​Pen recorder voce - pen pentru înregistrare audio (detecție sunet) + 16 GB

SKU: 09-101 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 525,00 lei
Preț cu TVA 630,00 lei
- +

Descrierea produsului ​Pen recorder voce - pen pentru înregistrare audio (detecție sunet) + 16 GB

​Pen recorder voce - stilou de înregistrare audio (detecție sunet) + memorie de 16 GB​. Înregistrare ușoară neobservată și salvare a sunetului cu un singur clic, dictafon discret camuflat perfect într-un stilou elegant din metal negru . Recorder portabil de sunet ascuns în stilou. Reportofonul are o baterie de litiu reîncărcabilă încorporată care, atunci când este complet încărcată, oferă înregistrare continuă a vocii și sunetului timp de până la 38 de ore în format WAV . Căștile incluse pot fi folosite pentru a reda fișiere audio . Înregistrare audio discretă oriunde.

Puteți stoca până la 5.000 de melodii sau 180 de ore de înregistrări

dispozitiv spion - înregistrator de sunet stilou

Datorită designului său compact portabil, puteți stoca întotdeauna cu ușurință reportofonul sau îl puteți ascunde ca dispozitiv spion într-un buzunar, de exemplu, astfel încât să puteți înregistra conversații secrete sau discrete sau diverse detalii audio. Recorderul de voce este reportofonul mobil ideal pentru captarea sunetelor pe distanțe mai lungi. Puteți transfera cu ușurință fișierele audio înregistrate pe un computer folosind un cablu USB.

Pix cu înregistrare vocală digitală - arată ca un stilou de scris obișnuit

înregistrare sunet – stilou

Înregistrare și salvare ușoară cu un singur clic - un stilou spion secret cu înregistrare de sunet

stilou de înregistrare audio recorder voce

Recorder digital de voce într-un stilou elegant - memorie internă de 16 GB . Este un stilou inovator care combina un design elegant si in acelasi timp un design placut pentru a-si folosi toate functiile. Dictafonul digital ascuns în stilou înregistrează sunetul la o calitate superioară datorită reducerii zgomotului ambiental și, prin urmare, este un plus excelent pentru instruire, întâlniri de afaceri, afaceri și alte scopuri de înregistrare a conversațiilor. Memoria integrată de 16 GB oferă mult spațiu de stocare pentru înregistrarea înregistrărilor vocale de lungă durată, și datorită bateriei cu litiu încorporate, care poate fi folosită pentru aproximativ 38 de ore de înregistrare continuă.

stilou de înregistrare a sunetului voce audio

Importantă este funcția de detectare a sunetului - economisește spațiu - înregistrează doar când sunetul este înregistrat, la tăcere, înregistrarea se oprește

stilou de înregistrare - detectarea sunetului

Pixul digital conține un creion clasic + 3 rezerve de rezervă, astfel încât să poți scrie note și să înregistrezi simultan sunetul de la întâlniri, conversații, apeluri telefonice fără să observi împrejurimile. În memoria integrată de 16 GB pot fi încărcate diverse alte fișiere, astfel încât stiloul îndeplinește și funcția clasică a unei unități flash USB portabile. Pixul digital este portabil si practic datorita dimensiunilor unui stilou clasic, va servi in ​​diverse situatii de viata, cand este nevoie si de un mod discret de inregistrare a sunetului.

stilou USB cu inregistrare sunet

Caracteristici:

Un stilou cu funcții complete
Aparat de inregistrat
Memorie încorporată de 16 GB
Player MP3, WMA și WAV
Flash Drive USB
Căști stereo

Specificație:

Culoarea neagra
Memorie: 16 GB
Material: metal CNC - aliaj titan-cupru
Înregistrare cu o singură apăsare: da
Baterie: reîncărcabilă încorporată cu litiu
Format audio: WAV
Timp de înregistrare: până la 38 de ore
Timp de așteptare: până la 68 de ore
Formate de redare acceptate: MP3 / WMA / WAV
Microfon: da, încorporat
Frecventa: 48kHz
Rată de biți: 192 KBPS
Interfață USB: da
Dimensiuni: 13,5x1,2 (diametru) cm
Greutate: 32 g

Conținutul pachetului:

1x stilou de înregistrare
1x cablu USB
1x căști stereo
3x reumplere stilou
1x manual

Comentarii

Alte produse