Translator prin căști bluetooth cu husă Supreme BTLT 200

SKU: 70-016 Am o întrebare
Producător SUPREM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 708,35 lei
Preț cu TVA 850,00 lei
- +

Descrierea produsului Translator prin căști bluetooth cu husă Supreme BTLT 200

Traducător prin căști cu carcasă și stație de încărcare și conexiune bluetooth cu Smartphone - Supreme BTLT 200. Căști bluetooth de traducere online și offline 2 în 1 pentru Android și iOS cu comunicare instantanee bidirecțională în timp real. Acest puternic Supreme BTLT 200 oferă 6 moduri de traducere diferite pentru toate nevoile dvs. de traducere, cu traducere bidirecțională în timp real în mai mult de 33 de limbi. Și are o utilizare ușoară și caracteristici excelente. Traducătorul îi ajută pe oameni să se apropie și călătoria în jurul lumii este mult mai ușoară și mai sigură. Acest interpret digital poate deveni fără îndoială cel mai valoros instrument al tău într-o țară străină. Aplicația de control al traducătorului, precum și toate actualizările viitoare, sunt complet gratuite pentru proprietarul interpretului vocal SUPREME.

Cele mai importante caracteristici ale traductorului de buzunar includ traducerea vocală bidirecțională în timp real și capacitatea de a primi apeluri și de a asculta muzică.

Traducatorul online de calatorie are o dimensiune mini compacta de 38 x 22 x 54 mm iar greutatea carcasei de incarcare este de doar 22,4 g. Are o capacitate a bateriei de 50 mAh cu funcționare continuă până la 3 ore ( până la 120 de ore în modul standby ), încărcarea bateriei durează aproximativ 2 ore. Aplicația dedicată este compatibilă cu dispozitivele iOS și Android . Vorbește toate limbile folosind acest traducător de limbi în timp real care poate traduce limbile vorbite în limba ta maternă și invers. Cu aplicația mobilă însoțitoare pentru Android și iOS și receptorul Bluetooth 5.0 cu două canale , este o experiență tehnologică cu adevărat excelentă.
translator bluetooth

Îți place să călătorești, să lucrezi într-un mediu internațional sau vrei să înveți limbi noi? Avem soluția perfectă pentru tine - SUPREME BTLT 200 translator portabil pentru căști , un dispozitiv simplu care îți traduce conversațiile în timp real! Când vizitați o țară străină, bariera lingvistică este una dintre cele mai mari probleme. Un traducător de vorbire inteligent, cu o aplicație gratuită, poate traduce instantaneu ceea ce spui în timp real și îl poate reda localnicilor în limba lor maternă. Ulterior, ceea ce spun ei va fi tradus imediat înapoi în telefonul dvs. Cu traducătorul vocal Supreme BTLT 200, conversația este ușoară chiar și într-o limbă pe care nu ai vorbit-o niciodată.

Există mai multe moduri de traducere. Traducere față în față „FACE TO FACE” în ​​cazul în care utilizatorul dorește să comunice personal cu oamenii în timpul călătoriei. Modul întâlnire „MEETING” ,   comunica în timp real cu oamenii la o întâlnire, conferință sau seminar, toată lumea vorbește și ascultă în propria limbă. Sau în timpul unei întâlniri de afaceri, pentru o traducere de grup pentru comunicare în timp real „GROUP TALK” cu mai multe persoane oriunde în lume, fiecare în propria limbă. „DIRECT TALK” - traducere instantanee pentru comunicare verbală privată unu la unu, cu oricine din întreaga lume. Și modul de difuzare „BROADCAST MODE” pentru a vorbi cu un grup de oameni într-o întâlnire, fiecare în propria limbă. Traducătorul are, de asemenea, un lector de limbi străine „ÎNVĂȚAREA LIMBALOR” încorporat, care poate ajuta oamenii să practice și să învețe o limbă străină. În prezent, acceptă mai mult de 33 de limbi și oferă traduceri verbale și vizuale care acoperă toate elementele de bază.

