DOD LS460W - Cel mai bun DVR auto cu senzor SONY EXMOR

SKU: 55-017 Am o întrebare
reducere DOD LS460W - Cel mai bun DVR auto cu senzor SONY EXMOR
Producător DOD
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 829,15 lei
Preț cu TVA 995,00 lei 1.395,00 lei
- +

Descrierea produsului DOD LS460W - Cel mai bun DVR auto cu senzor SONY EXMOR

DOD LS460W - Cel mai bun DVR în mașină cu senzor SONY EXMOR care dublează sensibilitatea la lumină până la ISO 3200. Tehnologie WDR, reducerea zgomotului 3D, deschidere mare F/1.6 . Senzor de sensibilitate extrem de mare combinat cu o deschidere mare de F/1.6. , procesarea video WDR avansată și reducerea zgomotului 3D plasează LS460W la camere de clasă mondială și oferă performanțe incredibile la lumină scăzută. Eliberați-vă de toate temerile de videoclipuri îngrozitoare înregistrate la vizibilitate scăzută, fără lumini stradale. DOD LS460W este chiar mai bun decât modelul anterior DOD LS430W cu componente îmbunătățite.

DOD LS460W dispune de primul senzor Sony special conceput pentru DVR-uri auto, care dublează sensibilitatea la lumină până la ISO 3200 . Senzorul excelent are o dimensiune a imaginii cu 20% mai mare și o dimensiune a pixelilor cu 60% mai mare decât oricând, ceea ce permite camerei să capteze lumina mai eficient chiar și în întuneric. Senzorul de sensibilitate extrem de ridicată, combinat cu o deschidere mare de F/1.6, tehnologia avansată WDR și reducerea zgomotului 3D, plasează LS460W la camere de clasă mondială și oferă performanțe incredibile la lumină scăzută. Plus procesor GPS de viteză 5X, cea mai rapidă tehnologie GPS din DVR-ul auto pentru a oferi urmărire precisă, acum meriți videoclipuri clare în orice poziție GPS ușoară și ultrarapidă pentru călătoria ta.

camera auto dod LS460W

Cea mai mare sensibilitate ISO vreodată - Cu cât un număr ISO are o cameră foto, cu atât o sensibilitate mai bună va avea. Cel mai nou senzor oferă o gamă largă de sensibilitate până la ISO3200 , cea mai mare sensibilitate aplicată pe DVR-ul auto, îmbunătățește semnificativ capacitatea de captare a luminii chiar și în condiții de luminozitate scăzută . Acum, cu sensibilitatea extraordinară la lumină, nu se teme de videoclipuri îngrozitor de întunecate înregistrate pe drumuri fără lumină stradală.

camera dod iso3200

F1.6 deschidere mare a obiectivului - Cu cât diafragma este mai mare, cu atât performanță mai mare la lumină scăzută!
Lentila ascuțită F/1.6 mărește capacitatea de transmitere a luminii în condiții de lumină scăzută, ceea ce permite surprinderea unei profunzimi uimitoare de claritate și vedere de noapte superioară.

deschidere dod LS460W

Cel mai recent model DOD LS460W reprezinta cea mai buna camera auto de pe piata.

