Traducător de buzunar portabil cu 4G e-SIM + traducere FOTO - Timekettle Fluentalk T1

SKU: 70-023 Am o întrebare
Producător TIMEKETTLE
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.541,65 lei
Preț cu TVA 1.850,00 lei
- +

Descrierea produsului Traducător de buzunar portabil cu 4G e-SIM + traducere FOTO - Timekettle Fluentalk T1

Traducător de buzunar portabil cu 4G e-SIM + traducere FOTO - Timekettle Fluentalk T1 - 40 de limbi ONLINE + 8 limbi OFFLINE. Traducere NELIMITATĂ oriunde în lume timp de 2 ani. Traducătorul de limbă T1 (interpret digital) vă va permite să călătoriți prin lume fără o barieră lingvistică. Cu 40 de limbi și 93 de accente, puteți comunica între ei oriunde. Traducător de limbă T1 care vă permite să fiți conectat și să înțelegeți aproape pe oricine cu un singur clic . Cu aparatul foto, puteți traduce orice text din orice fotografie (ideal ca traducere foto a textelor). Cu o precizie de peste 95% și cu inteligență artificială, face literalmente un mic miracol.

Interpret vocal digital - Timekeetle Fluentalk T1 (Traducere în 40 de limbi). Cu suportul cardului E-SIM cu care poți comunica în toată lumea (cu peste 200 de operatori de rețele wireless) 2 ANI NELIMITAT (după sfârșitul a 2 ani, trebuie doar să achiziționezi sau să prelungești valabilitatea cartelei SIM). Antenele încorporate sunt modulate profesional pentru o bandă completă și o conexiune puternică oriunde în lume. T1 se împerechează automat cu operatorul din țara în care vă aflați și tocmai începeți să traduceți.

Traducătorul acceptă traducerea a până la 40 de limbi ONLINE

traducător de buzunar pentru traducere nelimitată de călătorie

Traducere ONLINE în 40 de limbi

arabă, engleză, bulgară, chineză, cehă, daneză, finlandeză, franceză, greacă, ebraică, hindi, olandeză, croată, maghiară, indoneziană, japoneză, cantoneză (Hong Kong), catalană, coreeană, malaeză, germană, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, spaniolă, slovacă, slovenă, suedeză, italiană, tamilă, telugu (India), thailandeză, turcă, vietnameză etc.

În engleză puteți alege până la 13 accente diferite , cum ar fi (SUA, Australia, Canada, Marea Britanie altele...) De asemenea, în spaniolă puteți alege până la 20 de accente diferite (Spania, SUA, Republica Dominicană, Mexic, Venezuela și altele. ..) și în arabă, puteți alege până la 15 accente diferite, cum ar fi (Emiratele Arabe Unite, Egipt, Israel, Maroc și altele...)

Traducere offline în 8 limbi

T1 Translator acceptă traducerea offline în 8 limbi. Deci, chiar dacă vă aflați într-un lift sau într-un avion cu un semnal slab, puteți trece rapid la traducerea offline și puteți continua conversația.

Sunt disponibile următoarele limbi de traducere OFFLINE:

Din chineză în engleză, japoneză, franceză, spaniolă, coreeană, rusă și germană,
Din engleză în japoneză, franceză, spaniolă, coreeană, chineză, rusă și germană

timekettle T1 - traducător vocal nelimitat

Traducere vocală bidirecțională cu traducere audio directă a vocii, datorită căreia nu va fi nicio problemă să vă înțelegeți în timp ce călătoriți în jurul lumii. Îți place să călătorești și să cunoști locuri noi? Sau lucrezi in strainatate? Trebuie să traduceți un discurs? Cu siguranță îți vei aminti de situațiile neplăcute care au apărut din cauza barierei lingvistice. Asta sa terminat pentru totdeauna! Cu acest traducător de propoziții FLUENTALK T1 care conține până la 40 de limbi incredibile, comunicarea în străinătate vă va fi ușoară. Durata de viață a bateriei, care durează până la 4 zile în modul standby, va fi cu siguranță interesantă.

traducător de călătorii online și offline

Rămâneți conectat cu traducătorul T1

T1 Translator este o capodoperă concepută și dezvoltată de Timekettle cu cea mai recentă tehnologie de traducere care acceptă traducerea vocii și imaginilor online și offline. Indiferent unde vă aflați, T1 este cel mai bun partener pentru traduceri precise, astfel încât să fiți mereu conectat cu ceilalți. Este, de asemenea, construit cu o matrice multi-microfon susținută de algoritmul de reducere a zgomotului EDC, care captează cu acuratețe vocea umană dintr-un mediu zgomotos, combinat cu Timekettle UniSmart AITP, T1 este testat și s-a dovedit că oferă un nivel de precizie de până la 95% traducerile dvs.

traducător de limbă portabil în mână

Performanță ridicată într-un design simplu

T1 cu procesor de 12 nanometri traduce rapid si fara erori. Ecranul LCD de 4 inchi vă arată tot ce aveți nevoie. Se potrivește chiar în buzunar , cu T1 ești întotdeauna gata. Cu ajustarea automată a orei, știți întotdeauna ce oră este oriunde în lume. Datorită integrării cu cea mai importantă tehnologie Streaming ASR de la Timekettle și suportului a peste 150 de servere și acceleratoare din întreaga lume, T1 poate traduce o limbă străină în 0,2 secunde.

