Camera detector de fum FULL HD + WIFI + LED IR

SKU: 10-185 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 625,00 lei
Preț cu TVA 750,00 lei
- +

Descrierea produsului Camera detector de fum FULL HD + WIFI + LED IR

Cameră cu detector de fum FULL HD + WIFI + IR LED vedere pe timp de noapte. Camera cu alarmă de fum pentru monitorizarea online ascunsă a persoanelor prin WiFi cu suport (Android/iOS) vă va garanta securitatea și controlul casei sau spațiului de lucru. Cameră spion ascunsă - păstrați o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în spațiul pe care doriți să îl monitorizați. În zilele noastre, este important să ne protejăm intimitatea și ceea ce iubim. Camerele convenționale sunt încă folosite frecvent, dar uneori nu vrem ca camera să fie vizibilă sau prea vizibilă. Această cameră ascunsă este amplasată într-o imitație a senzorului de fum , ceea ce asigură că nimeni nu o va observa și vei înregistra tot ce ai nevoie. Cameră ascunsă spion pe care o poți cumpăra online la un preț bun direct din magazinul nostru.

Camera detector de fum wifi

Camera ascunsă pentru apartamentul dvs. are, de asemenea, avantajul de a urmări și monitoriza, de exemplu animalele de companie sau copiii dvs. în timp ce sunteți la serviciu - nu acționează la fel de distragător ca camerele convenționale și datorită designului său se potrivește perfect în cameră. Datorită unghiului de înregistrare de 90 de grade și montării pe perete, camera captează mult mai multe imagini decât dacă ar fi așezată de exemplu pe masă. De asemenea, înregistrează video cu audio și acceptă carduri micro SD de până la 32 GB.

Detector de fum cu cameră ascunsă​ - monitorizare online a animalelor, casei, conferințelor sau copiilor prin WiFi.

camera ascunsa in detector de fum

Cel mai mare avantaj este că această cameră video are WiFi . Te poți conecta la el prin aplicația disponibilă atât pentru Androi, cât și pentru iOS și poți urmări cu ușurință ce se întâmplă oriunde ai acces la internet . De asemenea, puteți modifica setările camerei sau puteți salva imagini sau videoclipuri direct pe telefonul mobil. Camera spion înregistrează videoclipuri în Full HD - puteți modifica și rezoluția camerei în setări prin intermediul mobilului, ceea ce poate salva datele în timp ce vizionați streamul live. Viziunea de noapte IR îmbunătățește vizibilitatea în condiții de lumină proastă, astfel încât să puteți vedea exact ce se întâmplă chiar și fără lumina zilei. Camera din detectorul de fum înregistrează material pe un card micro SD de până la 32 GB. Camera poate funcționa 1,5 ore când este încărcată complet - dar are marele avantaj că poate fi alimentată și direct de la sursa de alimentare și astfel este limitată doar de dimensiunea cardului de memorie.

Cameră discretă ascunsă în imitația senzorului de fum.

camera cu alarma de fum

Specificatii tehnice:

Rezoluție - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25fps
Format video - AVI
Compresie - H.264
Unghi de fotografiere - 90 de grade
Detectare mișcare - până la 6 metri
Min. iluminare: 0,05 lux
Timp maxim de înregistrare - până la 2 ore
Tip memorie - Card Micro SD (nu este inclus)
Capacitate maximă micro SD: 32 GB
Capacitate baterie: 2000 mAh
Consum de energie: 260mah/3,7V

Conținutul pachetului:

1x Cameră în senzor de fum
1x cablu
1x adaptor
1x șină de montare
1x manual

Comentarii

Alte produse