Cameră în ceas cu alarmă WiFi P2P cu 10 LED-uri IR + monitorizare 24/7 și detectare a mișcării

SKU: 10-631 Am o întrebare
Producător /
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 666,65 lei
Preț cu TVA 800,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră în ceas cu alarmă WiFi P2P cu 10 LED-uri IR + monitorizare 24/7 și detectare a mișcării

Cameră în ceas cu alarmă WiFi P2P cu 10 LED-uri IR + monitorizare 24/7 și funcție de detectare a mișcării. Camera din ceasul digital acceptă, de asemenea, audio bidirecțional. Combinația perfectă între o cameră spion și un ceas cu alarmă. Puteți folosi acest produs pentru a vă monitoriza casa - redați muzică - setați un ceas cu alarmă. Calitatea imaginii rezoluție FULL HD . Camera wifi oferă o imagine de 30 fps de înaltă calitate , cu detalii mai clare și mai clare. Unghi de vizualizare larg de 150° și vedere pe timp de noapte, are încorporate 10 lumini LED cu infraroșu IR pentru a vă permite să vedeți mai clar în mediul de noapte, aceste lumini IR sunt complet invizibile atunci când înregistrați noaptea.

Setarea orei curente și a orei de trezire afișează și temperatura curentă.

cameră full hd wifi p2p în ceas cu alarmă cu lumini LED IR

Audio bidirecțional și ascultare , vă permite să vorbiți și să ascultați prin telefonul mobil atunci când sunt în locuri diferite. Dispozitivul are o baterie încorporată de 2000 mAh. Suportă aplicația iOS/Android pentru monitorizare directă prin Internet Monitorizare continuă P2P de la distanță 24 de ore cu modul de detectare a mișcării .

Formatul de compresie video este H.264, care are o rată de biți mai mare și economisește memorie. Un ceas cu alarmă cu o cameră WiFi ascunsă monitorizează ceea ce se întâmplă în apartamentul tău în timpul absenței tale. Puteți urmări evenimentul de la distanță online sau îl puteți reda. Nu mai trebuie să vă faceți griji că lăsați copiii sau animalele de companie acasă nesupravegheate. Datorită dimensiunilor sale compacte și aspectului discret, se potrivește în orice interior și îl puteți amplasa cu ușurință oriunde în casă sau birou.

ceas cu camera wifi ascunsa

Camera ascunsa cu vedere pe timp de noapte pana la o distanta de 6 metri acopera un unghi de 150°, inregistreaza la rezolutie FULL HD, iar in cazul detectiei miscarii vei primi o notificare push pe smartphone-ul tau. Înregistrările înregistrate sunt salvate opțional fie pe un card microSD introdus cu o capacitate maximă de 128 GB (nu este inclus în pachet), fie direct pe telefon, iar datorită suportului pentru conexiunea Wi-Fi, puteți urmări tot ce se întâmplă în fața camerei. de la distanță pe smartphone-ul dvs. Ca și în cazul unui ceas cu alarmă clasic, ora actuală și ora alarmei pot fi setate folosind butoanele din partea de sus, afișând și temperatura curentă. Comenzile camerei sunt situate pe spatele ceasului cu alarmă sub capac împreună cu bateria, obiectivul camerei este ascuns frumos sub sticla fumurie din afișajul ceasului.

camera spion în ceasul cu alarmă

Pentru a conecta camera ascunsă din ceasul cu alarmă cu telefonul mobil sau tableta printr-o rețea Wi-Fi, trebuie să instalați o aplicație care poate fi descărcată gratuit în Google Play/App Store. Apoi poți folosi toate funcțiile camerei ascunse, precum posibilitatea de a viziona o previzualizare live, înregistrarea și apoi redarea înregistrărilor realizate direct pe telefon, sau setări avansate ale parametrilor camerei. Videoclipurile capturate pot fi, de asemenea, redate cu ușurință pe computer. Bateria din ceasul cu alarmă poate fi reîncărcată cu cablul USB inclus de la un PC sau de la un adaptor USB obișnuit. Bateria reîncărcabilă litiu-ion încorporată este suficientă pentru a funcționa camera până la 2 ore, cu o conexiune permanentă la rețea, atât ceasul cu alarmă, cât și camera putând funcționa practic non-stop.

Caracteristici:

Cameră ascunsă în afișajul ceasului cu alarmă
Detectie miscare la o distanta de 6 metri
Înregistrare video la rezoluție Full HD
Iluminator IR invizibil pentru vedere pe timp de noapte până la o distanță de aprox. 5-8 metri
Dispozitiv complet funcțional pentru utilizare ca ceas cu alarmă clasic sau ceas digital
Această cameră WiFi este compatibilă cu rețeaua de 2,4 GHz

Specificații:

Rezoluție FULL HD 1080p
Suport pentru carduri de memorie de până la 128 GB (nu sunt incluse în pachet)
Viziune pe timp de noapte: da, 10 LED-uri IR
Capacitatea bateriei; 2000 mAh
Greutate: 175 g
Dimensiune: 131x37,5x62,5mm

Unghi de vedere al camerei ascunse 150°
Suport pentru carduri de memorie microSD de până la 128 GB
Opțiune de streaming video live
Suporta înregistrarea în buclă
Notificare pentru aplicația mobilă când este detectată mișcare
Configurare ușoară a camerei
Posibilitatea de a seta rezoluția sau de a regla luminozitatea și contrastul camerei în aplicație
Posibilitatea de a face fotografii sau videoclipuri (salvate în memoria telefonului)
Fotografiere la 30 FPS
Afișarea orei curente, a orei de trezire și a temperaturii pe afișaj
Durată de viață a bateriei până la 5 ore
Baterie 3,7V cu o capacitate de 2000mAh
Posibilitatea de funcționare non-stop cu alimentare constantă de la rețea
Temperatura de functionare -10-60°C


Conținutul pachetului:

1x Ceas cu alarmă cu cameră WiFi ascunsă
1x cablu de alimentare USB
1x manual

Comentarii

Alte produse