Căști de traducere TIMEKETTLE M3 - traducere ONLINE/OFFLINE/muzică/apeluri telefonice

SKU: 70-024 Am o întrebare
Producător TIMEKETTLE
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 916,65 lei
Preț cu TVA 1.100,00 lei
- +

Descrierea produsului Căști de traducere TIMEKETTLE M3 - traducere ONLINE/OFFLINE/muzică/apeluri telefonice

Căști de traducere TIMEKETTLE M3 - traducere ONLINE/OFFLINE/muzică/apeluri telefonice. Traducătorul acceptă traducerea a până la 40 de limbi ONLINE. Puteți cumpăra de la noi un traducător unic pentru traducerea vocală în două sensuri în timp real în lume. Vă vor permite să călătoriți în lume fără o barieră lingvistică. Căști fără fir cu un traducător inteligent care revoluționează comunicarea indiferent de barierele lingvistice . Traducere confortabilă în timp real direct prin căști, ca și cum interpretul traducea direct în căști.

Suport pentru 40 de limbi online + 8 limbi offline . Imediat ce scoateți traducătorul, acesta se conectează imediat la smartphone-ul dvs. (suport iOS/Android). Redați stilul muzical preferat sau preluați un apel telefonic și, oricând aveți nevoie de o traducere, treceți rapid la aplicația noastră. Căștile flip sunt compatibile cu aplicațiile iOS și Android și dispun de tehnologia unică Qualcomm Bluetooth 5.2 cu o rază de acțiune de până la 10 metri. Căștile inteligente au un design ergonomic sigur, se potrivesc în siguranță și confortabil în ureche și sunt rezistente la transpirație și apă, cu acoperire IPX4.

Translator de voce (interpret) Căști Timekettle M3 (și pentru ascultarea muzicii sau apelurile telefonice)

timekettle m3 - aparat auditiv cu traducere

3 în 1: traducere, muzică și apeluri telefonice

Asculți muzică și dintr-o dată vine cineva la tine? Pur și simplu comutați modul atingând receptorul și sunteți în modul de traducere! Când călătorești în străinătate, nu este nimic mai rău decât să fii blocat într-un loc necunoscut fără capacitatea de a comunica eficient. Cu traducătorul M3, nu te vei găsi niciodată într-o astfel de situație, deoarece va asigura o comunicare naturală în timp real, fără a folosi mâinile. Cufundați-vă în cultura locală în timp ce călătoriți, exprimați-vă deschis și faceți conexiuni mai semnificative cu oamenii pe care îi întâlniți.
translator de buzunar m3 timekettle

Precizie de 95%, timp de răspuns mic de 0,5 s, blocare activă a zgomotului, durată lungă de viață a bateriei

Cu 6 traducători de talie mondială (DeepL, Google, Microsoft, iFlytek, AmiVoive, Hoya), căștile oferă traduceri rapid și precis . Cu blocare activă precisă a zgomotului pentru o calitate audio de neînlocuit, cu care puteți reduce sunetul extern cu până la 30 dB. M3 oferă până la 7,5 ore de viață a bateriei per încărcare, mai mult de 24 de ore de viață a bateriei cu o carcasă de încărcare (stație de andocare) și aproximativ 30 de zile în modul de așteptare

traducător de limbă vocală

Traducătorul acceptă traducerea a până la 40 de limbi ONLINE (inclusiv 93 de accente diferite)

Lista limbilor acceptate pentru traducerea ONLINE:

arabă, engleză, bulgară, chineză, cehă, daneză, finlandeză, franceză, greacă, ebraică, hindi, olandeză, croată, maghiară, indoneziană, japoneză, cantoneză (Hong Kong), catalană, coreeană, malaeză, germană, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, spaniolă, slovacă, slovenă, suedeză, italiană, tamilă, telugu (India), thailandeză, turcă, vietnameză etc.

