Angro

Angro

Dacă doriți să cumpărați bunuri din magazinul nostru la prețuri en gros, trebuie să fiți înregistrat în magazinul nostru electronic. Conectați-vă ușor direct la acest link - http://www.efeel.co/:user/registration .

Este necesar să ne contactați prin e-mail [email protected] pentru a fi de acord cu termenii de cooperare angro (cantitate minimă, perioada de comandă, valoarea reducerii angro etc.).
După ce vă activăm contul en-gros, veți avea acces la prețurile cu ridicata, ceea ce înseamnă că prețul total pentru comanda dumneavoastră va fi redus automat, în funcție de valoarea reducerii angro convenită.

Dețineți un magazin electronic sau un magazin?

Dacă dețineți un magazin clasic sau e-shop și doriți să vă extindeți sortimentul cu produse din oferta noastră, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] . Cu excepția gamei largi de produse, putem garanta termene scurte de livrare, sfaturi de specialitate atunci când cumpărați o abordare profesională.

Doriți să scrieți un articol sau o recenzie despre noi și să obțineți recompense financiare?

Sunteți interesat de produsele noastre? Sunteți jurnalist, editor sau aveți un blog personal sau sunteți activ pe forumuri de pe Internet? Dacă doriți să scrieți un articol despre sortimentul sau magazinul nostru, sau să promovați produsele selectate , vă vom pune la dispoziție toate materialele de PR necesare (fotografii, articole etc.). Veți fi recompensat cu bugetul financiar convenit.

Dacă sunteți interesat, contactați-ne prin e-mail [email protected] .

Dețineți site-ul web și doriți un venit suplimentar?

Dețineți un site web și doriți să ne susțineți afișând bannere flash sau alte materiale promoționale pe site-ul dvs.? Doar scrieți-ne despre spațiul publicitar pe care îl puteți oferi și cu siguranță vă vom contacta și vom negocia termenii și condițiile.

Ne-am bucura dacă am putea face schimb de link-uri URL, pictograme sau bannere cu site-uri web similare tematic.

Pentru orice informații suplimentare de care aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați prin e-mail [email protected] sau la telefon: + 421 907 211 712.

Adresa companiei și informații de facturare:

Media Leaders Ltd
Námestie SNP 16
974 01 Banská Bystrica
Slovacia

ID companie: 46 406 999
ID TVA: SK202 336 8787