DOD LS360W - Cameră de bord cu GPS opțional

SKU: 55-018 Am o întrebare
Producător DOD
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 687,50 lei
Preț cu TVA 825,00 lei
- +

Descrierea produsului DOD LS360W - Cameră de bord cu GPS opțional

DOD LS360W - Cameră de bord cu GPS opțional. Puteți cumpăra online din magazinul nostru electronic. Versiune mai nouă a vechiului model DOD LS330W. Senzor de sensibilitate extrem de mare combinat cu o deschidere mare de F/1.6. , procesarea video WDR avansată și reducerea zgomotului 3D plasează LS360W la camere de clasă mondială și oferă performanțe incredibile la lumină scăzută. Eliberați-vă de toate temerile de videoclipuri îngrozitoare înregistrate la vizibilitate scăzută, fără lumini stradale. DOD LS360W este chiar mai bun decât modelul anterior DOD LS330W cu componente îmbunătățite. Personalizat în funcție de nevoile dvs. -   echipați LS360W cu GPS opțional dacă trebuie să adăugați urmărirea vitezei și a locației. Dacă nu, lasă-l afară. Procesor GPS de viteză 5X, cea mai rapidă tehnologie GPS din DVR auto pentru a oferi urmărire precisă.

DOD LS360W dispune de primul senzor Sony special conceput pentru DVR-uri auto, care dublează sensibilitatea la lumină până la ISO 3200 . Senzorul excelent are o dimensiune a imaginii cu 20% mai mare și o dimensiune a pixelilor cu 60% mai mare decât oricând, ceea ce permite camerei să capteze lumina mai eficient chiar și în întuneric. Senzorul de sensibilitate extrem de ridicată, combinat cu o deschidere mare de F/1.6, tehnologia avansată WDR și reducerea zgomotului 3D, plasează LS360W la camere de clasă mondială și oferă performanțe incredibile la lumină scăzută.

Cea mai mare sensibilitate ISO vreodată - Cu cât un număr ISO are o cameră foto, cu atât o sensibilitate mai bună va avea. Cel mai nou senzor oferă o gamă largă de sensibilitate până la ISO3200 , cea mai mare sensibilitate aplicată pe DVR-ul auto, îmbunătățește semnificativ capacitatea de captare a luminii chiar și în condiții de luminozitate scăzută . Acum, cu sensibilitatea extraordinară la lumină, nu există nicio teamă de videoclipuri îngrozitor de întunecate înregistrate pe drumuri fără lumină stradală.

Comparație de calitate video

Comparați cele două capturi de ecran de mai jos ale LS330W mai vechi cu LS360W mai nou. Montate unul lângă altul și filmând aceeași scenă, fotografiile nealterate evidențiază îmbunătățirea clarității pentru LS360W.

Opțional, GPS externLS330W_GPS_externDOD_LS330W_External_GPS_2

Nu sunteți sigur despre GPS? Economiseste bani? Am nevoie de o recepție mai bună

GPS-ul extern opțional vă permite să alegeți ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Modulul GPS are o recepție mai bună decât LS430W, așa că dacă locuiți într-un mediu urban sau în zone puternic împădurite, semnalul se poate întrerupe mai rar.

Vă stabilește poziția și viteza

Vă poate înregistra poziția și viteza și le poate imprima pe videoclip. Apărare potențială pentru biletele de trafic, asigură responsabilitate pentru angajați și angajatori.

Sincronizează automat ora și data sincronizate cu ceasul atomic

Sincronizează automat ora și data cu ceasul atomic pentru fusul dvs. orar.

Viteza de interogare de 5 Hz

Îți actualizează viteza de 5 ori pe secundă. Precizie mai bună pentru înregistrarea GPS. Destul de rapid pentru a fi folosit pe pistă.

Două suporturi pentru parbriz pentru confort

Suction_Mount_LS_Series_SideTape_Mount_LS_Series_Side

Montare cu aspirație

Oferă demontarea și instalarea ușoară a camerei. Securizat în condiții de iarnă și vară.

Montare pe bandă

Montură mai mică, mai puțin vizibilă. Adezivul 3M pentru parbriz este foarte sigur, reduce vibrațiile și îndepărtează fără a lăsa reziduuri în urmă.

