Capcane foto KeepGuard + detectarea mișcării FULL HD + vedere pe timp de noapte

SKU: 50-002 Am o întrebare
Producător PAZĂ
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 745,85 lei
Preț cu TVA 895,00 lei
- +

Descrierea produsului Capcane foto KeepGuard + detectarea mișcării FULL HD + vedere pe timp de noapte

Capcane foto KeepGuard cu detectare a mișcării FULL HD și vedere pe timp de noapte. Această cameră este potrivită pentru montarea într-o pădure. Fixați-l pe copac și vă va monitoriza terenul de vânătoare. Capcane foto KeepGuard este partenerul ideal pentru detectarea hoților sau a vizitatorilor nedoriți, cu o rezoluție full HD de 1920x1080 pixeli și detectarea mișcării. Această cameră este, de asemenea, destinată utilizării în pădure sau în alt exterior (cabane, case etc.). Îl fixați bine și vă va monitoriza terenul de vânătoare. Datorită culorii sale de camuflaj, această cameră este mai mult decât discretă. Fotografiile sau secvențele video afișează informații precum data, ora, temperatura.

Camera de vanatoare Capcanele foto KeepGuard KG-760NV apartin primei generatii de capcane foto cu tehnologie foarte avansata de expunere pe timp de noapte prin diode infrarosii. Datorită distanței focale mai mari a obiectivului, este posibil să se realizeze imagini de o mai mare proximitate pentru a vedea detaliile acestuia. Noua caracteristică a setărilor senzorului PIR inteligent, în funcție de temperatura ambiantă. Există, de asemenea, o înregistrare a sunetului pentru secvența video la rezoluție FULL HD ( 1920x1080 ) Rezoluția de 12 MP asigură imagini de înaltă calitate.

Camera de trail nu are nevoie de sursa de alimentare, funcționează cu baterii clasice de 1,5V AA de până la 8 bucăți. Camera are o rezistență suficient de lungă (în funcție de calitatea bateriilor de până la opt luni în modul standby) datorită detectorului de mișcare care activează camera după observarea oricărei mișcări.

Videoclipurile și fotografiile sunt stocate și pe un card de memorie introdus (suportă până la 32 GB). Pentru filmarea pe timp de noapte, camera era echipata cu LED-uri IR 36x care lumineaza perfect spatiul din fata camerei, iar aceasta lumina nu este vizibila cu ochiul liber. Cu numărul de 36 de LED-uri IR, aceste camere sunt mai bune decât capcanele foto mai scumpe și mai mari, cu unități de iluminare mai puternice.

Reglarea luminozității luminii în cazul distanțelor mai scurte de până la 20 de metri. Pentru o manevrare mai usoara, camera este echipata cu un mic ecran LCD de 2,4 ". Nu rata evenimentele fascinante din natura nocturna si experimenteaza-l prin intermediul camerei de vanatoare KeepGuard.

Camera de vânătoare KeepGuard

Specificații:

- Wifi: nu
- MMS: nu
- SMS: nu
- Fotografie: 8MP
- Video: 720 * 400 / 30fps
- LED IR: 20 până la 25 de metri
- Display LCD: 2,4"
- Sensibilitatea senzorului de mișcare PIR: Ridicat / Normal / Scăzut / Auto
- Termen limită: <0,8s
- Sensibilitate LED IR: Ridicat / Mediu / Scăzut
- Raport de aspect: Ecran lat (16: 9) / Ecran complet (4: 3)
- Putere: 8xAA baterii
- Consum de energie: <200 mA (8 luni de viață a bateriei în standby)
- Rezistent la apa: IP64
- Umiditate: 5% -90%
- Temperatura de funcționare: -20 ° C până la + 60 ° C
- Greutate: 235 g

Obiectiv

- Senzor de imagine: senzor de 5 megapixeli

Vedere nocturnă

- Lumină în infraroșu: 36 LED IR 940nm raze invizibile negre
- Vizibilitate pe timp de noapte pana la 20-25 m

Afişa

- Dimensiunea ecranului: 2.4 "LCD

Memorie

- Card SD de până la 32 GB

Porturi

- Slot pentru card SD
- Slot de încărcare
- Slot mini USB
- AV

Dimensiuni

- Dimensiuni: 140 x 104 x 70 mm

Conținutul pachetului

1x cameră de vânătoare KeepGuard (KG760NV)
1x cablu USB
1x cablu AV
1x manual
1x Suport

Comentarii

Alte produse