Cameră HD de rezervă wireless 2x cu monitor 7" HD - SET

SKU: 19-091 Am o întrebare
nou reducere Cameră HD de rezervă wireless 2x cu monitor 7" HD - SET
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.333,35 lei
Preț cu TVA 1.600,00 lei 1.850,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră HD de rezervă wireless 2x cu monitor 7" HD - SET

Cameră de rezervă wireless HD 2x cu monitor 7" HD - SET. Set complet de camere de marșarier Wifi - Set de parcare și mers marșarier AHD potrivit pentru camioane, camionete, mașini agricole are o instalare simplă, nefiind necesară utilizarea cablurilor pentru conectarea camerei și monitor.Primul set de marșarier AHD WiFi de pe piață este conceput pentru medii de lucru solicitante, unde este necesar să aveți totul sub control.

Avantajul acestui set este în primul rând rezoluția AHD (720p), care este transferată prin transmisie WiFi. Cu setul WiFi AHD, este garantată o imagine de înaltă calitate și clară, care este transmisă fără a fi nevoie de cabluri și de instalare complicată. O noutate unică în oferta de seturi de marșarier marca PROFIO Electronics .

Camera de marșarier cu monitor AHD WiFi este unică prin imaginea sa clară și clară de înaltă calitate și transmisia prin semnal WiFi fără interferențe.

Posibilitatea de a conecta până la 4 camere WiFi AHD

Cameră de marșarier fără fir

În spațiu deschis, raza de acțiune a semnalului WiFi este de până la 200 m. Datorită acestor parametri, puterea și stabilitatea semnalului sunt foarte bune fără interferențe din zona înconjurătoare. Piesele metalice ale vehiculelor și mașinilor nu afectează transmisia semnalului. Cameră de marșarier fără fir pentru camioane sau mașini agricole. Semnalul este puternic și stabil chiar și la o distanță mai mare.

Setul de marsarier WiFi AHD pentru camera de marsarier se caracterizeaza printr-o raza foarte lunga de conexiune wifi de pana la 200m in spatiu liber.

camera de marsarier pentru camioane

Camera de marsarier wireless cu set de monitor contine 1x WiFi AHD 7" monitor auto si 2x WiFi AHD camera de marsarier (este posibil sa se conecteze max. 4 camere WiFi de marsarier). Monitorul si camera sunt echipate cu o consola reglabila, pe care o puteti atasa. locul necesar.Setul are o gamă largă de utilizare, datorită antenei wifi de înaltă performanță este potrivit nu numai pentru mașini mai mari, ci și pentru camionete, rulote, microbuze, autobuze, camioane, semiremorci, mașini agricole sau de construcții și alte vehicule.Nivelul IP de protecție a camerei este de până la IP66, ceea ce înseamnă că este impermeabil, rezistent la praf și rezistent la deteriorare.Camera de parcare din spate sau față este potrivită și pentru autoutilitare precum fiat ducato, mercedes sprinter și altele.

Imaginea de la camere poate fi afișată individual sau toate cele patru camere una lângă alta.

camera de supraveghere cu wifi si monitor pentru recoltatoare

La monitorul WiFi pot fi conectate concomitent până la 4 camere WiFi, ceea ce veți aprecia mai ales la instalarea pe autovehicule mai mari, unde aveți nevoie de mai multe vederi din unghiuri diferite. Datorită acestui sistem, veți ști exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Monitorul LED are o luminozitate de 500:1 cu o rezoluție de 1024x600. Obiectivul camerei cu un unghi larg de fotografiere de până la 150° este, de asemenea, echipat cu vedere pe timp de noapte IR. Monitorul are un meniu OSD simplu prin care poți regla culoarea, luminozitatea și contrastul. Ecranul LCD poate afișa toate cele 4 camere simultan sau puteți comuta între camerele individuale. Camera wifi are, de asemenea, o funcție de oglindire a imaginii, care vă permite să setați să afișați partea dreaptă și stângă reală din punctul dumneavoastră de vedere. Puteți regla oglindirea imaginii pentru fiecare cameră direct cu butonul de pe monitor. De asemenea, puteți activa cu ușurință liniile auxiliare de inversare, iar cu un buton special, monitorul împerechează automat camerele WiFi AHD conectate.

Cameră de marșarier WiFi cu monitor - set de marșarier AHD cu rezoluție HD

camera de supraveghere wifi

 

  • Monitor LED AHD WiFi de 7" cu o imagine clară și clară
  • Cameră de marșarier AHD WiFi cu rază de semnal de până la 200 m
  • Instalare fără a fi nevoie să tragi cabluri, împerechere automată prin atingerea unui buton
  • Monitor cu posibilitatea de a conecta până la 4 camere WiFi simultan
  • Funcția camerei de vedere nocturnă IR

 

Monitorizarea specificațiilor tehnice:

Model: Profio Ultra View S7
Monitor LED AHD de 7“
Sistem: PAL/NTSC
Raport de aspect: 16:9
Rezoluția monitorului: 1024x600
Intrări: intrare semnal video WiFi 4 canale 2.4G
Contrast: 500:1
Posibilitate de setare: luminozitate, contrast, culoare
Alimentare: DC 12V-24V
Consum de energie: 5W
Temperatura de lucru: -10 pana la 60°C
Temperatura de depozitare: -20 până la 70 ° C
Dimensiuni: 180 x121 x 24 mm

Specificații tehnice ale camerei:

Model: Profio Parking Camera S9
Senzor de imagine: SHARP 1/4 CMOS
Rezoluție: 720P
Conexiune WiFi: WiFi 2.4G cu o rază de acțiune de 100 m
Iluminare minima: 1 LUX
Vedere de noapte IR: da
Unghi de vizualizare: 150°
Nivel de protecție IP: IP 66 impermeabil, rezistent la praf, rezistent la deteriorare
Consum de energie: 3W
Temperatura de lucru: -10 pana la 60°C
Temperatura de depozitare: -20 până la 70 ° C
Dimensiuni: 86,5 x 77 x 75mm

Conținutul pachetului:

1 monitor LED AHD WiFi de 7 inchi
Cameră de marșarier WiFi 2x AHD
1x manual

Comentarii

Alte produse