Endoscop cu WiFi și rezoluție HD

SKU: 92-002 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 500,00 lei
Preț cu TVA 600,00 lei
- +

Descrierea produsului Endoscop cu WiFi și rezoluție HD

Endoscop cu rezoluție WiFi și HD și alte camere de inspecție la vânzare online - preț bun. Suntem specialisti in lumea aparatelor foto. Boroscopul cu transmisie de imagini prin WiFi va deveni instrumentul tău neprețuit și vei ajunge chiar și în locurile inaccesibile. Endoscoapele noastre sunt echipate cu camere miniaturale de inalta rezolutie si sunt rezistente la apa.

Gâtul de găină flexibil de 100 cm lungime vă va anunța , de exemplu, dacă există undeva în casă țeava deteriorată de coroziune, sau alte locuri inaccesibile . Camera are o lumină LED de mare putere încorporată, astfel încât să puteți ilumina locurile examinate pentru a asigura vizibilitatea necesară. Endoscopul este, de asemenea, impermeabil, așa că puteți explora și conductele de canalizare. Endoscopul USB este grozav pentru bricolaj (Do it yourselfer), modelatori sau biologi ocazionali, de exemplu pentru căutarea adăposturilor de animale, alunițe de tunel etc.

endoscop

Endoscopul WiFi HD cu un gât flexibil de 1 m lungime și atașamente închise este utilizat pe scară largă în industrie, precum și în gospodării. Transmiterea imaginilor funcționează pe tehnologie WiFi, care pur și simplu transformă ecranul smartphone-ului tău către endoscop. În pachet veți găsi 3 extensii (cârlig, magnet, oglindă), care măresc din nou avantajul endoscopului.

Specificațiile produsului:

Model: 99W2
Suport iOS / Android / Windows
Înregistrare foto și video: pentru dispozitive mobile
640 * 480/1280 * 720
Diametrul camerei: 8,5 mm
Diametrul cablului flexibil: 6,8 mm
Distanța focală: 3-8 cm
Unghi de vedere: 65 °
Lungime cablu: 1M
Rezistenta: IP67
Rata de cadre: 30fps
Lumină: reglabilă, 6 buc LED-uri
Securitate: setarea parolei
Distanța receptorului Wifi: 20M
Baterie: 4 baterii AA

Conținutul pachetului:

1x endoscop
1x oglinda
1x cârlig
1x magnet

Comentarii

Alte produse