Camera din oglinda retrovizoare cu GPS - DOD RX7W +

SKU: 55-016 Am o întrebare
reducere Camera din oglinda retrovizoare cu GPS - DOD RX7W +
Producător DOD
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 704,15 lei
Preț cu TVA 845,00 lei 995,00 lei
- +

Descrierea produsului Camera din oglinda retrovizoare cu GPS - DOD RX7W +

Camera din oglinda retrovizoare cu GPS - DOD RX7W+ are o funcție G-senzorial r de protecție a datelor la impact, WDR. Înregistrare când este detectată mișcare. Are un ecran LCD super mare de 3 ", ecran lat 16:9 pentru o redare video mai confortabilă. Are o nouă tehnologie WDR - video de calitate în orice iluminare. Evident este o înregistrare video cu rezoluție Full HD . În comparație cu modelul anterior, auto -camera RX7W+ si conexiune imbunatatita modul GPS extern, care ofera informatii imediate despre viteza ta actuala si medie, de asemenea locatia pe harta cu stocarea datelor pe intregul traseu, pe care le-ai primit.

Cu deschidere mare F1.8 și senzor CMOS, puteți obține o înregistrare de calitate excelentă în condiții de lumină scăzută. Cu siguranță apreciați funcția utilă - o oglindă anti-orbitoare. Acest design ecranizează eficient luminile succesive ale mașinii pentru mașina dvs. Și în cele din urmă și-au oferit propria funcție de editare video și protecție prin parolă.

Camera din oglinda retrovizoare cu GPS - DOD RX7W +

Camera din mașină în oglinda retrovizoare DOD RX7W

Caracteristici:
Camera auto si oglinda retrovizoare DOD RX7W+
Tehnologie avansată WDR - captează imagini grozave în orice lumină
Reducerea interferențelor 3DNR - reducerea interferențelor în condiții de lumină slabă
Obiectiv cu deschidere F1.8 cu un strat protector superior
Design lentile - Anti-orbire
Închidere patentată cu velcro
Omni-directional - Lentila pivotantă omnidirecțională și înregistrarea
Ecran super mare de 3 ", poate fi pornit / oprit în timpul înregistrării
Suport card de memorie Micro SDHC de până la 32 GB
Funcție pentru editarea propriilor videoclipuri
Protecție cu parolă
Funcția de pornire/oprire sunet
G-Sensor - Protecția datelor la impact
Înregistrare video când este detectată mișcare

* Timp de calibrare automată
* busolă HUD
* Afișare viteză HUD
* Avertizare viteză

* Utilizând numai modul GPS suplimentar

Tehnologia WDR de Noua tehnologie WDR - video de calitate în orice iluminare. expunere bine echilibrată, indiferent dacă este o zi însorită sau o noapte întunecată. Formează fotografii de noapte mai clare și reduce expunerea la lumină puternică pentru cea mai bună imagine.
Funcția 3dnr reducerea interferențelor O reducere digitală a interferențelor poate reduce în mod eficient interferența, deoarece semnalul digital adecvat asigură imaginea clară și naturală.
deschidere superioara F1.8 Diafragma mare F1.8 și senzorul CMOS, puteți obține o calitate excelentă a înregistrării în toate condițiile.
viteză Avertizare inteligentă de supraviteză. Alegeți-vă propria viteză și odată ce depășiți viteza, alarma va alerta automat rata crescută.
afisarea vitezei Afișarea vitezei HUD. Ajunge la actualizarea GPS de 5 ori mai rapidă. Viteza de deplasare este afișată pe ecran în km/h.
busolă HUD Afișaj busolă HUD. Ajunge la actualizarea GPS de 5 ori mai rapidă, busola electronică este afișată în timp real pe ecran cu capacitatea de a indica direcția în care mergi.
calibrare automată Timp de calibrare automată. Primiți semnale GPS și înregistrează „ora” și data „și salvate automat în Autochambers.
parola de protecție cu parolă Protecție cu parolă. Această caracteristică permite proprietarului să protejeze cu parolă setările de control sau alte setări operaționale, să modifice sau să ștergă fișierele de date video sau imagine.
Ecran lat de 3 inchi Ecran super mare de 3 ". Cu o zonă de vizualizare mai mare. 16:9, oferă un ecran mai mare pentru redarea videoclipurilor.
Design anti-orbire anti-orbitor Oglinda anti-orbire. Când conduceți noaptea, luminile mașinilor conduse pe spate îi orbesc întotdeauna pe șoferi. DOD RX7W + are o oglindă care are o suprafață formată de depunere în vid multistrat. Acest design ecranează eficient luminile din spate ale mașinilor.
card micro sd 32 gigabytes Suportă card Micro SD de până la 32 gigaocteți
editarea fisierelor marca proprie Auto-editare video. Puteți verifica videoclipul numele dvs., introduceți marca mașinii sau numărul dvs. de identificare.
Protecție la impactul senzorului g Protecția datelor cu senzor G la impact.
La impact, frânarea de urgență sau înclinarea mașinii va proteja automat toate fișierele video stocate și actuale. Prin această funcție fișierele importante nu vor fi șterse sau suprascrise într-o înregistrare în buclă temporală.
sunet pornit / oprit
Protecție SOS manuală. În caz de urgență, permite utilizatorilor să protejeze fișierul existent apăsați lung „SOS”, păstrați un fișier al buclei de înregistrare pentru a-l suprascrie.
lentile otocnz și design velcro Obiectiv pivotant omnidirecțional și înregistrare. Design patentat - fixare cu velcro. Acest Dizaj elimunuje se ocupă de deformarea ca urmare a expunerii la lumina soarelui
înregistrarea când este detectată mișcare Înregistrare când este detectată mișcare. Înregistrarea video începe automat când vehiculul se mișcă fără a apăsa niciun buton.

Specificații:
Rezoluție video 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Senzor de 3 megapixeli 1/3 "CMOS
Lentila cu unghi larg 140 °
Ecran LCD de 3" cu ecran lat 16:9
Format video comprimat - H.264
Format video MOV
Suporta HDMI
Mod de ieșire 1080p/720p/WVGA/VGA
Compozitie: NTSC / PAL
Rezoluție foto 1.3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M
Suporta - Micro SDHC extern Clasa 10 (suporta pana la 32 GB)
Microfon/difuzor încorporat
Buton de declanșare electronic
Viteza obturatorului 1/2-1/1000 secunde
Conector USB 2.0/HDMI/AV
Baterie încorporată de mare capacitate 3.7V 500mAh
Transfer USB 2.0 de mare viteză
Alimentare 5V 1A
Dimensiune 308x82x19 mm
Greutate 270 g
Temperatura de funcționare -30 ° C ~ 80 ° C


Pachetul include:
1x Cameră pentru mașină RX7W +
Atasamente 1 GPS
1x Manual de utilizare
1x încărcător auto


sigla auto-kamera.cz

Examinați și testați RX7W de pe portalul DOD - Auto-kamera.cz

"Pentru a selecta Autochambers în oglinda retrovizoare, am RX7W DOD foarte clar. În comparație cu produsele fără marcă mai ieftine oferă înregistrare video de înaltă calitate, funcție de încredere, care de la camera din mașină se așteaptă proces de inginerie fără sudură. Camera este foarte discretă, rolul său în locație al oglinzii îndeplinește exact așteptările.”

Citiți recenzia completă DOD RX7W pe auto-kamera.cz


articole promotionale cadou

Comentarii

Alte produse