GPS tracker Profio S11 - capac impermeabil IPX7 pentru panou solar

SKU: 10-579 Am o întrebare
nou GPS tracker Profio S11 - capac impermeabil IPX7 pentru panou solar
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 750,00 lei
Preț cu TVA 900,00 lei
- +

Descrierea produsului GPS tracker Profio S11 - capac impermeabil IPX7 pentru panou solar

GPS tracker Profio S11 - capac impermeabil IPX7 pentru panou solar. Localizatorul GPS are o capacitate a bateriei de 10000 mAh și monitorizare activă. Acest tracker GPS este potrivit pentru camioane, furgonete, rulote sau bărci, iahturi și bărci. Urmărire GPS în timp real a navelor și vehiculelor. Tracker GPS online (aplicație mobilă) cu baterie de 10000 mAh. Panoul solar puternic încarcă automat bateria încorporată, nu trebuie să vă faceți griji că locatorul va rămâne fără curent și veți pierde urma vehiculului sau navei monitorizate. Montați localizatorul GPS pe exteriorul obiectului monitorizat și puteți monitoriza mișcarea și poziția curentă prin intermediul aplicației mobile.

Localizator GPS cu panou solar și autonomie a bateriei de până la 2,5 ani

locatie gps pentru masini barci rulote

Managementul parcului de vehicule

Dacă dețineți o flotă de vehicule (nave, iahturi etc.) în compania dvs., aveți posibilitatea de a le urmări imediat sub un singur cont. Cu sistemul „Tracksolid”, puteți urmări până la 10.000 de vehicule simultan.

tracker GPS solar

Dispozitivul de urmărire GPS își găsește utilizarea pentru urmărirea și monitorizarea livrărilor împrumutate, valorilor transportate, închirierea de utilaje grele și monitorizarea mărfurilor specifice. Tracker-ul GPS avertizează, de asemenea, asupra interferențelor neautorizate cu instalarea dispozitivului sau la scoaterea acestuia. Puteți cumpăra localizatoare GPS de cea mai bună calitate din magazinul nostru electronic. Tot ce aveți nevoie este o cartelă SIM (date/telefon) și urmărirea GPS poate fi activă imediat. Poziționare GPS + LBS + WiFi - până la o precizie triplă pentru poziționare în timp real. Odată ce tracker-ul online are un semnal GPS bun, îl va găsi prin GPS. Dacă nu are semnal GPS, îl va găsi prin intermediul LBS. Poziționarea triplă permite marcarea precisă și rapidă a locației. Modulul GPS este echipat cu un magnet ultra-puternic și este foarte simplu și în același timp flexibil de instalat pentru monitorizarea GPS a vehiculelor. Protectie anti-demontare cu senzor de lumina antifurt.

Monitorizare GPS vehicul - tracker GPS - localizator locație

Dispozitivul GPS asigură urmărirea utilizatorului sub forma unei aplicații mobile numite „ TrackSolid PRO ” (iOS, Android) , cu ajutorul căreia puteți afla locația vehiculului sau obiectului monitorizat în timp real și diverse date necesare.
O altă formă este urmărirea dispozitivului GPS prin interfața web „ www.tracksolid.com ”, pe care o puteți utiliza prin PC, tabletă, laptop pentru o monitorizare convenabilă.

tracksolid pentru aplicația de localizare GPS

Vă puteți conecta la trackerul GPS printr-o aplicație de pe un telefon mobil, tabletă sau PC

Harta arată poziția dvs. curentă cu timpul, viteza și coordonatele GPS.

monitorizare vehicul - tracker GPS

Ascultarea activă

Posibilitatea de a apela de la numerele SOS selectate la dispozitivul de urmărire GPS, astfel încât să puteți auzi sunete (conversație) în jurul dispozitivului unde se află. În timpul acestui proces de monitorizare a sunetului, dispozitivul nu va emite niciun sunet, deci este o observație liniștită.

interceptare activă - localizator GPS

Grad rezistent la apa IPX7 impotriva apei si prafului

Localizatorul GPS are un grad de protectie extrem de ridicat IPX7 (unde poate fi scufundat la o adancime de 1m de apa si rezistenta completa la praf) permite functionalitatea dispozitivului chiar si in medii exterioare extrem de solicitante.

Etapa rezistenta la apa IPX7 - locator gps profio s11

Alarmă de îndepărtare neautorizată de localizare GPS

Dacă localizatorul GPS detectează o retragere neautorizată prin intermediul butonului Lumină, o alarmă va fi trimisă sub forma unui mesaj de alertă și modul de urmărire GPS va fi activat automat timp de 20 de minute. După 20 de minute, dispozitivul revine în modul standby.