Beneficiile și funcțiile inovatoare ale camerei DOD LS460W:


Senzor ls460w mai mare


Senzorul excelent are o dimensiune a imaginii cu 20% mai mare și o dimensiune a pixelilor cu 60% mai mare decât oricând înainte, ceea ce înseamnă că este capabil să colecteze și să producă cu 60% mai multă imagine de lumină pentru a oferi cele mai bune rezultate cu performanțe excelente la lumină scăzută și culori precise. Senzorul mare și pixelul mare creează o imagine strălucitoare, cu detalii rafinate, culori vii și claritate.

tehnologia dod wdr

WDR este o tehnologie de imagine puternică, concepută pentru a înregistra videoclipuri clare chiar și la contrast ridicat, iluminare puternică de fundal, strălucire și reflexii ale luminii, folosind diferite niveluri de expunere pentru a asigura o imagine clară, indiferent dacă este în zone luminoase sau întunecate. Datorită tehnologiei avansate WDR, face fotografiile nocturne mai luminoase și reduce expunerea la lumină puternică pentru a obține cea mai frumoasă imagine.
Sensibilitate ISO LS360W acceptă acum până la ISO3200 . Gama extinsă mărește claritatea obiectelor care se mișcă rapid pe timp de noapte. Camera poate captura acum și mai multe detalii în condiții de iluminare foarte scăzută.
dod auto camera șase lentile Obiectivul camerei cu șase elemente captează lumina mai eficient. Datorită designului precis al traseului luminii, lentila sensibilă este capabilă să producă imagini mai clare și mai clare.
unghi panoramic ls460w Imagine panoramică cu unghi ultra larg de până la 140°. Obiectivul optic nou-nouț, proiectat, captează imagini cu unghi de vedere ultra larg, de până la 140 de grade, fără nicio distorsiune, ceea ce este capabil să surprindă totul în fața mașinii tale.
camera auto cu rezolutie full hd Senzorul CMOS Full HD oferă cele mai clare detalii și claritate în videoclipuri cu rezoluție HD 1080p pentru a asigura cele mai bune rezultate cu performanțe excelente la lumină scăzută și culori precise.
calibrare automată a timpului dvr Calibrare automată a timpului. Independent de setările de timp. Cu procesorul GPS de viteză 5X încorporat , ora locală precisă este calibrată și stocată automat în DVR-ul auto LS460W.
busolă dvr hud auto Viteza HUD și afișajul busolei. Cu procesorul GPS de 5X viteză încorporat , busola electronică în timp real este afișată pe ecran și poate indica direcția în care mergeți. În plus, actualizarea de 5 ori mai rapidă oferă o urmărire precisă a vitezei mașinii.
avertizare dvr de supraviteză Avertizare inteligentă de supraviteză. Cu procesorul GPS de viteză 5X încorporat, atunci când viteza mașinii va depăși o limită de viteză prestabilită, se afișează un semnal de avertizare pentru ca șoferii să încetinească viteza de conducere.
ls460w cpu chio cip CPU 2X viteză. Noul cip procesat încorporat îmbunătățește performanța videoclipurilor de până la 2 ori mai rapid în comparație cu altele de pe piață. Oferă o înregistrare video mai bună și o procesare video de înaltă eficiență.


Înregistrarea time-lapse pentru securitate servește atunci când doriți să capturați o imagine la o rată a cadrelor mult mai mică decât a fost folosită pentru a vizualiza secvența. Această funcție poate fi activată la parcare, ceea ce plasează LS460W într-un gadget de securitate.
Interval de timp

Specificațiile produsului:

Rezoluție video: 1920x1080@30fps 1280x720@30fps 1280x720@60fps 848x480@30fps 640x480@30fps
Senzor: Senzor SONY Exmor CMOS
Lentila cu unghi larg: 140°
Diafragma: f/1.6
Ecran: LCD TFT de 2,7” 16:9
Format video: MOV

Ieșire video:

HDMI: compatibil CTS1.2, suport
Mod de ieșire 1080p/720p/WVGA/VGA
Compozit: NTSC/PAL
Rezoluție imagine: 1.3M,VGA,2M,3M,5M,8M,10M,12M

Suport de înregistrare:

Card Micro SDHC (Până la 32 GB)
Audio: Microfon și difuzor (mono) echipat
Buton declanșator: declanșator electronic
Viteza de expunere: 1/2 - 1/1000 secunde
Balans de alb: Auto/ Lumină de zi/ Înnorat/ Tungsten/ Fluorescent
Port de conectare: USB 2.0/HDMI/TV
Baterie: baterie litiu-ion reîncărcabilă de 3,7 V 240 mAh
USB: USB 2.0 de mare viteză
Putere de intrare: 5V 1A
Dimensiune: 118 (L) x 47,5 (L) x 40,3 (Î) mm
(4,7" (L) x 1,9" (L) x 1,6" (Î))
Greutate: 81 g (0,18 lbs)
Temperatura: -25°C ~70°C (-13°F ~158°F)

Caracteristicile produsului:

Declanșare automată cu senzor G pentru protecția fișierelor
Numărul plăcuței de înmatriculare, introducerea numelui de utilizator
Protecție cu parolă
Detectarea miscarii
Tasta rapidă pentru dezactivare
Funcția de blocare a fișierelor SOS
Ieșire HDMI

Accesorii incluse:

1x DVR auto DOD LS360W
1x încărcător auto
1x Suport
1x Ventuza
1x Manual de utilizare

Comentarii

Alte produse