Dispozitiv de urmărire GPS - localizator auto prin aplicație + monitor vocal

SKU: 09-062 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 625,00 lei
Preț cu TVA 750,00 lei
- +

Descrierea produsului Dispozitiv de urmărire GPS - localizator auto prin aplicație + monitor vocal

Dispozitiv de urmărire GPS - localizator în mașină pentru urmărirea locației prin aplicația Android și iOS + monitorizare vocală. Tracker GPS cu magnet 3M ultra-puternic și senzor de lumină anti-demontare. Dispozitiv de urmărire GPS pentru mașină - rezistent la apă cu magnet + baterie foarte mare 10000 mAh + monitorizarea vocală durează până la 2 ani în modul standby. Tracker GPS în timp real al persoanelor și vehiculelor. Tracker GPS pentru vehicule online (aplicație în mobil) cu baterie de până la 10000 mAh cu indicator de stare a bateriei care asigură funcționarea dispozitivului GPS în modul de urmărire timp de 30 de zile (aproximativ 2 ore de urmărire online zilnic) și până la 2 ani în funcție de online interval de urmărire. Posibilitatea ACTIVE WIRETAPPING după apelarea dispozitivului pentru a asculta ce se întâmplă în jurul locatorului GPS

Modulul GPS este echipat cu un magnet ultra-puternic (precum și cu tampon autoadeziv 3M) și este foarte simplu și flexibil de instalat, pentru monitorizarea GPS a vehiculelor. Detector impotriva demontarii cu senzor antifurt.

Datorită unui corp magnetic puternic, puteți atașa sistemul de localizare ascuns GPS 3G de la marca PROFIO ELECTRONICS la diferite locații ale obiectului urmărit. Protecția exterior IPX5 impermeabilă (protecție împotriva stropilor și prafului) permite funcționalitatea dispozitivului chiar și în medii extreme de exterior . Dispozitivul de urmarire GPS isi gaseste intrebuintare pentru urmarirea si monitorizarea vehiculelor inchiriate, inchirierea autoturismelor, transportul bunurilor de valoare, inchirierea de utilaje grele si monitorizarea bunurilor specifice si speciale. Trackerul GPS vă va avertiza, de asemenea, cu privire la interferențe neautorizate în instalarea sau înlăturarea dispozitivului . În magazinul nostru electronic puteți cumpăra locatoare GPS de cea mai bună calitate. Ai nevoie doar de o cartelă SIM (date/telefon) și urmărirea prin GPS poate fi activă imediat.

tracker GPS pentru masina sau vehicul

Dispozitivul GPS oferă și urmărirea utilizatorului sub forma unui mesaj SMS direct pe telefonul dvs. mobil , unde va fi afișat un link către hărțile Google și, după ce faceți clic pe acesta, este afișată și locația curentă a vehiculului urmărit. Un alt formular este printr-o aplicație mobilă numită „ Track Solid ” (iOS, Android), prin care puteți afla locația vehiculului urmărit și diverse date necesare. Cel mai recent formular este urmărirea dispozitivului GPS prin interfața web „ www.tracksolid.com ”.

monitorizare GPS in timp real

Funcția GEO FENCE

Vă permite să trimiteți o notificare prin e-mail când vehiculul părăsește zona marcată (în cazul în care șoferul vehiculului ar părăsi accidental traseul planificat)

funcția de gard geo-gps tracker

Acest tracker GPS 3G poate fi folosit și plasat pe o motocicletă, portbagaj, autobuz, geantă, mașină, container și așa mai departe.

folosind tracker GPS online

Transfer de date 3G de mare viteză

Localizatorul GPS acceptă transferul de date 2G GSM și 3G WCDMA. Transmisia de date 3G de mare viteză poate ajunge până la 7,2 M/s, este de aproape 43 de ori mai rapidă decât o rețea 2G.

Tracker GPS de transfer de date 3G de mare viteză

Dubla pozitionare GPS si LBS

Acest tracker acceptă localizarea GPS și LBS. GPS este determinarea poziției exterioare cu o precizie mai mică de 10 metri. LBS este poziționarea (în locurile în care nu există semnal GPS) cu o precizie mai mică de 500 de metri.

Poziționare dublă GPS și LBS

Montare magnetică puternică

Localizatorul GPS are încorporat un magnet industrial puternic și, prin urmare, este posibil să montați dispozitivul de urmărire într-un mod simplu pe orice suprafață metalică - șasiu vehicul, uși, sub scaun, pe un container și așa mai departe. Dar acest tracker include și un suport autoadeziv 3M pentru montare pe piese nemetalice.

