un computer prin USB sau direct de pe cardul de memorie microSD .

F1.6 deschidere mare a obiectivului - performanță super-luminoasă, înseamnă, de asemenea, că „Videoclipurile de noapte” vor fi perfect vizibile.

camera dod F1.6

Cel mai recent model LS430W DOD reprezinta cea mai buna camera auto de pe piata.

Caracteristicile produsului:

 • Tehnologia Power WDR - video de înaltă calitate în orice iluminare
 • Diafragma mare F1.6 - performanță super-luminoasă
 • O cameră cu logger GPS
 • Unghi larg de vizualizare de 140 °
 • Timp de calibrare automată
 • Afișaj busolă HUD
 • Afișarea vitezei HUD
 • Avertizare inteligentă de supraviteză
 • Lentila din sticla ascutita 6G, unghi larg de vizualizare
 • Protecție cu parolă
 • Full HD 1080p
 • Ecran lat de 2,7 "16:9
 • G-sensor - protecție automată a fișierelor
 • Funcția SOS - blocarea fișierelor
 • Începe automat înregistrarea
 • Înregistrare cu detecție a mișcării
 • Înregistrare în buclă, marcarea orei și datei


Beneficiile și funcțiile inovatoare ale camerei DOD LS430W:

lentila de 6 g Lentila din sticla ascutita 6G. Este realizat din 6 straturi de sticla, prin care puteti inregistra imagini incredibil de clare si nedistorsionate, detalii mai clare (placute, indicatoare rutiere etc.).
Senzor HD CMOS Înregistrare video FULL HD 1080p și senzor de imagine CMOS megapixeli superHD. Fie că este zi sau noapte, poate înregistra perfect tot timpul.
obiectiv f 1,6 Captează fotografii mai detaliate ale noii deschideri F1.6 - efectul înregistrării în lumină slabă. Captează fotografii de noapte mai bune decât F2.0 și înregistrează clar detalii precum plăcuțele de înmatriculare, semnele rutiere și altele.
Protecție cu parolă Protecție cu parolă. Această caracteristică permite proprietarului setărilor de control protejate prin parolă sau altor setări operaționale, să modifice sau să șteargă fișierele de date video sau imagine.
busolă hud Afișaj busolă HUD. Ajunge la actualizarea GPS de 5 ori mai rapidă. Busola electronică afișează în timp real pe ecran cu capacitatea de a indica direcția în care mergeți.
viteză Alerte inteligente de viteză. Setați-vă propriul ritm, iar când viteza este depășită, alarma va alerta automat viteza crescută.
afisarea vitezei Afișarea vitezei HUD. Ajunge la actualizarea GPS de 5 ori mai rapidă. Viteza este afișată pe ecran în km/h
calibrare automată Timp de calibrare automată. Primește semnale GPS și înregistrează „ora” și data „și salvează automat în Autochambers.
senzor G Protecția datelor cu senzor G la impact.
La impact, frânarea de urgență sau înclinarea mașinii va proteja automat toate fișierele video stocate și în direct. Prin această funcție fișierele importante nu vor fi șterse sau suprascrise de înregistrare într-o deformare a timpului.
fișier de blocare sos
Protecție SOS. În caz de urgență, permite utilizatorilor să protejeze fișierul existent apăsați lung pe opțiunea „SOS” pentru a păstra fișierul din bucla de înregistrare pentru a-l suprascrie.
Ecran LCD TFT 2.7 Display 2.7" TFT LCD 16:9. Are o suprafata de vizualizare mai mare este 16:9 cu ecran lat si ofera mai mult spatiu pentru redarea video.
Vedere cu unghi larg Unghiul larg de vizualizare de 140 °, înregistrează evenimentele dinaintea vehiculului
si laturi.
Detectarea miscarii Înregistrare cu detecție a mișcării. Înregistrarea video începe automat când vehiculul este în mișcare, fără a apăsa niciun buton.
date autoprepis Suprascrie automată a datelor - buclă de timp. Dacă capacitatea devine încorporată, camera cardului micro SD în mașină suprascrie automat înregistrările mai vechi mai târziu.
înregistrarea cu pornire automată Funcționare automată - și începeți înregistrarea. După pornire, mașina va începe automat înregistrarea, iar după 5 secunde după oprire, fișierul de înregistrare este salvat și se oprește automat.


Software inclus pentru gestionarea camerelor DOD cu GPS (locație GPS)

software gps dod
Specificațiile produsului:

Rezoluție video:
1920x1080 @ 30 de cadre pe secundă
1280x720 @ 30fps
1280x720 @ 60 de cadre pe secundă
848x480 @ 30fps
640x480 @ 30fps
Senzor: 3 megapixeli 1/3 "CMOS
Unghi larg 140 °
Ecran 2,7 "TFT LCD 16:9
Format video MOV
Format imagine: Ieșire JPEG HD
Format video AVI

Ieșire video:
HDMI: compatibil CTS1.2, suport
Mod de ieșire 1080p/720p/WVGA/VGA
Compoziție NTSC / PAL
Rezoluție imagine: 1.3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M
Suport de înregistrare: card Micro SDHC / MMC (până la 32G)
Ieșire audio: difuzor (mono)
Intrare audio: microfon
Buton declanșator Declanșator electronic
Viteza obturatorului 1/2 - 1/1000 secunde
Conexiune prin portul USB 2.0/HDMI/TV
Baterie litiu-ion de 3,7 V 500 mAh
USB 2.0 de mare viteză
Alimentare: 5V 1A
Dimensiuni: 112,4 (d) x 65 (l) x 32,8 (h) mm
Greutate: 97 g
Temperatura de funcționare: -30 ° C ~ 80 ° C

Accesorii incluse:

1x DVR auto DOD LS430W cu GPS
1x încărcător auto
1x Suport
1x ventuză
1x cablu USB
1x cablu HDMI
1x Manual de utilizare

Camere auto cu gps

Comentarii

Alte produse