Beneficiile și funcțiile inovatoare ale camerei DOD LS460W:
Senzor ls460w mai mare Senzorul excelent are o dimensiune a imaginii cu 20% mai mare și o dimensiune a pixelilor cu 60% mai mare decât oricând înainte, ceea ce înseamnă că este capabil să colecteze și să producă cu 60% mai multă imagine de lumină pentru a oferi cele mai bune rezultate cu performanțe excelente la lumină scăzută și culori precise. Senzorul mare și pixelul mare creează o imagine strălucitoare, cu detalii rafinate, culori vii și claritate.
tehnologia dod wdr WDR este o tehnologie de imagine puternică, concepută pentru a înregistra videoclipuri clare chiar și la contrast ridicat, iluminare puternică de fundal, strălucire și reflexii ale luminii, folosind diferite niveluri de expunere pentru a asigura o imagine clară, indiferent dacă este în zone luminoase sau întunecate. Datorită tehnologiei avansate WDR, face fotografiile nocturne mai luminoase și reduce expunerea la lumină puternică pentru a obține cea mai frumoasă imagine.
dod auto camera obiectiv cu șase elemente Obiectivul camerei cu șase elemente captează lumina mai eficient. Datorită designului precis al traseului luminii, lentila sensibilă este capabilă să producă imagini mai clare și mai clare.
unghi panoramic ls460w Imagine panoramică cu unghi ultra larg de până la 140°. Obiectivul optic nou-nouț, proiectat, captează imagini cu unghi de vedere ultra larg, de până la 140 de grade, fără nicio distorsiune, ceea ce este capabil să surprindă totul în fața mașinii tale.
camera auto cu rezolutie full hd Senzorul CMOS Full HD oferă cele mai clare detalii și claritate în videoclipuri cu rezoluție HD 1080p pentru a asigura cele mai bune rezultate cu performanțe excelente la lumină scăzută și culori precise.
calibrare automată a timpului dvr Calibrare automată a timpului. Independent de setările de timp. Cu procesorul GPS de viteză 5X încorporat , ora locală precisă este calibrată și stocată automat în DVR-ul auto LS460W.
busolă dvr hud auto Viteza HUD și afișajul busolei. Cu procesorul GPS de 5X viteză încorporat , busola electronică în timp real este afișată pe ecran și poate indica direcția în care mergeți. În plus, actualizarea de 5 ori mai rapidă oferă o urmărire precisă a vitezei mașinii.
avertizare dvr de supraviteză Avertizare inteligentă de supraviteză. Cu procesorul GPS de viteză 5X încorporat, atunci când viteza mașinii va depăși o limită de viteză prestabilită, este afișat un semnal de avertizare pentru ca șoferii să reducă viteza de conducere.
.
cip procesor ls460w Cip CPU cu viteză 2X. Noul cip procesat încorporat îmbunătățește performanța videoclipurilor de până la 2 ori mai rapid în comparație cu altele de pe piață. Oferă o înregistrare video mai bună și o procesare video de înaltă eficiență.

Reducere zgomot 3D - Reduce zgomotul și petele din imagini, filtrarea asigură reducerea și mai eficientă a zgomotului din imagine, mai ales în condiții de lumină scăzută. Este timpul să scapi de zgomotul enervant și să te bucuri de videoclipuri clare

camera dod reducere zgomot 3DÎnregistrarea time-lapse pentru securitate servește atunci când doriți să capturați o imagine la o rată a cadrelor mult mai mică decât a fost folosită pentru a vizualiza secvența. Această funcție poate fi activată la parcare, ceea ce plasează LS460W într-un gadget de securitate.

dod camera time-lapse

Software pentru PC DOD LS460W - DOD player

Software-ul pentru computer DOD LS460W

Specificațiile produsului:

Rezoluție video : 1920x1080@30fps, 1280x720@60fps
Senzor: Sony Exmor
Sensibilitate ISO: Până la ISO 3200
Lentila: șase elemente unghi larg de 140°
Procesor GPS: 5x
Display: 2,7“ 16:9 TFT LCD
Format video: MOV (H.264)
G-Senzor: 3 Acis, 4G
Interfață de înregistrare: Micro SD de până la 32 GB
Baterie: baterie litiu-ion de 3,7V 140mAh
Dimensiuni: 112,5(L) x 59,5(L) x 37,4(H) mm
Greutate: 100 g

Caracteristicile produsului:

Declanșare automată cu senzor G pentru protecția fișierelor
Opțiunea de a salva numărul plăcuței de înmatriculare sau numele de utilizator ca dovadă
Protecție cu parolă
Detectarea miscarii
Buton rapid pentru Mute
Funcția de blocare a fișierelor SOS
Ieșire HDMI

Accesorii incluse:

1x DVR auto DOD LS460W
1x încărcător auto
1x Suport
1x Ventuza
1x manual de utilizare

Recenzia e-shop-ului

98 %

DOD LS460W este chiar mai bun decât modelul anterior premiat de DVR auto DOD LS430W cu optică îmbunătățită Senzorul Sony Exmor dublează sensibilitatea la lumină până la ISO 3200 . Dimensiunea imaginii cu 20% mai mare și dimensiunea pixelilor cu 60% mai mare decât oricând. CEL MAI BUN DVR auto din lume este gata pentru tine..

Comentarii

Alte produse