Cameră dublă auto pentru parcul de vehicule + Urmărire GPS Live PROFIO X2

SKU: 14-031 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.458,35 lei
Preț cu TVA 1.750,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră dublă auto pentru parcul de vehicule + Urmărire GPS Live PROFIO X2

Cameră dublă auto pentru parcul de vehicule cu urmărire GPS în direct - PROFIO Tracking Cam X2. Dacă trebuie să monitorizați locația GPS în timp real + imaginea live de la camera vehiculului. Camera dublă de la distanță pentru mașină oferă funcții precum GPS Tracker, urmărirea prin GPS în direct a vehiculului online prin aplicația de pe telefon sau PC, precum și afișarea în timp real a videoclipurilor live de la cameră. Aceasta este o cameră duală (față și interioară) care permite înregistrarea de la ambele camere , unde camera frontală are rezoluție FULL HD 1920x1080px la 30 fps (cu compresie H.264) cu un unghi de 140° și suport pentru crearea unui hotspot Wifi 3G prin cartela SIM 3G introdusă.

Imaginile sunt stocate pe un card micro SD acceptat de până la 64 GB. Corpul camerei este realizat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face rezistent la temperaturi ridicate sau frig extrem . Oferă opțiunea de a bloca (cu lacăt și chei) SIM-ul introdus, precum și un card Micro SD împotriva editării neautorizate a înregistrărilor. O caracteristică foarte interesantă este posibilitatea opririi de la distanță a motorului (folosind un releu) în cazul în care vehiculul este furat. Camera, dacă este necesar (SOS, întrerupere, defecțiune a bateriei mașinii), funcționează și cu acumulatorul de cablu extern inclus cu o capacitate de 450 mAh.

Cameră dublă - Dispozitiv de urmărire prin GPS în mașină cu WiFi și suport 3G SIM pentru o imagine de ansamblu și o experiență de condus supreme.

cameră dublă auto pentru gestionarea flotei

În caz de urgență, puteți apăsa butonul SOS timp de 3 secunde pentru a activa alarma SOS. Apoi, camera trimite sms-uri SOS la numerele de telefon presetate și începe ciclul de reapelare a acestor numere până când răspunde la apel. Alarmă de vibrații: dispozitivul trece în modul de alarmă de vibrații după 5 minute de la oprirea motorului vehiculului. Dacă este detectată vreo vibrație într-un vehicul parcat, aplicația APP CarMatrix vă alertează prin notificare. Analiza comportamentului șoferului : senzorul G cu 9 axe încorporat permite camerei să efectueze mai bine analiza comportamentului șoferului. În cazul unui comportament neadecvat al șoferului, cum ar fi accelerarea rapidă, frânarea puternică sau turația mare a motorului, camera vă va anunța prin intermediul aplicației despre acest fapt și, între timp, va salva înregistrarea de conducere pe cardul SD, precum și către serverul Cloud. Profio Tracking CAM X2 este o modalitate ideală și sofisticată de a crește siguranța mașinii dvs. prin monitorizarea constantă sau este o soluție cuprinzătoare pentru companii pentru a-și monitoriza mișcarea flotei.

Camera auto PROFIO X2 cu functii pentru protectia vehiculului si monitorizare de la distanta in timp real.

camere auto monitorizare gps la distanta

După introducerea cartelei SIM în camera video, acesta va crea un punct de acces WiFi 3G (trebuie să aveți servicii de date activate pe cartela SIM) și vă puteți bucura de navigarea pe internet oricând și oriunde . Puteți viziona înregistrări video în direct de la cameră printr-o aplicație mobilă disponibilă gratuit ( suport Android/iOS ) numită „ Car Matrixsau printr-o platformă de computer . Cu această aplicație este, de asemenea, posibil să urmăriți online poziția GPS a vehiculului pe hartă. Setul de cablare este proiectat pentru conectarea directă la cutia de siguranțe 12/24V , permițând alimentarea permanentă a camerei auto. Un avantaj este un obiectiv dublu care oferă înregistrările fie ale camerei din față, fie ale camerei din spate (interior), inclusiv sunet (puteți dezactiva și înregistrarea sunetului). Camera interioară are o viziune de noapte IR care poate ilumina întregul spațiu al vehiculului pe timp de noapte.

camera auto aplicația PROFIO

Vă puteți conecta la un vehicul printr-o aplicație pentru telefonul mobil, platformă PC sau tabletă.
Harta afișează locația sa actuală cu timpul, viteza și coordonatele GPS. Aplicația acceptă și previzualizarea live în timp real.