GPS tracker magnet puternic

Mod de așteptare lungă - 60 de zile

Are o baterie Li-polimer reîncărcabilă și detașabilă încorporată de 10000 mAh 3,7 V care oferă un mod de așteptare ultra-lung și o funcție inteligentă de economisire a energiei. În modul de urmărire timp de 30 de zile (aproximativ 2 ore de monitorizare zilnică online) și până la 2 ani în funcție de intervalul de urmărire online.

tracker GPS pentru baterie în modul standby lung

Monitorizare vocală

Este posibil să utilizați numărul SOS prestabilit pentru a trimite o comandă SMS către tracker pentru monitorizarea vocii - interceptare. Tracker-ul GPS vă va suna înapoi în câteva secunde. Preluați apelul și monitorizați vocea sau conversația în jurul trackerului.

tracker gps monitorizare voce

GGPS Locator - alarmă de îndepărtare neautorizată

Dacă localizatorul GPS detectează o îndepărtare neautorizată, prin intermediul butonului Anti-tamper, o alarmă va fi trimisă sub forma unui mesaj de alertă, iar modul de urmărire GPS va fi activat automat timp de 20 de minute. După 20 de minute, dispozitivul revine în modul standby.

Alarma GPS tracker de eliminare neautorizată

Protecție IPX5 rezistentă la apă și praf

Localizatorul GPS este un dispozitiv de urmărire cu protecție împotriva prafului și stropirii cu apă pentru a fi funcțional pentru monitorizarea obiectului în condiții meteorologice dure.

nivel de protecție IPX5 tracker GPS

Alerta de eliminare a capacului

Butonul de detectare a capacului va apărea ca avertisment și va fi trimis când capacul dispozitivului este îndepărtat. În modul de așteptare, este înregistrat un mesaj de avertizare și modul de urmărire este activat timp de 20 de minute dacă capacul dispozitivului este detectat ca fiind îndepărtat.

GPS tracker detectarea îndepărtării capacului

Alarma cu vibratii

De exemplu, dacă există o anomalie în mașina dvs., de exemplu, când cineva vă lovește mașina, sparge geamul sau zgârie vopseaua mașinii, localizatorul GPS trimite o alarmă de telefon pentru a găsi la timp contravenientul.

Alarmă de vibrație GPS tracker

Alarma pentru zona oarba GPS

Când un tracker online intră în zona oarbă GPS, acesta schimbă „poziționarea” în „nepoziționare” pentru mai mult de 60 de secunde și trimite un „Atenție! Semnalul GPS este slab, nu poate căuta regiunea” telefonului sau altei platforme software. .

zona oarba alarma tracker gps

Supliment la datele GPS din zona oarbă


Dacă locatorul intră în zona GPS oarbă, poate stoca 1000 de date de locație prin satelit. Când semnalul GPS este din nou PORNIT, toate datele de poziționare din zona oarbă GPS sunt completate.

Supliment de date pentru locator GPS

WCDMA/GSM - Rețea 3G pentru acoperire și localizare excelente
Baterie de 10000 mAh - o baterie cu litiu de mare capacitate oferă o sursă de alimentare suficientă și lungă pentru dispozitivul GPS
Monitorizare voce - opțiunea de a activa monitorizarea vocală prin mesaj text
Magnet puternic - capacul magnetic puternic permite instalarea flexibila pe un vehicul sau alt tip de proprietate
Alertă de intruziune - de îndată ce este detectat accesul neautorizat la dispozitiv, veți fi anunțat imediat
Alarma de îndepărtare a capacului - alarma este activată atunci când cartela SIM este schimbată sau când dispozitivul este scos sau este pornit/oprit
IPX5 Waterproof - dispozitivul GPS rezistent la apă asigură o funcționare stabilă chiar și în medii dure exterioare
Gestionare inteligentă a sursei de alimentare - pentru o mai bună economii de energie, modulul de comunicare 3G poate fi oprit

Specificații:

Sistem de comunicare: WCDMA/GSM
Frecvența comunicației: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: 850/900/1200/2100MHz (B1/B2/B5/B8)
Sensibilitate: clasa II RBER2% (-102dBm)
GPRS: Clasa 1,2, TCP/IP
Sensibilitate de recepție: clasa II RBER2% (-102dBm)
Memorie: 32 + 32 Mb
Eroare de fază: RMSPE <5, PPE <20
Max. ieșire: GSM850/GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800/GSM1900:30dBm, WCDMA: 24dBm
Max. eroare de frecvență: ± 0,1 ppm
Cip GPS: cip GPS foarte sensibil
Frecvență: GPS L1, 1575.42MHz
Canal GPS: 66
Precizia locației: <10 metri
Sensibilitate de urmărire: -162dBm
Sensibilitate: -149dBm
Buton: pentru ON/OFF
Indicator LED: 1 roșu pentru GPS, 4 albastru pentru baterie
Standby: 2 ani (GSM oprit), 50 de zile (GPRS conectat, GPS dezactivat), 120 ore (GPS activat)
Antena GPS: Antena GPS ceramica
Temperatura de funcționare: -20° ~ 70°C
Port USB: micro 5 pini
Baterie: 10000mAh/3,7V baterie litiu polimer
Dimensiuni: 108 mm (lățime) x 61 mm (înălțime) x 30 mm (grosime)
Greutate: 286 g

Pachetul contine:

1x localizator GPS Profio GPS L-6
1x adaptor USB
1x cablu USB
1x capac din spate cu tampon autoadeziv
1x manual

Comentarii

Alte produse