timekettle T1 traducere vocală și text

Ecran tactil HD de 4" + dimensiune compactă

Traducătorul T1 este echipat cu un ecran tactil mare de 4 inchi , care este de două ori mai mare decât un traducător portabil obișnuit. Oferă o rezoluție ultra-clară de 540*1080P și este la fel de mare ca un card de credit și cântărește doar 115 g. traducător de buzunar oriunde aveți nevoie atunci când călătoriți.

traducător de buzunar

Traducere FOTO

Traducatorul T1 integrează traducerea offline de ultimă oră cu tehnologia OCR și o cameră din spate de 8 megapixeli pentru traducerea instantanee a imaginilor în 39 de limbi. Faceți o fotografie și traducerea vi se va afișa imediat.

traducere foto traductor text

traduceri de imagini și texte

Extrem de ușor de controlat

Puteți vorbi altă limbă cu oricine cu un singur clic. Într-adevăr, interfața cu utilizatorul este foarte simplă și intuitivă.

traducător - extrem de ușor de utilizat

Date mobile gratuite și stabile - la nivel global

Traducatorul electronic T1 oferă până la 2 ani de date mobile gratuite (după 2 ani trebuie doar să achiziționați sau să prelungiți valabilitatea cartelei SIM) cu conexiune la peste 200 de operatori de rețele wireless din întreaga lume. Antenele încorporate sunt modulate profesional pentru o bandă completă și o conexiune puternică oriunde în lume.

translator - date mobile gratuite și stabile - la nivel global

4 moduri din care să alegeți
traducător - 4 moduri de utilizare

1. Modul Ask For Direction - cereți străinilor indicații cu modul simplu
2. Listen Mode - ascultați ceea ce vor să vă spună
3. Modul de traducere prin chat - Translatorul T1 recunoaște automat vocile și le traduce cu precizie
4. Modul Notă vocală - T1 captează automat vocea și o salvează sub formă de text


1. Solicitați modul de orientare

Solicitați indicații

Întâmpinați probleme în a vorbi cu un străin în străinătate? Gata cu griji. Cereți străinilor indicații cu modul ușor. Faceți dublu clic pe butonul de pornire pentru a porni acest mod pentru o conversație fluidă.

translator min portabil

2. Mod - Mod de ascultare

Traduceți ceea ce este important pentru dvs

Într-un mediu de limbă străină, vă poate ajuta să înțelegeți ceea ce spun alții și apoi să îl traduceți în limba dvs., astfel încât să nu vă simțiți niciodată izolat. Ascultă ce au de spus alții.

traducător interpret

3. Mod - Traducere chat

Detectarea automată a vocii și traducere

V-ați săturat să apăsați butoanele de pe traducător din nou și din nou? Nici o problema. În modul de traducere prin chat, traducătorul captează automat ceea ce spui și îl traduce instantaneu în limba țintă a partenerului tău și invers.

translator - detectarea automată a vocii și traducere

4. Mod - Notă vocală

Traducatorul de voce portabil Timkeetle Fluentalk T1 acceptă traducerea voce în text și o salvează automat pe telefon. Captează automat vocea și o salvează sub formă de text.

înregistrarea și traducerea vocii cu dictafon

Se potrivește direct în buzunar

Traducatorul T1 are aproximativ dimensiunea unui card de credit și cântărește doar 115 g. Purtați acest traducător de buzunar oriunde aveți nevoie și folosiți-l în călătoriile dvs.

un traducător compact încape într-un buzunar

Performanță incredibilă a procesorului

T1 este primul translator care integrează procesorul quad-core de înaltă performanță de 12 nm al computerului. Oferă putere de procesare de 1,2 GHz dispozitivului de traducere pentru o viteză superioară de codificare a vorbirii, depășind cu mult piața. Cu software-ul și algoritmul proprietarului Fluentalk, performanța de recunoaștere a vocii și traducere a T1 depășește cu mult piața.

procesor procesor traducător puternic

Ceasul mondial - Prezentare generală a orei internaționale + Ratele de schimb curente ale diferitelor valute

Verificați ora locală actuală cu ceasuri universale personalizate și comparați diferența de timp dintre orașe. Ora este setată automat în funcție de locul în care vă aflați.
Vrei să vezi cât cheltuiești în valută? Verificați gratuit datele valutare curente pentru cele mai precise rate în traducătorul T1.

traducător de limbi - cursuri de schimb și timp

Specificație

 • Model: T1
 • Dimensiuni: 116,8 * 58,6 * 11,2 mm
 • Greutate: 115 g
 • Procesor: Quad-core ARM 14nm 2,0GHz
 • RAM: 3G
 • ROM: 32G
 • Sistem de operare: Android 10
 • Dimensiunea ecranului: 4 inchi - 540 * 1080
 • Cameră: 8 megapixeli
 • Microfon: microfon multiplu
 • Difuzor: Difuzoare duble
 • Încărcare: tip C
 • Baterie: 1500 mAh
 • Conectivitate: WiFi/Nano-sim/E-sim
 • Tehnologie de rețea fără fir 2G/3G/4G LTE
 • Timp de traducere continuă până la 3,5 ore
 • Timp de așteptare până la 96 de ore
 • Timp de încărcare aprox. 210 min.

Conținutul pachetului:

1x traducător T1
1x cablu USB-C
1x brățară
1x manual de utilizare

Comentarii

Alte produse