În engleză puteți alege până la 13 accente diferite , cum ar fi (SUA, Australia, Canada, Marea Britanie altele...) De asemenea, în spaniolă puteți alege până la 20 de accente diferite (Spania, SUA, Republica Dominicană, Mexic, Venezuela și altele. ..) și în arabă, puteți alege până la 15 accente diferite, cum ar fi (Emiratele Arabe Unite, Egipt, Israel, Maroc și altele...)

traducere în până la 40 de limbi ONLINE - timekettle m3

Traducere offline în 8 limbi

M3 Translator acceptă traducerea offline în 8 limbi. Deci, chiar dacă vă aflați într-un lift sau într-un avion cu un semnal slab, puteți trece rapid la traducerea offline și puteți continua conversația.

Sunt disponibile următoarele limbi de traducere OFFLINE:

Din chineză în engleză, japoneză, franceză, spaniolă, coreeană, rusă și germană
Din engleză în japoneză, franceză, spaniolă, coreeană, chineză, rusă și germană

traducere offline în 8 limbi

3 moduri pentru toate nevoile tale

Modul tactil – nu mai există pauze între propoziții pentru traducere, căștile M3 îți selectează automat propozițiile și le traduc logic pentru o conversație fluidă
Modul de ascultare – acest mod poate recunoaște, selecta propoziții automat și le poate traduce continuu în limbile selectate la ureche.
Modul difuzor – acest mod este pentru propoziții scurte întrebări-răspuns.

timekettle m3 - trei moduri de traducere

6 instrumente de traducere de top din lume

Căștile sunt alimentate de 6 instrumente de traducere de top din lume (DeepL, Google, Microsoft, iFlytek, AmiVoive, Hoya) și de traducătorul proprietar Timekettle. Împreună, oferă traduceri mai rapide și mai precise pe care le puteți folosi în întâlniri sau conversații.
timekettle m3 translator pentru aparate auditive de călătorie

Comunicați peste tot fără restricții

Traducătorul electronic de vorbire M3 vă va deschide noi posibilități în toată lumea! Este destinat absolut tuturor, fie că sunt copii sau vârstnici, care cu siguranță îi vor aprecia ușurința în utilizare. Un traducător vocal care vă va fi alături oriunde ați merge. Poate traduce fără probleme propoziții lungi (nu doar fraze scurte). Traducatorul vorbitor online M3 este direct de vânzare în magazinul nostru electronic - prețul este mai mult decât adecvat pentru utilizarea sa

translator timekettle m3 aparat auditiv intraauricular


Reducere activă a zgomotului de înaltă precizie pentru o calitate a sunetului fără compromisuri

M3 poate atinge o adâncime maximă de 30 dB de reducere activă a zgomotului cu controlerul nostru ANC de înaltă precizie, totul menținând confortul în ureche. Deci nu face compromisuri cu zgomotul.

translator M3 timekettle - reducerea zgomotului

Comparația modelelor individuale de traducători Timekeetle

Diferența față de versiunea mai veche a M2 este că M3 este echipat cu un microfon dublu (M2 are doar un microfon), o durată de viață crescută a bateriei de până la 7,5 ore (M2 până la 5 ore), zgomot activ suprimare atunci când ascultați muzică și un algoritm de traducere de înaltă calitate.

timekettle m3 - comparație de produse

Specificație:
 • Model: M3
 • Dimensiuni: 155×101×45 mm
 • Greutate: 178 g
 • Baterie: 50 mAh
 • Protecție IP: IPX4
 • Raza de actiune Bluetooth: pana la 10 m
 • Timp de încărcare: aprox. 1,5 ore
 • Tip conector: USB tip C
 • Conexiune: Bluetooth 5.2
 • Durată de viață a bateriei până la 16 ore/pentru 4 încărcări de la stația de andocare
 • până la 7,5 ore de viață a bateriei per încărcare, mai mult de 24 de ore de viață a bateriei cu o carcasă de încărcare (stație de andocare)
 • aproximativ până la 30 de zile în modul de așteptare
timekettle m3 translator - conținutul pachetului
Conținutul pachetului:
2x căști Bluetooth M3
1x stație de andocare de încărcare
1x cablu de alimentare USB
2x cârlig pentru ureche
2x dopuri pentru urechi de rezervă (cască pentru urechi)
1x manual de utilizare

Comentarii

Alte produse