Cartelă SIM pentru 2 ani pentru traducător LANGIE pentru 70 de țări

SKU: 70-012 Am o întrebare
Producător LANGIE
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 166,65 lei
Preț cu TVA 200,00 lei
- +

Descrierea produsului Cartelă SIM pentru 2 ani pentru traducător LANGIE pentru 70 de țări

Cartela SIM de date de 2 ani pentru traducătorul LANGIE, este valabilă nelimitat în 70 de țări din întreaga lume - cel mai bun mod de interpretare. Lucrează cu traducătorul LANGIE. TRADUCERE NELIMITATĂ PÂNĂ PÂNĂ 2 ANI în 70 de țări ale lumii cu cea mai mare viteză posibilă a conexiunii de date!!! Prin această cartelă SIM unică aveți la dispoziție traducerea nelimitată (alternativă pentru traducerea offline), oriunde este disponibil semnalul 3G/4G. Deci nu mai trebuie să căutați o rețea WiFi disponibilă sau să asociați traducătorul cu telefonul mobil, LANGIE va funcționa complet independent. LANGIE se asociază automat cu operatorul din țara în care vă aflați și puteți începe să traduceți.

Cartelă SIM de 2 ani
Cartela SIM este blocată numai pentru utilizare în traducătorul LANGIE și este plătită în avans timp de 2 ani și nu necesită contract sau alte taxe suplimentare. (Funcționează numai pentru traducerea vocală) , funcția de creare a unui hotspot, căutare de imagini, club de limbi, interpret de grup sau apel telefonic nu este acceptată cu această cartelă SIM). Cartela SIM expiră după 2 ani și puteți achiziționa o nouă cartelă SIM sau puteți extinde valabilitatea cartelei dvs. SIM direct în magazinul nostru electronic. Funcția de apel vocal prin SIM nu este acceptată.

Data activarii
Ultima dată de activare este tipărită pe ambalajul cartelei SIM. Dacă nu vă activați cartela SIM înainte de această dată, aceasta va fi activată automat, iar de la acea dată va începe valabilitatea traducerii vocale timp de 2 ani.

Termeni de utilizare
Cartela SIM blocată de 2 ani ar trebui utilizată numai pentru comunicarea personală zilnică și obișnuită între oameni, dar nu pentru transferul de date mai mare. Dacă trebuie să utilizați funcția de căutare de imagini, interpret de grup sau club de limbă, vă rugăm să utilizați conexiunea WiFi.

Orice altă utilizare a cardului, diferită de cea pentru care este concepută, va provoca blocarea cartelei SIM.
Cartela SIM poate fi utilizată numai cu dispozitivul LANGIE și nu în alte scopuri.

Verificați data de expirare
Pentru a verifica data de expirare a cartelei SIM blocate, accesați setări și faceți clic pe Langie SIM.

cartela sim langie

Lista țărilor acceptate:
Anglia, Argentina, Australia, Bangladesh, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Cambodgia, Canada, Chile, China, Croația, Cipru, Republica Cehă , Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Ghana, Grecia, Hong Kong, Ungaria, Islanda, India, Indonezia, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Laos, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macao, Malaezia, Malta, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Panama, Peru, Filipine, Polonia, Portugalia, Qatar, Austria , România, Rusia, Arabia Saudită, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Sri Lanka, Suedia, Elveția, Taiwan, Thailanda, Turcia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, SUA, Vatican, Vietnam.

Comentarii

Alte produse