Detector de erori + camera spion + dispozitive GPS cu semnal GSM 2G/3G/4G/5G

SKU: 09-108 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 833,35 lei
Preț cu TVA 1.000,00 lei
- +

Descrierea produsului Detector de erori + camera spion + dispozitive GPS cu semnal GSM 2G/3G/4G/5G

Detector de erori portabil + detector de camere spion + dispozitive GPS cu semnal GSM 2G/3G/4G/5G/LTE. Detector portabil foarte sensibil. Are o baterie reîncărcabilă încorporată cu o capacitate de 1600 mAh cu o durată de viață de până la 35 de ore . Poate capta câmpuri magnetice și unde electromagnetice - vei descoperi camere wifi ascunse, localizatoare GPS, dispozitive de ascultare sau dispozitive cu semnal GSM . Tehnologia sa originală de detectare a câmpului magnetic digital poate detecta în mod eficient semnalele slabe ale câmpului magnetic. Distanța de detectare a măsurării câmpului magnetic este de până la 200 mm. Pachetul include și o lumină LED practică cu gât de găină reglabil.

Dispozitiv de spionaj portabil (bug, camere, dispozitiv gsm) detector portabil

Detector de dispozitiv portabil de spionaj (defecțiuni, camere foto, dispozitiv GSM).

Acest detector este folosit pentru confidențialitatea personală. Este ușor de utilizat și veți găsi rapid obiectivul ascuns al camerei wifi și veți urmări semnalul camerelor ascunse și al dispozitivelor de ascultare. Detectează localizatorul GPS de pe mașina dvs. și urmărește sursa semnalului wifi și GSM . Detectorul are o baterie reîncărcabilă încorporată, care se încarcă printr-un cablu USB. Detectorul este ușor, așa că îl puteți lua cu dvs. oriunde, indiferent dacă sunteți în călătorii de afaceri sau în vacanță - asigurați-vă confidențialitatea de supravegherea nedorită.

detector de cameră magnetică fără fir

Cu siguranță își va găsi utilizarea în hoteluri, pensiuni, birouri, cabine de schimbare, toalete publice, săli de sport etc. Camerele spion pot fi ascunse într-o varietate de lucruri, cum ar fi bec, detector de fum, ceas de perete, lampă, televizor, ceas cu alarmă, stație meteo, difuzor, pix, breloc, ochelari sau alte obiecte. Datorită acestui dispozitiv, puteți preveni în mod eficient interceptarea, filmările secrete și utilizarea greșită a informațiilor personale. Detectorul va fi cu siguranță apreciat de persoanele care folosesc adesea carduri bancare, călătoresc adesea și dorm în hoteluri, femei frumoase care își protejează intimitatea de paparazzi. Îl poți folosi și pentru întâlniri de afaceri, întâlniri secrete, examene și interviuri.

utilizarea manuală a detectorului de erori

Detectorul are semnale luminoase și sonore , datorită cărora puteți detecta rapid un dispozitiv de spionaj. Vei găsi ușor și rapid localizatorul GPS ascuns în mașină . Datorită roții reglabile, puteți seta sensibilitatea de detectare.

detector gps spion în mașină de mână


Specificații:

Gama de frecvente: 1MHz-2.8GHz
Interval dinamic de detectare:> 72Db
Sensibilitate: .030.03mv
Raza de detectare: la 2.4GHz 15m2; la 1,2GHz 26m2; semnal mobil GSM/2G/3G/4G 5-25m2
Detectie magnetica: 50mm-300mm
Indicație: LED-uri și semnale sonore
Alimentare: baterie reîncărcabilă cu litiu 3,7V cu o capacitate de 1600mAH
Lumină LED externă: da
Curent de funcționare: 45-75mA
Rezistenta: pana la 20-35 ore
Material: ABS
Greutate: 275 g
Dimensiuni: 380x12x10mm

Conținutul pachetului:

1x detector
1x lumină LED cu gât flexibil
1x cablu de încărcare USB/DC
1x manual

Comentarii

Alte produse