Profio x2 camera masina de urmarire gps telefon mobil

Bucurați-vă de serviciul gratuit de urmărire prin GPS direct prin interfața web www.car-matrix.com

Nu este nevoie să instalați niciun software. Totul este disponibil prin internet dintr-un browser web de pe desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil. Funcția de bază este urmărirea unui autovehicul, indiferent dacă este o mașină sau un camion. Dacă vehiculul este online, veți vedea locația sa actuală pe hartă și puteți continua să-i urmăriți traseul. Dacă este offline, va fi afișată ultima sa locație cunoscută. Fiecare vehicul are propriul său număr de identificare unic după înregistrare, iar folosind acest ID puteți găsi înregistrările de conducere în istoricul dumneavoastră de conducere. După ce lansați călătoria arhivată, puteți vedea mișcarea pe hartă. În program detaliat, puteți vedea la ce oră și la ce adresă se afla vehiculul exact în acel moment. Opririle individuale ale vehiculului sunt marcate cu un steag roșu pe hartă și conțin informații cât timp a fost parcat vehiculul în acel loc. Puteți exporta un fișier în format excel din cursă, în care puteți găsi ora și locația exactă a vehiculului.

Caracteristica GEO FENCE vă permite să trimiteți o notificare prin e-mail când părăsiți spațiul marcat (dacă șoferul vehiculului părăsește accidental traseul planificat)

monitorizare live a camerei auto profio
Click pentru a mari imaginea

Telecomandă

Această cameră unică de mașină vă permite să controlați de la distanță redarea camerei și, de asemenea, posibilitatea de a face o fotografie sau un videoclip de la distanță direct de la cameră. Funcția de oprire a motorului îl face un instrument excelent ca protecție împotriva furtului. O alarmă cu vibrații vă avertizează asupra șocurilor nedorite (intruziune într-o mașină, impact sau accident).

aplicație pentru monitorizarea camerei din mașină

HOTSPOT WiFi

Când motorul este pornit, hotspot-ul WiFi va fi pornit automat. Numele hotspot-ului este „IMEI”, în timp ce parola sunt ultimele opt cifre ale IMEI. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația Car-Matrix, să vă conectați la WiFi corespunzător și apoi să redați cu ușurință înregistrările sau să editați setările.
aplicație cu cameră cu hotspot auto gps

Transfer de date 3G de mare viteză

Doar introduceți o cartelă SIM 3G și vă puteți conecta cu ușurință la internet. Camera Profio Tracking Cam X2 acceptă transferul de date 2G GSM și 3G WCDMA. Astfel, vă puteți conecta la internet de mare viteză aproape oriunde.

camera auto 3G transfer de date de mare viteză

Alarma cu vibratii antifurt

Când ACC este ON, alarma și indicatoarele se opresc imediat. Dispozitivul trece în modul de protecție a vehiculului după 5 minute de la oprirea motorului vehiculului. Dacă senzorii din cameră captează vibrația din vehicul, alarma este activată și te avertizează prin intermediul aplicației din Smartphone în 10 secunde.

camera auto profio x2 alarma vibratie

Oprire combustibil/putere

Când telefonul primește o alarmă de intrus printr-o notificare, este posibil să trimiteți o comandă de oprire a motorului. Este posibil să o faceți doar din motive de siguranță și numai în cazul în care dispozitivul are poziția GPS identificată și viteza vehiculului este mai mică de 20 km/h.

Profio x2 oprire combustibil/putere oprire motor

Urmărire live în timp real

Vizionați imagini de pe camera mașinii oricând și oriunde folosind aplicația mobilă CarMatrix chiar pe smartphone-ul dvs.

camera auto de urmărire în timp real

Senzor G încorporat

În cazul unei frânări de urgență sau la o coliziune, senzorul G evaluează situația cu seriozitate și începe înregistrarea automat. Apoi blochează fișierul video în timpul accidentului. Acest videoclip poate servi drept dovadă în cazul accidentului.

