Detector multifuncțional pentru detectarea dispozitivelor spion

SKU: 09-004 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 358,35 lei
Preț cu TVA 430,00 lei
- +

Descrierea produsului Detector multifuncțional pentru detectarea dispozitivelor spion

Detector multifuncțional pentru detectarea multor tipuri de dispozitive de spionaj . Va afla dacă bug-ul spion este în telefonul tău mobil. Dacă dispozitivul captează semnalul de transmitere, acesta începe să fluieră sau să vibreze și LED-urile verzi se aprind. Acest gadget excelent este un dispozitiv care servește ca detector GSM, fie că este vorba despre un bug de spionaj sau orice semnal wireless în casa, biroul sau în alte incinte.

Dispozitive de detectare a erorilor - Professional CC308 este un dispozitiv care este folosit ca detector fie GSM, fie erori ale oricărui semnal wireless în apartamentul, biroul sau în alte locuri. Puteți cumpăra online din magazinul nostru.

Acest aparat special modificat detectează și dacă mobilul dvs. nu este interceptat. Dacă dispozitivul preia semnalul de difuzare, acesta va începe să fluieră sau să vibreze, iar LED-ul verde se va aprinde după intensitatea semnalului.

  • Performanță 50mW - 200mW cu o rază de detecție de 30-50 cm.
  • Performanță 300mW - 600mW cu o rază de detecție de 100-200 cm.
  • Performanță 800mW - 1200mW cu un interval de detecție de 300-1000 cm.
  • Baterie cu litiu de 1200 mAh încorporată
  • Gama de frecvente 1MHz-3000MHz.
  • Dimensiuni: 93mm * 48mm * 17mm
  • Greutate: 58 g.

detector multifunctional de bug-uri

Detectorul de erori multiple funcționează pe toate frecvențele GSM, inclusiv camerele wireless. Puteți afla cu ușurință că cineva sună în împrejurimile dvs. sau că cineva vă controlează telefonul. Aprinderea intermitentului unui fluierat sau a unei vibrații trebuie continuată timp de 1 minut și mai mult, iar dacă da, este mai puțin sigur că prin telefon sunt trimise date sau semnal audio. Dispozitivul poate captura cu ușurință camere wireless, erori de ascultare și alte dispozitive wireless. Detector GSM de vânzare la un preț bun pe care îl puteți cumpăra online din magazinul nostru electronic. Privește oferta noastră și găsește ceea ce cauți.

Dispozitivul acceptă o conexiune de căști în cazul în care trebuie să faceți o detecție silențioasă, adică fără audio. Intervalul de detectare a semnalului GSM este de până la 10 M (depinde de puterea semnalului GSM detectat).

Pachetul contine:

1 x detector multiplu de bug-uri
1 x căști

Comentarii

Alte produse