Ochelari pentru camera Wifi FULL HD cu memorie de 32 GB + IP22 rezistent la apa

SKU: 10-598 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 791,65 lei
Preț cu TVA 950,00 lei
- +

Descrierea produsului Ochelari pentru camera Wifi FULL HD cu memorie de 32 GB + IP22 rezistent la apa

Ochelari pentru camera Wifi (ochelari de soare) FULL HD cu memorie de 32 GB + IP22 rezistent la apa cu capac cauciucat + protectie UV 400 . Înregistrare discretă - port USB ascuns. Ochelari de soare cauciucați cu cameră, un gadget unic de spionaj pentru fotografierea neobservată a împrejurimilor. Camera din ochelari își găsește utilizarea în diverse situații pentru a surprinde cele mai bune fotografii. Înregistrează momente de neuitat dintr-o vacanță sau alt eveniment direct din punctul de vedere al ochilor tăi, complet neobservate și fără complicații. Ochelarii spion WiFi cu o cameră Full HD sunt cea mai bună formă de cameră ascunsă . Avantajul ochelarilor pentru camere ascunse față de alte camere este că înregistrați ceea ce doar vedeți , deoarece cu alte camere ascunse este posibil să nu înregistrați întotdeauna ceea ce aveți nevoie.

Ideal pentru împărtășirea experiențelor cu prietenii, sporturi clasice și adrenalină, forțele de ordine, înregistrarea călătoriilor, întâlniri de afaceri , etc. Nu există cabluri de la ochelari, camera este absolut discretă și de nerecunoscut. Doar apăsați un buton și începeți înregistrarea. Cand ai ochelarii pusi si LED-ul de control nu este vizibil, vei aprecia si functia de vibratie , care te va alerta daca ochelarii sunt aprinsi. Ochelarii cu camera Full HD sunt si ei foarte eleganti si au suprafata cauciucata . Camera FULL HD încorporată cu un senzor CMOS de înaltă calitate este capabilă să înregistreze videoclipuri la o rezoluție de 1920 x 1080 la 30 de cadre pe secundă, împreună cu sunet de înaltă calitate . De asemenea, puteți folosi ochelari pentru a face fotografii și a surprinde situații sau fotografii interesante.

Ochelari eleganti, potriviti pentru orice ocazie

ochelari spion wifi cu cameră full hd

Camera spion în ochelari datorită rezistenței la apă este potrivită pentru sporturi nautice, ciclism sau drumeții. Toate datele înregistrate, cum ar fi videoclipurile și fotografiile , sunt stocate pe memoria internă integrată de 32 GB, datorită căreia ochelarii pot servi și ca stocare portabilă. Pornirea ochelarilor și înregistrarea se începe folosind butonul din partea dreaptă a ochelarilor de soare din partea de jos a ramei. Din interiorul ochelarilor există un indicator roșu deschis, care vă informează prin clipire împreună cu vibrația ramei despre starea curentă a ochelarilor.

Ochelari - conexiune WiFi și aplicație (suport iOS/Android)

WiFi Hot Spot - conectează-te la WiFi Hot Spot de ochelari, astfel încât tu sau prietenii tăi din apropiere să poți viziona imaginea în direct, să încarci sau să partajezi.
ochelari pentru transmisie în direct wifi - ochelari de soare spion

Port USB ascuns

Ochelarii au un conector USB ascuns cu ajutorul căruia puteți încărca ochelarii sau puteți descărca videoclipuri și fotografii direct pe computer. Când bateria integrată este încărcată complet, ochelarii pot înregistra video continuu în 1-2 ore. Portul USB este ascuns în corpul ochelarilor.

ochelari cu camera inregistrare discreta - port USB ascuns

Pe lângă funcția de cameră, ochelarii stilați îndeplinesc și funcția completă a ochelarilor de soare , deoarece sunt fabricați din sticlă cu filtru UV 400 . Prin urmare, ochii tăi vor fi protejați de radiațiile UV dăunătoare de la soare în timp ce purtați ochelarii . Și în plus, ochelarii sunt și impermeabili și, prin urmare, nu vor avea o problemă în condiții nefavorabile precum ploaie, zăpadă și altele asemenea. Acești ochelari de soare exclusivi pot fi folosiți pentru diverse activități sportive precum alergare, windsurfing, pescuit, ciclism sau chiar pentru purtarea obișnuită în timpul zilei.

Ochelari de soare UV400

Gamă largă de utilizare

Protecție personală - Purtați întotdeauna ochelari de soare și veți avea imediat dovada de care aveți nevoie prin atingerea unui buton.
Interviuri de angajare - Înregistrați un interviu din ambele părți pentru o revizuire ulterioară pentru a vă îmbunătăți abilitățile de interviu.
Atenție la copiii tăi - copiii pot fi timizi în fața camerei când știu că înregistrează, înregistrează-i spontan pentru a surprinde momente prețioase.
Confirmare de livrare - Dacă livrați mărfuri sau alimente, aceasta este aceeași modalitate de a preveni problemele care ar putea apărea, prin înregistrarea fiecărei livrări.
Probleme legate de serviciul clienți - Când aveți de-a face cu clienții din orice tip de afacere, clientul poate fi uneori supărat sau jignit. Aveți această cameră și înregistrați ori de câte ori este posibil problema pentru a vă proteja.
Înregistrare eveniment - Luați-vă ochelarii cu dvs. la orice spectacol, eveniment sau conferință pentru a înregistra videoclipul de care aveți nevoie și pe care doriți să îl partajați.
Sala de clasă sau cursuri - Ochelarii pentru cameră sunt un instrument excelent pentru înregistrarea discretă a sălilor de clasă sau a prelegerilor.
Fotografiere - Înregistrați un videoclip grozav, clar și rapid din perspectiva primei persoane atunci când vânați sau filmați.
Evenimente sportive - O modalitate excelentă de a capta videoclipuri la un eveniment sportiv, nu toată lumea are ocazia să surprindă și să împărtășească aceste momente sportive uimitoare. Ochelarii cu camera iti permit sa ai ambele maini libere si poti sa bati din palme sau sa savurezi o bautura proaspata.

Caracteristici:

Înregistrare video Full HD cu sunet
Fotografie
Filtru UV 400
Design elegant și modern al ochelarilor
Design rezistent la apa

Specificații:

Suport WiFi: da (iOS/Android)
Funcții: video, fotografie
Camera: 5 Mpx CMOS + unghi larg de 90°
Rezoluție video: Full HD 1080P 1920 * 1080 30 fps
Rezoluție foto: 1920 * 1080
Format de compresie: H264
Format fișier video: MOV
Format fișier foto: JPEG
Memorie: 32 GB memorie interna
Filtru UV: 400
Grad de impermeabilitate: IP22
Dimensiuni: 16,5x16x4,7cm
Greutate: 44 g
Baterie: baterie cu litiu de 420 mAh
Înregistrare video: în 1-2 ore
Încărcare baterie: aproximativ 2 ore
Port USB: Micro 5pin


Conținutul pachetului:

1x ochelari eleganti cu camera HD
1x Husa de transport
1x cablu USB
1x manual de utilizare

Comentarii

Alte produse