GPS tracker - functie anti-tamper

Alarma cu vibratii

Dacă localizatorul GPS detectează vibrații sau relocare neașteptată sau lovire sau deteriorare a vopselei, se va declanșa o alarmă. Dispozitivul trimite un mesaj de alarmă de alertă.

alarma vibratoare - localizator de urmarire GPS online

Alarmă sonoră

Daca nivelul de decibeli depaseste 60 de decibeli (ruperea sticlei, etc.), localizatorul GPS trimite automat o alarma la numarul SOS presetat.

localizator GPS - alarma sonora

Funcția GEO FENCE

Vă permite să trimiteți o notificare prin e-mail la părăsirea zonei marcate (dacă șoferul vehiculului iese accidental de pe traseul planificat)

funcția geofence - localizator GPS tracker

Localizare triplă GPS și LBS + WiFi

Acest tracker acceptă locația GPS și LBS. GPS este determinarea unei poziții externe cu o precizie mai mică de 10 metri. LBS este determinarea poziției (în locurile în care nu există semnal GPS) cu o precizie mai mică de 500 de metri. Localizatorul se poate conecta și la rețeaua publică WIFI și poate trimite date de locație prin Wifi.

gps locator - triplă localizare gps lbs wifi

Moduri de monitorizare a locatorului GPS

Modul de urmărire

În acest mod, dispozitivul trimite datele dvs. de locație către aplicație, în funcție de dacă dispozitivul se mișcă sau stă nemișcat. În acest mod, este posibil să setați două intervale pentru trimiterea poziției , un interval este pentru când dispozitivul este în mișcare. Acest interval poate fi setat de la 10 secunde la 3600 de secunde . Cu cât intervalul este mai mic, cu atât mai des va actualiza locația în aplicație. Al doilea interval este determinat atunci când dispozitivul este staționar . Intervalul poate fi setat de la 180 de secunde la 65535 de secunde . Dacă dispozitivul se află într-un singur loc, nu este necesar ca poziția să fie actualizată la intervale mai scurte. Desigur, totul depinde de utilizarea dispozitivului.

Modul de economisire a energiei

În acest mod, puteți seta ora exactă la care dispozitivul ar trebui să se trezească și să-și actualizeze locația și apoi puteți introduce ora cât de des ar trebui să se trezească. Deoarece dispozitivul nu este pe deplin activ în acest mod și este activat doar la anumite momente, bateria este salvată , ceea ce permite dispozitivului să dureze foarte mult timp. În practică, acest mod funcționează prin setarea orei de activare, de exemplu, la 13:45 și setarea unui interval de repetare de, de exemplu, 2 ore. Deci, dispozitivul își actualizează locația pentru prima dată la 13:45 și următoarea actualizare a locației va fi la 15:45, iar următoarea locație este actualizată la fiecare 2 ore.

În acest mod, dispozitivul poate funcționa cu o singură încărcare a bateriei timp de aproximativ 1-2 ani. Prin urmare, dacă locația este actualizată o dată la 1 zi.

solar
alimentare electrică
GPS
ip67


Încărcarea bateriei panoului solar


Managementul energiei - Alimentare inteligentă


Poziționare GPS + LBS + WiFi - poziționare în timp real
Impermeabil IP67 - rezistenta la apa a dispozitivului GPS asigura o functionare stabila chiar si intr-un mediu exterior solicitant
baterie 10000 mah
alarma
Baterie reîncărcabilă de 10000 mAh - bateria cu litiu de mare capacitate asigură o alimentare suficient de lungă a dispozitivului

Alarma de îndepărtare a capacului   - alarma este activată la schimbarea cartelei SIM sau la încercarea de a demonta dispozitivul.

Specificații:

Rețea de comunicații: GSM
Frecventa de comunicatie: Quad-band 850/900/1800/1900 MHz
Sistem de pozitionare: GPS + WIFI + LBS
Frecvență: L1
Precizia locației: <2,5 m
Sensibilitate de urmărire: -162dBm
Sensibilitate de detectare: -148dBm
Viteza de pornire: medie. pornire la cald în 1 secundă; in medie. pornire la rece în 32 sec.
Baterie: 10000 mAh / 3.7V baterie litiu polimer
Panou solar: 5.5V / 400mA
Moduri de operare: modul de urmărire, modul economic
Mod standby: în modul de economisire până la 2,5 ani
Indicator LED: dispozitivul este pornit (roșu), dispozitivul funcționează (verde)
Cartela SIM: SIM standard
Memorie: 32 + 32 Mb
Senzor de lumină: da - avertizează la demontarea dispozitivului
Funcții: geo-fence, avertizare baterie descărcată
Temperatura de funcționare: -20 ℃ ~ 70 ℃
Umiditate de funcționare: 5-95%
Protecție IP: IP67
Greutate: 637 g
Dimensiuni: 355x110x33 mm


Conținutul pachetului:

1x localizator GPS cu panou solar Profio GPS S11
1x Set de șuruburi cu șurubelniță
1x manual

!!! Pentru ca locatorul sa functioneze este necesar sa achizitionati o licenta de 1-10 ani de monitorizare prin sistemul TRACKSOLID !!!

Comentarii

Alte produse