Senzor g încorporat profio x2

Apel de urgență SOS

În caz de urgență, puteți apăsa butonul SOS timp de 3 secunde pentru a activa alarma SOS. Apoi, camera trimite sms-uri SOS la numerele de telefon presetate și începe ciclul de reapelare a acestor numere până când răspunde la apel.

camera profio masina sos apel de urgenta

Managementul parcului de vehicule

Dacă dețineți o flotă de vehicule în compania dvs., le puteți urmări în același timp sub un singur cont. Cu platforma noastră Car-Matrix, puteți urmări până la 10.000 de vehicule simultan. Este convenabil să vă supravegheați flota tot timpul.

camera profio - managementul flotei de vehicule

Lentila din sticlă cu 6 straturi

Fabricat din materiale de temperatură înaltă care rezistă la diferite condiții de conducere. Lentilele din sticlă cu șase straturi asigură o rezoluție ridicată a fotografiilor cu un echilibru excelent de culori pentru conducerea de zi și de noapte.

Lentila din sticlă cu 6 straturi pentru cameră Profio X2

Calitate video FULL HD 1080

Profio Tracking Cam X2 oferă capabilități perfecte de imagine. Fotografiile vor fi surprinse cu mare claritate. Tot ce este capturat de această cameră video va fi transferat în videoclipuri fluide și uimitoare. A sosit momentul să vă bucurați de fotografii clare și frumoase.

Profio x2 camera auto de calitate full hd

Înregistrare în buclă

Videoclipurile vor fi stocate pe cardul micro SD la fiecare 3 minute. Imaginile sunt de obicei salvate în folderul DVRMEDIA/CarRecorder/GENERAL (camera principală). Dacă cardul SD este plin, înregistrările mai vechi vor fi suprascrise automat.

înregistrare în buclă pentru camera video profio x2

Suport WDR (Wide Dynamic Range).

Această cameră video acceptă funcția WDR. WDR este tehnologia de ultimă oră aplicată în camera video, indiferent dacă mediul este prea luminos sau întunecat. Imaginea camerei este întotdeauna clară și luminoasă.

camera auto suportă funcția WDR

Acoperire completă pe 3 benzi

Pentru a reduce unghiul mort orb, camera Profio tracking cam X2 folosește o lentilă de sticlă cu unghi larg de 140°, care surprinde în mod convenabil 3 benzi de pe drumuri. Camera este foarte sensibilă și permite înregistrarea imaginilor precise și detaliate.

Acoperire camera Profio X2 pe 3 benzi pe drumuri

Specificații:

Model: PROFIO Tracking Cam X2
Procesor: ARM Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz
Sistem de operare: Android 4.4
Memorie flash: eMMC Flash 8GB
Memorie RAM: DDR3L 1GB Frecvență 533MHz
GPS: GSM și WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21 Mbps) EDGE GPRS
Camera frontală cu rezoluție video: Full HD 1080p cu 30fps, codificare H.264, unghi de fotografiere reglabil FOV (D) 140 °
Rezolutie video camera interioara: 640*480px
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, frecvență de 2,4 GHz, hotspot
Urmărire de la distanță: PC și aplicație - Software pentru computer: www.car-matrix.com , APP pe mobil: CarMatrix
Urmărire în direct: ambele camere duble prin APP
G-Sensor: Da
Microfon: Da
Difuzoare încorporate: Da
Suport Micro SD: până la 64 GB
Interfață de date USB: Micro USB 5 Pin
Baterie externa: 450mAh
Alimentare: 12V - 24V
Temperatura de funcționare -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)
Dimensiunile camerei: 109 (L) * 69 (L) * 52 (H) mm
Greutatea camerei: 225 g

Pachetul contine:

1x Cameră de urmărire PROFIO X2
1x Cablaj pentru conectare directă la cutia de siguranțe 12V/24V - (Lungime 2 metri)
1x Suport
1 autocolant adeziv 3M înalt
1x baterie externă 450 mAh
1x releu cu cablu
1x cablu cu butonul SOS
1x Lacătul și cheile pentru blocarea SIM/Micro SD
1x manual

Conținutul pachetului pentru mașină cu cameră Profio X2

electronice profi Camera Tracking Cam X2 este un produs superior al noului brand PROFIO ELECTRONICS , care este specializat în dezvoltarea și fabricarea de camere inovatoare care aduc o nouă dimensiune în utilizarea lor de zi cu zi.

Comentarii

Alte produse