Cameră WiFi FULL HD în adaptor USB AC/DC cu vedere nocturnă

SKU: 10-149 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 625,00 lei
Preț cu TVA 750,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră WiFi FULL HD în adaptor USB AC/DC cu vedere nocturnă

Camera WiFi FULL HD în adaptor USB AC/DC cu Night Vision cu suport pentru card micro SD de 128 GB este o cameră spion mică, discretă, într-un încărcător clasic, așa că este ușor de utilizat pentru urmărire. Dispozitivul actioneaza ca un incarcator clasic cu port USB pentru incarcarea telefoanelor mobile, tabletelor sau a altor dispozitive, asa ca nimeni nu va acorda mai multa atentie ca ar putea fi o camera spion. Obiectivul camerei este ascuns în spatele plexiglasului întunecat (unde sunt ascunse 16x LED-uri NIGHT, dar nu se aprind ca LED-urile IR clasice) iar cardul de memorie este ascuns în corpul încărcătorului sub capacul detașabil.

Camera are o funcție WiFi care vă permite să vă asociați camera video cu smartphone-ul prin aplicația „Camwf” (disponibilă pentru iOS, Android) și apoi puteți configura diverse funcții de fotografiere a camerei sau vizionați înregistrarea direct de pe cameră.

cameră full hd în adaptor

Camera se activează în modul de așteptare după conectarea adaptorului la rețea și începe înregistrarea video numai când este detectată detectarea mișcării. Detectarea mișcării economisește spațiu pe cardul de memorie. Când cardul microSD este plin, cele mai vechi înregistrări sunt suprascrise automat (înregistrare în buclă), ceea ce asigură funcționarea continuă. Înregistrările sunt stocate pe un card micro SD/TF cu o capacitate maximă de până la 128 GB. Camera spion unică este ideală pentru monitorizarea și înregistrarea la serviciu sau acasă în timpul absenței dumneavoastră.

adaptor cu camera full hd

Caracteristici:

Adaptor USB funcțional cu cameră ascunsă
Înregistrare video FULL HD
Conexiune WiFi
Alimentare permanentă
Funcția de detectare a mișcării


Specificații:

Format video: AVI
Rezoluție video: 1920x1080P
Fotografiere: 30 fps
Memorie externă: acceptă până la 128 GB micro SD
Detectare mișcare: da
Tensiune de încărcare: DC-5V
Tip interfață: USB

Conținutul pachetului:

1x adaptor AC/DC cu cameră WiFi
1x manual

Comentarii

Alte produse