Detector de interceptare GSM

SKU: 09-003 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 204,15 lei
Preț cu TVA 245,00 lei
- +

Descrierea produsului Detector de interceptare GSM

Detector de interceptare GSM. Detectorul poate detecta și găsi cu ușurință camere fără fir, interceptări și alte dispozitive sau semnale fără fir. Detectorul de erori GMS RF este un dispozitiv care servește ca detector GSM, indiferent dacă există erori sau orice semnal wireless în casa, biroul sau în alte locuri.

Acest dispozitiv special conceput descoperă și dacă telefonul tău mobil nu este defect. Dacă dispozitivul preia semnalul de difuzare, acesta va începe să fluieră sau să vibreze, iar LED-urile verzi se vor aprinde pentru a străluci în funcție de intensitatea semnalului.

Detectorul GSM funcționează pe toate frecvențele GSM, inclusiv camerele wireless. Puteți afla cu ușurință dacă cineva din zona dvs. vorbește la telefon sau dacă telefonul dvs. este manipulat de cineva. Clipirea, fluieratul sau vibrația trebuie să fie continue cel puțin aproximativ 1 minut sau mai mult și este mai puțin sigur că prin telefonul dvs. sunt trimise date sau semnal audio. Dispozitivul poate detecta fără probleme camerele wireless, erorile de ascultare sau alte dispozitive wireless. Detector GSM de vânzare, puteți cumpăra online din magazinul nostru electronic la preț acceptabil. Privește oferta noastră și găsește ceea ce cauți.

detector gsm rf bug

Dispozitivul acceptă și conectarea căștilor în cazul în care trebuie să efectuați o detectare silențioasă, adică fără niciun sunet. Intervalul de detectare a semnalului GSM este de până la 10 M (în funcție de puterea semnalului GSM detectat).

Gama de frecvente: 860-965MHZ(GSM); 1805-1880MHZ(DCS); 1930-1990MHZ (BUC)

Comentarii

Alte produse