Cameră dublă auto 4G WiFi și SIM cu aplicație Live + GPS - PROFIO X4

SKU: 55-209 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.537,50 lei
Preț cu TVA 1.845,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră dublă auto 4G WiFi și SIM cu aplicație Live + GPS - PROFIO X4

4G HOTSPOT WiFi și cameră dublă SIM pentru mașină cu aplicație Live + GPS - PROFIO X4. Mașină cu două camere în cloud pentru monitorizare de la distanță în timp real. Dispozitive de urmărire GPS către vehicule cu WiFi și suport SIM 4G pentru o imagine de ansamblu perfectă asupra condusului. Cameră dublă auto cu monitorizare GPS de la distanță - PROFIO X4 1080p și 720p + 4G + aplicație de urmărire în direct . Această cameră auto de la PROFIO Electronics Tracking Cam X4 oferă funcții precum GPS Tracker , urmărirea online prin GPS în direct a vehiculului printr-o aplicație de pe un telefon sau PC, precum și afișarea unei imagini live de la cameră în timp real. Aceasta este o cameră dublă auto (față și externă), care permite înregistrarea de la ambele camere , camera frontală are o rezoluție FULL HD 1920x1080p cu un unghi de 120°. Veți aprecia, de asemenea, suportul pentru crearea unui hotspot WiFi 4G prin intermediul cartelei SIM 4G introduse . Camera poate înregistra sunet și printr-un microfon situat direct în corpul camerei principale.

Imaginile sunt stocate pe un card de memorie micro SD acceptat de până la 128 GB . Corpul camerei este realizat din materiale de calitate, ceea ce o face rezistenta la temperaturi ridicate sau frig extrem . Oferă posibilitatea de a bloca cartela SIM și Micro SD împotriva editării neautorizate a înregistrărilor. O funcție foarte interesantă este și posibilitatea de oprire de la distanță a motorului vehiculului (cu ajutorul unui releu) în cazul furtului vehiculului. Dacă este necesar (SOS, deconectare, defecțiune automată a bateriei), camera funcționează și pe bateria externă inclusă pe un cablu cu o capacitate de 450 mAh. Această cameră nu are butoane direct pe dispozitiv, astfel încât împiedică orice posibilă manipulare și încercări de editare/ștergere a înregistrărilor.

Camere cloud auto duale pentru monitorizare de la distanță + monitorizare în timp real

sistem de cameră dual cloud profio x4 cu gps

Aveți și un buton SOS extern pe cablu și în caz de urgență îl puteți apăsa timp de 3 secunde pentru a activa alarma SOS. Apoi, camera trimite un SMS SOS la numerele de telefon presetate și începe să formeze tel. numere până când primiți un apel. Veți aprecia și caracteristica Alarmă de vibrații - Alarma de vibrații se activează când motorul este oprit după 5 minute. Dacă este detectată vreo vibrație în vehiculul parcat, APP Tracksolid vă va anunța printr-o notificare. Analiza comportamentului șoferului - Un senzor G încorporat cu 9 axe permite camerei video să efectueze mai bine analiza comportamentului șoferului. În cazul unui comportament necorespunzător al șoferului, cum ar fi accelerarea rapidă, frânarea puternică sau turația mare a motorului, camera mașinii vă va alerta cu ajutorul aplicației și, în același timp, va salva înregistrarea de conducere pe cardul SD, precum și pe Cloud. Server. Profio Tracking CAM X4 este o modalitate ideală și sofisticată de a crește siguranța mașinii dumneavoastră prin monitorizare constantă, sau o soluție cuprinzătoare pentru companii în ceea ce privește monitorizarea mișcării flotei lor.

Comparație între modele individuale de sisteme de camere PROFIO Cloud

sisteme cloud profesionale pentru camere pentru vehicule

camere profesionale auto profio - comparație

Cameră auto PROFIO X4 cu funcții de protecție a vehiculului și monitorizare de la distanță în timp real

Puteți viziona videoclipuri în direct de la cameră printr-o aplicație mobilă disponibilă gratuit (suport pentru Android/iOS ) numită „ Tracksolidsau prin intermediul platformei Web pe un computer. Cu această aplicație este, de asemenea, posibil să urmăriți online poziția GPS a vehiculului pe hartă în timp real. Setul de cablare este proiectat pentru conectarea directă la cutia de siguranțe 12/24V , permițând alimentarea permanentă a camerei auto. Un avantaj este un sistem de cameră duală care oferă înregistrările de pe camerele din față sau din spate. Vă puteți conecta la vehicul prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil, precum și prin platforma PC sau tabletă. Harta arată poziția dvs. curentă cu timpul, viteza și coordonatele GPS. Aplicația acceptă și funcția de vizualizare live în timp real.

functie de protectie vehicul - camera profio x4

Vă puteți conecta la vehicul prin intermediul aplicației din telefonul mobil, precum și pe platforma WEB , pe un computer sau tabletă.

