Detector de semnal RF + dispozitiv de măturare a erorilor pentru dispozitive GSM, GPS, RF

SKU: 09-068 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 458,35 lei
Preț cu TVA 550,00 lei
- +

Descrierea produsului Detector de semnal RF + dispozitiv de măturare a erorilor pentru dispozitive GSM, GPS, RF

Detector de semnal RF + maturator de bug-uri pentru dispozitive GSM, GPS, RF. Unul dintre cele mai bune detectoare portabile cu antenă duală pentru detectarea spionilor GSM, GPS, dispozitive RF. Detectorul dezvăluie prezența unei radiații puternice a semnalului radio în cameră și detectează astfel un posibil bug. Este un detector îmbunătățit, cu o antenă duală GSM și RF puternică , care oferă o sensibilitate mai bună pentru a detecta unde radio , dispozitive de spionaj, precum și o rază de detectare mai mare . Sensibilitatea extrem de ridicată și raza largă de detectare vă vor asigura o protecție ridicată a confidențialității dvs. împotriva ascultarii spionaj a telefonului dvs. mobil, monitorizării în timpul întâlnirilor de afaceri, birouri, case, săli de clasă, mașini, hoteluri, vestiare etc.

detector de semnal rf

Detectorul detectează prezența radiațiilor puternice în spațiu. Cu semnalizare acustică precisă și indicatori LED, arată puterea semnalului pentru direcționarea către sursa de radiație sau către un dispozitiv de spionaj ascuns. Setarea sensibilității și intervalul de frecvență de detectare sunt disponibile prin comutator și butonul de sensibilitate.

măturator de insecte

Unicitatea dispozitivului față de concurența de pe piață este recepția semnalului digital și nu numai că extinde gama de frecvență de detectare, dar poate preveni în mod eficient interferența semnalului . Detectorul inovator este conceput pentru a alerta cu privire la diferite tipuri de interceptări spion, trackere de vehicule, software secret de pe telefoanele mobile, dispozitive de fraudă pentru jocuri și alte dispozitive de spionaj.

Specificații:

Interval de comunicare: 1MHz - 8000MHz
Detectare interval dinamic:> 73db
Sensibilitate de detectare: <0,03 mw
Putere de detectare: camera wireless de 1,2 GHz: 10 m², 2,4 GHz: 15 m²
Interval magnetic: 10 ~ 20 mm
Camera pinhole: 10 ~ 20m
Telefon mobil: 2G, 3G, 4G 10 m²
Baterie: 3,7V 1000mAH
Program de lucru: 8 - 12hod.
Dimensiuni: 20,6 cm (inaltime) x 5,4 cm (latime)
Greutate: 120 g

Conținutul pachetului:

1x detector
2x antenă (GSM, RF)
1x cablu micro USB
1x manual

Comentarii

Alte produse