Cască spion wireless + amplificator de 5W în formă de card de credit

SKU: 09-041 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 708,35 lei
Preț cu TVA 850,00 lei
- +

Descrierea produsului Cască spion wireless + amplificator de 5W în formă de card de credit

Cască spion wireless + amplificator 5W în formă de card de credit. Acest set invizibil de căști spion și amplificator este foarte confortabil și discret. Căști invizibile - mini cască nano spion + amplificator de 5W pentru securitate și în scopuri studenților (examene) este micro căști ideală pentru tine. Telefon spion cu amplificator wireless bluetooth 5W (sub forma unui card de credit) in care puteti introduce o cartela SIM mobila. Pur și simplu puneți cardul de credit în buzunarul cămășii sau al îmbrăcămintei. Activarea dispozitivului este foarte simplă. Doar introduceți cartela SIM în cutia bluetooth sub formă de card de credit și porniți dispozitivul. Cutia de control in forma de card de credit nu contine alte cabluri deoarece totul este incorporat (microfon si amplificator).

Toată lumea știe situația din viața ta când ai aprecia că cineva te poate sfătui sau te poate ajuta într-o situație dificilă și fără ca nimeni să știe despre asta. Este realizat pentru studenți în timpul testelor, examenelor, comercianților în timpul întâlnirilor de afaceri și pentru alte situații. Căștile spion îmbunătățite sunt un dispozitiv revoluționar care vă permite să vă conectați cu cineva de la distanță folosind telefonul mobil, dar fără ca nimeni să știe despre asta.

cască spion + card de credit bluetooth

Pentru un semnal bun cu căști și un bun transfer audio către microfonul încorporat trebuie să fie un dispozitiv de control cât mai aproape de mini căști și gură. Cel mai bine este să-l pui în buzunarul cămășii, vestei sau jachetei. Introduceți mini-auricular în ureche și folosind un amplificator de înaltă performanță cu putere de 5W semnalul este transmis wireless către receptor, unde semnalul este convertit în voce. Pentru comunicare servește microfon sensibil care este încorporat în dispozitiv. După ce apelați pe cartela SIM, dispozitivul primește automat un apel și puteți începe comunicarea.

Recomandăm clienților să nu cumpere imitații ieftine de calitate proastă a căștilor spion prin vânzători neverificați.

Garanția căștii spion - 24 de luni. Sfaturi si servicii de specialitate.

Căștile spion sunt modelate pentru a se potrivi în timpan - pentru a fi discrete. Este fabricat din material non-toxic. Cască spion de vânzare la un preț avantajos pe care o puteți cumpăra online din magazinul nostru electronic. Privește oferta noastră și găsește ceea ce cauți.

utilizarea căștii invizibile spion

Cel mai recent model îmbunătățit al popularei căști de spionaj. În comparație cu modelul anterior, are o formă anatomică îmbunătățită, pentru a putea etanșa complet urechea împotriva scurgerilor de sunet în mediu. Telefonul este format din cel mai recent receptor sensibil (bobină), un micro difuzor stabil, cu un sunet foarte luminos și clar , cu zgomot minim. Căștile sunt alimentate de o baterie buton în miniatură. Căștile pe care o poți introduce cu ușurință în canalul urechii. Pe cască este atașat un cârlig transparent cu care poți scoate cască din ureche. Pentru o manevrare si mai usoara cu receptorul va oferim in magazinul nostru online penseta magnetica. Baterie cu o autonomie de pana la 7 ore inclusa.

spion pentru căști fără fir

Caracteristici:

Design profesional, calitate excelentă a sunetului
Design ergonomic, manevrare convenabilă
Durată de viață a bateriei până la 7 ore
Conexiune Bluetooth la un dispozitiv mobil.
Operare simplă și recepție de apeluri.
Suport hands-free pentru comunicare bidirecțională.

Specificații:

Raspuns in frecventa: 180Hz-5600Hz
Rata de distorsiune <2%
Ieșire: 115 db
Valoarea optimă: 40 db
Sensibilitate: <100 db
Curent de lucru: 0,65 mA
Zgomot: 20 db
Amplificator: 5W
Timp de convorbire pentru o încărcare: 12 ore
Temperatura de functionare: -10°C - 60°C
Tip baterie: SR416SW 337
Durata de viață a bateriei: până la 7 ore
Dimensiuni / greutate: 13x6mm / 0,5 g
Dimensiune / greutate pachet: 52x42x14mm / 0,8 g


Pachetul contine:

1x cască Spyinvisible
1x Cutia de control (sub forma unui card de credit) cu amplificator integrat si microfon pe SIM
1x cablu USB
1x baterie
1x manual

Comentarii

Alte produse