Ceas cu alarmă digital cu cameră WiFi și viziune nocturnă cu LED IR

SKU: 10-169 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 625,00 lei
Preț cu TVA 750,00 lei
- +

Descrierea produsului Ceas cu alarmă digital cu cameră WiFi și viziune nocturnă cu LED IR

Ceas deşteptător cu cameră FULL HD cu LED IR + WiFi + P2P. Este un ceas cu alarmă foarte elegant, cu o serie de funcții suplimentare, cum ar fi stația meteo. Este completat cu detectarea mișcării și senzori pentru detectarea temperaturii și umidității în spațiu. Cu designul său elegant în culoarea neagră strălucitoare, se potrivește în orice tip de interior fără ca nimeni să observe că este o cameră ascunsă în dispozitiv. Un afișaj de înaltă calitate asigură lizibilitatea fără probleme a datelor furnizate, chiar și în timpul zilei intense.

Ceasul cu alarmă digital, cu excepția orei reale, informează și despre temperatură și umiditate

alarma digitala cu camera HD
Camera ascunsă încorporată înregistrează imagini la rezoluție Full HD 1920x1080 cu sunet , ceea ce este suficient pentru înregistrări detaliate de înaltă calitate. Datorită viziunii de noapte IR LED până la 6 metri veți avea o imagine bună chiar și pe timp de noapte. Alarma digitală acceptă WiFi și este wireless, permițându-vă să plasați dispozitivul direct oriunde în interior și apoi puteți controla toate funcțiile ascunse ale camerei prin intermediul aplicației pentru smartphone-uri „TinyCam” disponibilă gratuit (iOS, Android) prin care puteți viziona în mod real. - cronometrați imaginile și modificați setările camerei. Ceasul cu alarmă cu cameră poate fi conectat la un router de acasă prin WiFi sau P2P, permițându-vă să vizualizați imaginea oricând și oriunde folosind telefonul mobil.

cameră în alarmă cu viziune nocturnă cu LED IR
Alarma digitală include, de asemenea, o funcție de detectare a mișcării pentru a începe înregistrarea atunci când surprindeți mișcarea în spațiu. O caracteristică grozavă cu care nu vei rata nicio fotografie importantă, deoarece captează doar imagini în timpul activității. Înregistrările capturate trec prin compresie H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și apoi sunt stocate pe un card micro SD acceptat de până la 128 GB . Dispozitivul este echipat cu o baterie incorporata de 300 mAh care asigura 2 ore de inregistrare continua per incarcare completa, si este posibila si conectarea dispozitivului la o retea conventionala si prin urmare camera ascunsa si statia meteorologica pot functiona continuu. Își găsește utilizarea în fiecare casă ca un ceas cu alarmă digital cu funcții complete, care vă informează despre ora și temperatura aerului din camera dvs. Fără îndoială, cea mai importantă și mai utilă caracteristică este urmărirea neobservată a împrejurimilor.

cameră spion în alarmă cu detectarea mișcării

Caracteristici:

Cameră spion în ceas cu alarmă digitală
Transmitere video WiFi în timp real
Alimentare permanenta din retea
Funcția de detectare a mișcării
Viziune LED IR de noapte până la 6 metri

Specificații:

Senzor de imagine: HD 1920x1080p
Lentila: CMOS
Raport cadru: 25 fps
Formate de compresie: H.264
Unghi de vizualizare: 120°
Raza de viziune pe timp de noapte: 6 metri
Card de memorie: card Micro SD/TF până la max. 128 GB
Baterie: baterie cu litiu de 300 mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, P2P
Timp de lucru (zi): aproximativ 8 ore
Timp de lucru (noapte): aproximativ 3 ore
Timp de încărcare: 3-4 ore
Alimentare: DC-5V/2A
Dimensiuni: (Latime) 109 x (Inaltime) 46 mm x (Adancime) 39 mm
Greutate: 150 g

Conținutul pachetului:

1x Ceas deşteptător digital cu cameră HD
1x cablu USB
1x adaptor de alimentare
1x USB cu instrucțiuni
1x manual

Comentarii

Alte produse