Stație meteorologică cu cameră FULL HD + WiFi + control aplicație

SKU: 10-156 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 750,00 lei
Preț cu TVA 900,00 lei
- +

Descrierea produsului Stație meteorologică cu cameră FULL HD + WiFi + control aplicație

Stație meteorologică cu cameră FULL HD și WiFi cu control smartphone iOS și Android și detectarea mișcării. Stația meteorologică cu WiFi IP securitate FULL HD este un dispozitiv multifuncțional care vă va informa despre vremea actuală dar vă va asigura și supravegherea spațială a sediului dumneavoastră. La prima vedere, dispozitivul arată ca o stație meteo normală, dar ascunde o cameră Full HD de înaltă calitate cu senzor de mișcare .

Stația meteorologică servește la detectarea mișcării și afișează temperatura externă și internă, umiditatea, data, ora, faza lunii și așa mai departe.

Camera ascunsă înregistrează imagini la rezoluție Full HD 1920x1080 cu sunet și fotografii la rezoluție 4032x3024 - calitate înaltă pentru înregistrări detaliate. Stația meteorologică acceptă conectivitate WiFi și este wireless, permițându-vă să vă plasați dispozitivul direct oriunde în interior și apoi puteți controla toate funcțiile ascunse ale camerei prin intermediul aplicației pentru smartphone Pro iCam disponibilă gratuit (iOS, Android) pentru a viziona imagini în timp real. . Camera de securitate poate fi conectată la un router de acasă prin WIFI sau P2P, permițându-vă să vizualizați imaginea oricând și oriunde folosind telefonul mobil.

camera wifi in statia meteorologica

Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu o funcție de detectare a mișcării de până la 6 metri , care servește la începerea înregistrării atunci când captează mișcarea în spațiu. O caracteristică grozavă cu care nu vei rata nicio fotografie importantă, deoarece captează doar imagini în timpul activității și vei fi informat printr-o notificare direct pe telefonul tău mobil. Înregistrările capturate trec prin compresie H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și apoi sunt stocate pe un card micro SD acceptat de până la 128 GB . Dispozitivul este echipat cu o baterie incorporata de 3000 mAh care ofera 2 ore de inregistrare continua pentru fiecare incarcare intreaga si este posibila si conectarea dispozitivului la o retea conventionala si prin urmare camera ascunsa si statia meteorologica pot functiona continuu. Folosirea unei cutii negre cu camera este in scopuri multiple - serveste ca un mare ajutor pentru securizarea/monitorizarea locuintei, a sediului comercial, sau ca monitorizare a copiilor, respectiv monitorizarea bunicilor.

Cameră de securitate WiFi inteligentă în stația meteorologică

Caracteristici:

Cameră de securitate WiFi inteligentă
Stație meteorologică complet funcțională
Senzor de mișcare cu alertă de notificare
Folosește carduri microSD de până la 128 GB
Controlul aplicației pentru telefonul mobil

Specificații:

Display LCD: 5"
Senzor de imagine: 5,0 Mpx CMOS
Rezoluție video: 1920 x 1080p Full HD 25 fps
Rezoluție foto: 4032 x 3024
Format video: AVI
Format comprimat: H.264
Unghi de vedere: 90°
Baterie: 3000 mAh reîncărcabilă
Timp de lucru: în 2 ore
Detectarea mișcării și alertă de notificare
Capacitatea maxima a cardului de memorie: 128 GB
Alimentare: sursa de alimentare 2A/5V cu conexiune USB
Sistem de operare: iOS 7 și o versiune ulterioară, Android 4.1 și o versiune ulterioară
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, P2P
Dimensiuni: (L) 190 x (L) 140 mm x (Adancime) 70 mm
Greutate: 260 g

Conținutul pachetului:

• 1x Statie meteorologica cu camera HD
• 1x Stand
• 1x unitate de măsură exterioară
• 1x cablu USB
• 1x Ghid de utilizare
• 1x CD cu software
• 1x adaptor de curent alternativ
• 2x Șuruburi
• 2x Nituri

Comentarii

Alte produse