Ceas spion la îndemână cu cameră FULL HD + WiFi

SKU: 10-582 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 708,35 lei
Preț cu TVA 850,00 lei
- +

Descrierea produsului Ceas spion la îndemână cu cameră FULL HD + WiFi

Ceas digital spion la îndemână cu cameră FULL HD și suport WiFi. Combinație high-tech de ceasuri moderne și camere spion. Ceas digital spion cu suport micro SD de 256 GB , înregistrare discretă cu un singur buton. Acest ceas sport elegant poate înregistra videoclipuri la rezoluție FULL HD de 1080 de pixeli. Sunt ușoare și extrem de discrete. Videoclipul este stocat pe un card micro SD de până la 256 GB . Ceasul spion este negru cu un aspect elegant care se potrivește oricărei ținute . Datorită greutății reduse și a diverselor brățări care fac parte din pachet, le puteți atașa oriunde, de exemplu și ca un colier.

Ceas Hand Spy digital cu cameră FULL HD și suport WiFi

camera HD din ceas

Acest ceas elegant este potrivit pentru orice ocazie și ținută. Fie ca le pui la cina cu prietenii, la serviciu sau le folosesti pentru activitati in aer liber. Cu toate acestea, acestea conțin o cameră spion discretă pe care o veți avea la îndemână oriunde și oricând și înregistrați momente minunate sau informații importante. Acest ceas spion este o combinație de înaltă tehnologie între un ceas modern și o cameră spion ascunsă cu rezoluție FULL HD.

cameră spion în ceas digital

Bateria incorporata cu o capacitate de 350mAh se incarca folosind un cablu micro USB. Durata de viață a bateriei este de până la 120 de minute de înregistrare video , cu wifi-ul oprit. Datorită conexiunii Wi-Fi și aplicației mobile, poți conecta acest ceas la smartphone-ul tău . Prin intermediul aplicației puteți controla camera, puteți vedea fluxul live, vizualiza și transfera fișiere. Aplicația funcționează cu sisteme de operare Android și iOS.

ceas spion wifi cu cameră

Ceasul își poate crea propria rețea wifi, la care vă puteți conecta prin intermediul telefonului mobil printr-o aplicație disponibilă pentru Android și iOS - care vă va permite să vedeți imaginea LIVE de pe cameră în timp real . De asemenea, este posibil să descărcați fotografii și videoclipuri prin intermediul aplicației - deoarece nu va trebui să conectați manual ceasul la un computer.

ceas sport cu camera digitala

Ceasurile sport cu camera foto sunt ideale pentru tinuta casual, dar si pentru activitati sportive etc.

ceas digital - camera spion full hd

Specificație:

Material: plastic
Rezoluție video: Full HD 1920x1080 pixeli
Format video: MOV
Codificare video: H.264
Memoria internă: nu
Suport card Micro SD: da, clasa 10, max. 256 GB
Wi-Fi: da
Dimensiunea afișajului: 1 inch
Aplicație mobilă: da, compatibilă cu Android și iOS
Încărcare: folosind un cablu micro USB, DC-5V 1A
Baterie: 350mAh, incorporata, reincarcabila
Rezistenta: pana la aproximativ 120 de minute

Conținutul pachetului:

1x ceas cu camera
1x cablu micro USB
1x Brățară pe mână
1x Clip pe haine
1x Suport pandantiv
1x manual

Comentarii

Alte produse