Harta arată poziția dvs. curentă cu timpul, viteza și coordonatele GPS. Aplicația acceptă și funcția de vizualizare live în timp real.

aplicație mobilă tracksolid - profio x4

Bucurați-vă de urmărirea GPS direct prin interfața web www.tracksolid.com

Nu este nevoie să instalați niciun software. Totul este disponibil prin internet dintr-un browser web de pe desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil. Funcția de bază este urmărirea unui autovehicul, indiferent dacă este o mașină sau un camion. Dacă vehiculul este online, veți vedea locația sa actuală pe hartă și puteți continua să-i urmăriți traseul. Dacă este offline, va fi afișată ultima sa locație cunoscută. Fiecare vehicul are propriul său număr de identificare unic după înregistrare, iar folosind acest ID puteți găsi înregistrările de conducere în istoricul dumneavoastră de conducere (istoric de 7 zile). După ce lansați călătoria arhivată, puteți vedea mișcarea pe hartă. În program detaliat, puteți vedea la ce oră și la ce adresă se afla vehiculul exact în acel moment. Caracteristica GEO FENCE vă permite să trimiteți o notificare prin e-mail când părăsiți spațiul marcat (dacă șoferul vehiculului părăsește accidental traseul planificat). Pentru a utiliza funcțiile, trebuie să achiziționați o licență de urmărire.

urmărire gps auto - profio x4
aplicația mobilă tracksolid profio x4

Evenimente video în cloud

În cazul unui accident grav, al unei coliziuni sau al unui comportament anormal, videoclipul este încărcat automat în cloud . Datorită conexiunii 4G, puteți obține viteze de date mai mari și o acoperire mai mare, permițându-vă să reacționați sau să acționați imediat.

transmisie viedo cloud - camera profio x4

DBA - Analiza comportamentului de conducere

Monitorizarea datelor despre comportamentul șoferului, inclusiv accelerarea puternică, frânarea puternică și curbele extreme, va ajuta la reducerea accidentelor din flota dumneavoastră și la îmbunătățirea economiei de combustibil.

analiza comportamentului conducatorului auto - profio x4

Telecomandă

Acest sistem unic permite controlul de la distanță al redării înregistrărilor de pe cameră. De asemenea, posibilitatea de a face o fotografie sau un videoclip de la distanță direct de pe cameră. Funcția de oprire la distanță a motorului îl face un instrument excelent ca protecție antifurt. O alarmă cu vibrații vă avertizează asupra șocurilor nedorite (intruziune într-o mașină, impact sau accident).

telecomanda vehiculului - profio cam x4

HOTSPOT WiFi

Când motorul este pornit, hotspot-ul WiFi va fi pornit automat. Numele hotspot-ului este „IMEI”, în timp ce parola sunt ultimele opt cifre ale IMEI. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația Car-Matrix, să vă conectați la WiFi corespunzător și apoi să vă redați cu ușurință înregistrările sau să editați setările.
hotspot wifi 4G - camera auto profio x4

Transfer de date 4G de mare viteză

Doar introduceți o cartelă SIM 4G și vă puteți conecta cu ușurință la internet. Profio Tracking Cam X4 acceptă transmisia de date 2G GSM, 3G WCDMA și 4G. Astfel, vă puteți conecta la internet de mare viteză aproape oriunde.

Cameră 4G cu transmisie de date de mare viteză Profio x4

Alarma antifurt cu vibratii

Când ACC este pornit, alarma și indicatoarele se opresc imediat. Dispozitivul comută în modul de protecție a vehiculului la 5 minute după ce motorul vehiculului s-a oprit. Dacă senzorii din cameră detectează vibrații în vehicul, alarma va suna și vă va anunța sub forma unei notificări prin intermediul aplicației din smartphone în 10 secunde.

Alarma antifurt cu vibratii - camera auto profio x4

Oprire combustibil/putere

Când telefonul primește o alarmă de intrus printr-o notificare, este posibil să trimiteți o comandă de oprire a motorului. Este posibil să o faceți doar din motive de siguranță și numai în cazul în care dispozitivul are poziția GPS identificată și viteza vehiculului este mai mică de 20 km/h.

