Cameră cu țeavă - endoscop

SKU: 92-006 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 312,50 lei
Preț cu TVA 375,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră cu țeavă - endoscop

Cameră cu conducte - endoscop și alte camere de inspecție la vânzare online - preț bun. Suntem specialiștii în lumea camerelor. Cameră pinhole USB - endoscop cu un diametru de doar 5,5 mm și o rezoluție video de 640 * 480 pixeli. Pentru o înregistrare excelentă chiar și în condiții dificile de iluminare, camera endoscopică are 6 LED-uri încorporate.

Explorați chiar și locuri inaccesibile și faceți o imagine clară despre ele printr-o conexiune la computer. Gâtul de gâscă flexibil, lung de 83 cm, este ideal pentru inspecția vizuală a locurilor inaccesibile. Lumina reglabilă a camerei cu 6 bucăți LED oferă o iluminare optimă. Alimentarea este furnizată direct prin USB. Potrivit pentru toate utilizările în care este necesar pentru a vedea cele mai fine detalii. Pentru funcționare este necesar un computer compatibil cu Windows®. Lungimea cablului USB este de până la 2 metri, ceea ce este suficient pentru majoritatea aplicațiilor.

Cameră de inspecție USB

Aplicatie: Pretabil pentru utilizare in sectiunea conductelor geodezia, instalatii, dotari dispozitive, explorare subacvatica, montaj, montaj, constructii, ateliere, laboratoare, educatie, intretinere si reparatii autoturisme, verificarea locurilor inaccesibile etc.

Specificații:

Model: 98AC
Interfață: USB 2.0
Suport sistem de operare: Windows
Senzor: 1/CMOS 10VGA
Rezoluție video: 640 * 480 Pixeli
Frecvența cadrelor: 30 / fps - cadre pe secundă
Diametrul camerei:. 5,5 mm
Surse de lumină: LED (6 buc)
Lungimea camerei conductei: 830 mm
Rezistenta la apa: IP67
Lungime cablu USB: 2000 mm
Unghi de vedere: 60 °
Distanța focală: 3-8 cm

Comentarii

Alte produse