Cameră de inspecție USB cu rezoluție HD

SKU: 92-007 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 333,35 lei
Preț cu TVA 400,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră de inspecție USB cu rezoluție HD

Cameră de inspecție USB cu rezoluție HD și alte camere de inspecție la vânzare online - preț bun. Suntem specialiștii în lumea camerelor. Endoscop cu diametrul de 8,5 mm și rezoluție video HD 1280 * 720 pixeli. Pentru o înregistrare excelentă chiar și în condiții dificile de iluminare, camera endoscopică are 6 LED-uri încorporate.

Explorați chiar și locuri inaccesibile și faceți o imagine clară despre ele printr-o conexiune la computer. Gâtul de gâscă flexibil, lung de 83 cm, este ideal pentru inspecția vizuală a locurilor inaccesibile. Lumina reglabilă a camerei cu 6 bucăți LED oferă o iluminare optimă. Alimentarea este furnizată direct prin USB. Potrivit pentru toate utilizările în care este necesar pentru a vedea cele mai fine detalii. Pentru funcționare este necesar un computer compatibil cu Windows®. Lungimea cablului USB este de până la 2 metri, ceea ce este suficient pentru majoritatea aplicațiilor.

USB endoscop HD

Aplicatie: Pretabil pentru utilizare in sectiunea conductelor geodezia, instalatii, dotari dispozitive, explorare subacvatica, montaj, montaj, constructii, ateliere, laboratoare, educatie, intretinere si reparatii autoturisme, verificarea locurilor inaccesibile etc.

Specificații:

Model: 88AS
Interfață: USB1.1 și 2.0
Senzor: 1/5 CMOS 2 Mega
Rezoluție maximă: 1600 * 1200px
Rezoluție video: 1280x720px
Frecvența cadrelor: 30 / fps - cadre pe secundă
Diametrul capului camerei: 8,5 mm
Diametrul conductei: 4,8 mm
Surse de lumină: LED (6 buc)
Lungimea conductei camerei: 830 mm
Rezistenta: IP67
Lungime cablu USB: 2000 mm
Unghi de vedere: 65 °
Distanța focală: 2-10 cm

Accesorii: oglinda, carlig, magnet

Comentarii

Alte produse