Design practic - confortabil de purtat

Dispozitivul nu este doar un telefon excelent pentru traduceri, dar asigură și apeluri telefonice clare și stabile. Designul este ergonomic și ușor, confortabil pentru urechea ta.

traductor wireless bluetooth

Limbi acceptate pentru traducerea cuvintelor vorbite în timp real - 44 de limbi

Arabă, cantoneză, catalană, croată, cehă , daneză, olandeză, engleză (Australia), engleză (Canada), engleză (Regatul Unit), engleză (India), engleză (Irlanda), engleză (Statele Unite), finlandeză, franceză ( Canada), franceză (Elveția), franceză (Franța), germană (Austria), germană (Germania), germană (Elveția), greacă, ebraică, hindi, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, coreeană, malay, mandarină, norvegiană Bokmal , poloneză, portugheză (Brazilia), portugheză (Portugalia), română, rusă, slovacă , spaniolă (Mexic), spaniolă (Spania), spaniolă (SUA), suedeză, thailandeză, turcă și vietnameză.

traducător de limbi pentru telefon

Limbi acceptate pentru traducerea textului offline (nu cuvântul vorbit) - 60 de limbi

albaneză, afrikaans, arabă, belarusa, bulgară, bangladeshă, catalană, chineză, croată, cehă, daneză, olandeză, engleză, esperanto, estonă, filipineză, finlandeză, franceză, galică, georgiană, germană, greacă, haitiană, gujarati, ebraică, hindi, maghiară, islandeză, indoneziană, irlandeză, italiană, japoneză, canadiană, coreeană, lituaniană, letonă, macedoneană, marathi, malaeză, malteză, norvegiană bokmal, persană, poloneză, portugheză, română, rusă, slovacă, slovenă, spaniolă, swahili , suedeză, tamilă, telugu, thailandeză, turcă, ucraineană, urdu, vietnameză și galeză

translator bluetooth în receptor

Traducător Supreme BTLT 200 Bluetooth - 6 moduri principale și 2 moduri suplimentare

translator suprem BTLT 200

Modul față în față: comunică în timp real cu oamenii pe care îi întâlnești pe drum, toată lumea vorbește și aude în propria limbă.
Modul întâlnire: comunicați în timp real cu oamenii la o întâlnire, conferință sau seminar, toată lumea vorbește și aude în propria limbă.
Modul de vorbire directă: comunicați în timp real cu o altă persoană oriunde, toată lumea vorbește și ascultă în propria limbă.
Modul vorbire în grup: comunicați în timp real cu un grup de oameni din locuri diferite, fiecare dintre ei vorbind și ascultând în propria limbă.
Modul de difuzare: vorbește cu un grup de oameni, gazda vorbește în propria sa limbă, fiecare public poate auzi în propria limbă.
Modul de învățare a limbilor străine: exersați și învățați limbi străine cu un traducător vocal de ultimă generație.
Modul offline - mesaje text: pentru a introduce texte și a le traduce în limba dorită.
Modul offline - cameră foto: faceți o fotografie cu textele și dispozitivul o va traduce imediat în limba dorită.

traducător suprem în receptor

Specificații:

Model: BTLT-200
Culoare: negru, suprafata mata
Bluetooth Versiunea V. 5.0+ profil acceptat HEP, A2DP, HSP, AVRCP, rază 10 metri
Baterie Li-Polymer - capacitate 50 mAh (receptor), carcasă de încărcare 300 mAh
Timp de încărcare: 2 ore, DC 5V
Timp de așteptare până la 120 de ore
Timp de lucru continuu pana la 3 ore
Microfon: da, încorporat
Difuzor: difuzor cu bobină mobilă de 7 mm
Tip de intrare/ieșire: USB 2.0 mini, Micro USB * 1, MIC * 1
Buton de pornire/oprire manuală, MFB (buton de traducere a vorbirii, răspuns la apel/terminare apel/reapelare etc.)
Aplicații și software: Android 5.0 și mai nou, IOS 10.0+
Dimensiuni receptor: 15 x 24 x 16 mm, carcasă de încărcare 38 x 22 x 54 mm (încărcător)
Greutate produs fără accesorii: receptor 4,2 g, carcasă 22,4 g

Pachetul contine:

1x traductor de căști pentru căști
1x statie de incarcare
1x cablu de încărcare USB
3x Capac de schimb pentru căști din silicon
1x manual de utilizare

Comentarii

Alte produse