Oprire alimentare cu combustibil - camere auto profio x4

Urmărire live în timp real

Vizionați imagini de pe camera mașinii oricând și oriunde folosind aplicația mobilă CarMatrix chiar pe smartphone-ul dvs.

Supraveghere live în timp real - cameră profio x4

Senzor G încorporat

În cazul unei frânări de urgență, la coliziune sau impact, senzorul G evaluează situația ca fiind gravă și începe înregistrarea automat. Apoi blochează fișierul video în timpul accidentului. Acest videoclip poate servi drept dovadă în cazul accidentului.

functie g-sensor profio x4 camera auto

Apel de urgență SOS

În caz de urgență, puteți apăsa butonul SOS timp de 3 secunde pentru a activa alarma SOS. Apoi, camera trimite sms SOS la numerele de telefon presetate și începe ciclul de reapelare a numerelor presetate până când răspunde la apel.

buton de urgență sos - mașină cu cameră profesională x4

Managementul flotei de vehicule

Dacă dețineți o flotă de vehicule în compania dvs., le puteți urmări în același timp sub un singur cont. Folosind platforma noastră Tracksolid, puteți urmări un număr mare de dispozitive într-un singur cont. Este convenabil să vă supravegheați flota tot timpul.

managementul flotei de vehicule - camera profesională x4

Calitate video FULL HD 1080

Profio Tracking Cam X4 oferă capabilități perfecte de imagine. Fotografiile vor fi surprinse cu mare claritate. Tot ce este capturat de această cameră video va fi transferat în videoclipuri fluide și uimitoare. A sosit momentul să vă bucurați de fotografii clare și frumoase.

Calitate video FULL HD 1080 - camera profio x4 cam

Înregistrare în buclă

Videoclipurile vor fi stocate pe cardul micro SD la fiecare 3 minute (în funcție de setări) Dacă cardul SD este plin, înregistrările mai vechi vor fi șterse automat și înlocuite cu altele noi.

Înregistrare în buclă pe card sd - profio x4

Suport WDR (Wide Dynamic Range).

Această cameră video acceptă funcția WDR. WDR este tehnologia de ultimă oră aplicată în camera video, indiferent dacă mediul este prea luminos sau întunecat. Imaginea camerei este întotdeauna clară și luminoasă.

Suport funcție WDR - cameră profio x4 auto

Acoperire completă pe 3 benzi

Pentru a reduce punctele moarte, camera de urmărire Profio X4 folosește o lentilă de sticlă cu unghi larg de 120 °, care captează în mod convenabil 3 benzi de pe drumuri. Camera este foarte sensibilă și permite înregistrarea imaginilor precise și detaliate.

Lentile din sticlă cu unghi larg de 120 de grade profio x4

Specificații:

Model: PROFIO Tracking Cam X4
Procesor: ARM Cortex A53 Quad-Core 1.4GHz
Sistem de operare: Android 8,1 GO
Memorie flash: eMMC 16G
Memorie RAM: LPDDR3 1 GB
GPS + BDS, GSM și WCDMA, 4G,
Camera frontală cu rezoluție video: Full HD 1080p cu 30fps, codificare H.264, unghi de fotografiere 120°
Rezoluție video cameră externă: 720p, unghi de fotografiere 100°
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, frecvență de 2,4 GHz, hotspot
Monitorizare de la distanță: PC și aplicație - interfață PC: www.tracksolid.com, APP pentru mobil: Tracksolid
Monitorizare live: ambele camere web duale sau prin APP
Senzor G: da (6 căi)
Microfon: Da
Difuzoare încorporate: Da
Suport Micro SD: până la 128 GB
Interfață de date USB: Micro USB 5 Pin
Baterie externa: 450mAh
Alimentare: 12V - 24V
Temperatura de funcționare -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)
Dimensiuni camera principala: L / H / D 6,8 x 4,8 x 10,9 cm
Dimensiunile camerei externe: L / H / D 5,3 x 3,1 x 3,1 cm
Greutatea camerei: 225 g

continutul pachetului - cam profio x4

electronice profi Profio Tracking Cam X4 este un produs de top al noului brand PROFIO ELECTRONICS , care este specializat în dezvoltarea și producerea de camere inovatoare care aduc o nouă dimensiune utilizării lor în practica de zi cu zi.

Comentarii

Alte produse