Cameră moto pentru motocicletă DUAL (față + spate) cu aplicație Full HD + WiFi pentru mobil + protecție IP69

SKU: 55-227 Am o întrebare
Producător /
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.666,65 lei
Preț cu TVA 2.000,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră moto pentru motocicletă DUAL (față + spate) cu aplicație Full HD + WiFi pentru mobil + protecție IP69

Cameră DUALĂ pentru motociclete (față + spate) cu aplicație mobilă Full HD + WiFi cu urmărire live a locației GPS prin Cloud cu protecție IP69, cu care vă puteți înregistra plimbările cu motocicleta în natură sau pe drum pentru a oferi dovezi în cazul unei accident . Sunt disponibile 2 camere video pentru a acoperi partea din față și din spate a motocicletei , care sunt universale pentru orice motocicletă. Sunt echipate cu lentile rezistente la apă și praf cu standardul IP69 și o conexiune WiFi, datorită căreia poți folosi o aplicație disponibilă gratuit pe smartphone (iOS, Android).

Cele mai bune camere pentru o motocicletă duală cu WiFi

Camere WiFi pentru motociclete cu urmărire live a locației GPS prin Cloud cu IP69

Prin intermediul aplicației, este posibil să setați funcții individuale ale camerei sau să redați înregistrările video înregistrate și, de asemenea , să le partajați prietenilor dvs. partajându-le pe rețelele sociale. Lentilele camerei înregistrează la rezoluție Full HD 1920 x 1080 la 30 fps pentru înregistrări video de înaltă calitate și sunt echipate cu stabilizare a imaginii împotriva tremurării. Înregistrările date sunt înregistrate pe un card micro sd de 64 GB, care face parte din pachet.

camere pentru motociclete - app gnet full hd

În unitatea principală a setului, există un senzor G de impact încorporat, care, în cazul unui accident de motocicletă, blochează automat fișierele video din momentul accidentului împotriva transcripției, astfel încât să puteți păstra material video dovezi. In pachet vei gasi un kit de montare cu care poti monta cu usurinta camerele pe motocicleta ta. Este   un set moto de înaltă calitate, cu o cameră frontală și spate, cu care imaginile surprinse vor fi de cea mai bună calitate și nimic nu te va împiedica să împărtășești experiențele tale cu motocicletă alimentate de adrenalină cu prietenii tăi.

dual moto cam - cameră full HD

DUAL MOTO CAM - cameră moto Full HD față și spate

cameră duală full hd pentru motociclete

Aplicație mobilă pentru controlul camerei și descărcarea videoclipurilor - CLOUD Ready

Folosește-ți propriul router fără fir sau o unitate USB, cum ar fi un dongle Wifi și un simulator de date, pentru a profita de funcțiile cloud. Înregistrările mai lungi îmbunătățite sunt disponibile ca abonamente cloud.

camera moto - aplicație de înregistrare în cloud

Player exclusiv de fișiere video pentru PC - G-NET PC VIEWER

Un player personalizat de fișiere video înregistrate pentru computerul desktop, cu aspect clar și operare intuitivă.

G-NET PC VIEWER - camera moto

Cameră MOTO unică cu cameră externă din spate și urmărire live a locației GPS prin Cloud

Urmărire locație GPS camera moto

Transmisiune live - Urmărire GPS în direct

Monitorizați comportamentul șoferului și verificați starea motocicletei în timp real. Camera noastră moto este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Dacă motocicleta este online (în mișcare), locația sa actuală va fi afișată pe hartă și puteți continua să urmăriți traseul acesteia. Dacă este offline, va fi afișată ultima sa locație cunoscută. După începerea călătoriei arhivate, puteți vedea mișcarea acesteia pe hartă. Cu un program detaliat, poți vedea la ce oră, în ce loc și la o anumită adresă exact unde se afla motocicleta în acel moment. Funcția GEO FENCE permite trimiterea unei notificări prin e-mail la părăsirea zonei marcate (Dacă întâmplător șoferul motocicletei iese din traseul planificat). Pentru a utiliza funcțiile, este necesar să achiziționați o licență pentru urmărire prin Cloud. Prin intermediul cloud-ului, puteți vizualiza și înregistrări video ale cursei în care sunt arhivate datele. Condiția este să aveți o conexiune la Internet (ideal printr-un router portabil mobil cu suport SIM).

Aveți la dispoziție diferite programe în CLOUD (gratuite sau plătite, în funcție de spațiul de stocare sau suportul pentru funcții).

camera moto - suport cloud

Noua compresie video H.265

Camera auto este echipată cu noua compresie H.265, care asigură salvarea înregistrărilor la o dimensiune mai mică. Înregistrarea în această compresie va ocupa cu 30% mai puțin spațiu pe cardul de memorie , în timp ce calitatea imaginii va rămâne păstrată. Deci, cardul de memorie poate prelua mult mai multe înregistrări în comparație cu compresia H.264 mai veche.

h.265 compresie


Caracteristici:

la care se adauga Imagini HD 1920 x 1080 la 30 fps
la care se adauga Cameră moto față + spate
la care se adauga Grad de impermeabilitate IP69
la care se adauga Impactul senzorului G
la care se adauga Stabilizare de imagine

Specificații:

Senzor: FULL HD HDR CMOS
Audio: microfon încorporat
Compresie video: H.265
Compresie audio: ASPCM
Rezoluția camerei: FULL HD 1920x1080 pixeli
Frecvența cadrelor: 30 fps
3G/4G: conexiune la cloud
Conectați-vă la serverul FMS „withCLOUD” prin intermediul unui dongle 3G/4G sau direct la datele de internet de pe smartphone-ul dvs.
WIFI: conexiune la aplicație
GPS: da
Senzor G: da
Unghi de vedere (împușcare): 140°
Stocare: card micro SD 8-512 GB (un card micro SD cu o capacitate de 64 GB face parte din pachet)
Alimentare: DC12-24V
Temperatura de funcționare: -20 până la 60°C
Protecția IP a camerelor: IP69 rezistent la praf și apă
Umiditate de funcționare: 10-95%
Dimensiuni: unitate principala 52x95x17mm, camere 26,2x26,2x47,5mm

Conținutul pachetului:

1x camera frontala
1x camera spate
2x cabluri pentru conectarea camerelor
1 card micro SD de 64 GB
1x modul GPS
1x unitate principală
1x cablu de alimentare
1x kit de montare cu șuruburi, autocolante și suporturi pentru cameră
1x manual

Comentarii

Alte produse