Cameră difuzor - Difuzor Bluetooth spion cu cameră Wifi P2P FULL HD + detectie mișcare

SKU: 10-633 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 666,65 lei
Preț cu TVA 800,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră difuzor - Difuzor Bluetooth spion cu cameră Wifi P2P FULL HD + detectie mișcare

Cameră difuzor - difuzor Bluetooth cu cameră Wifi P2P rotativă FULL HD + detectie mișcare + player muzical. Cameră ascunsă FULL HD1080P cu unghi larg de vedere, posibilitatea de a controla rotația de la distanță a camerelor cu 180° . Această cameră ascunsă USB wifi spion cu rezoluție audio/video FULL HD 1080p . Puteți controla de la distanță obiectivul camerei ascunse de acasă folosind o aplicație de pe smartphone (iOS/Android). Camera de securitate are și detectie de mișcare.

Difuzor Bluetooth cu cameră rotativă FULL HD Wifi P2P


Difuzor cu cameră ascunsă . Această cameră spion arată ca un difuzor bluetooth și este complet discretă. Camera WiFi ascunsă cu transmisie LIVE P2P prin internet are detectarea inteligentă a mișcării și notificări push direct pe smartphone-ul tău. Când detectarea mișcării este declanșată, această mică cameră ascunsă va trimite un mesaj de alarmă dispozitivului dvs. Cand nu esti in casa ta, aceasta camera spion va fi o excelenta camera de securitate ascunsa, sau ca babysitter pentru activitatile copiilor tai si pentru siguranta lor, sau ca un caine de paza pentru a monitoriza in timp real hotii, batranii, animalele de companie.

camera difuzor ascuns detectie inteligenta a miscarii


Camera spion WiFi cu difuzor audio poate transmite live, înregistra videoclipuri și face fotografii de la distanță. Camera ascunsă cu sunet salvează automat videoclipul pe un card micro SD (nu este inclus în pachet), cu suport pentru max. până la 128 GB și înregistrare în buclă. Camerele spion cu audio și video acceptă vizualizarea online a mai multor dispozitive în același timp, vă puteți împărtăși momentele și experiențele minunate cu familia și prietenii.

cameră rotativă în difuzor la 240 de grade


După conectarea telefonului mobil la difuzor prin bluetooth, puteți reda muzică . Camera poate înregistra videoclipuri atât în timp ce redă muzică, cât și în timpul încărcării. Dispozitivul are o funcție de înregistrare în buclă, ceea ce înseamnă că dacă cardul de memorie este plin, acesta suprascrie automat cel mai vechi fișier. Când mișcarea este activată, camera ascunsă va trimite notificări pe mobil și va captura automat fotografii și videoclipuri stocate pe cardul SD, astfel încât să nu pierdeți nicio informație importantă. Minicamera va ieși automat din modul de detectare a mișcării și va intra în modul de economisire a energiei atunci când nu este nimeni în preajmă. Bateria încorporată de 3000 mAh asigură până la 2 ore de funcționare, dar poate fi conectată la alimentare permanentă din rețea printr-un adaptor USB 5V și astfel durata de viață a bateriei nu este limitată.

De asemenea, funcționează ca un difuzor bluetooth clasic

camera wifi in difuzor + music player

Specificații:

Rezoluția camerei 1080p
Timp de încărcare aprox. 5 ore
Suport card Micro SD de până la 128 GB (nu este inclus în pachet)
Vedere pe timp de noapte: nu
Suport Bluetooth: da
Înregistrare în buclă: da
compresie H.264
Format video: mp4
Port pentru căști de 3,5 mm
Baterie 3000 mAh
Suport sistem: iOS/Android
Dimensiuni: 8,12 x 8,12 x 10,16 cm,

Conținutul pachetului:

1x difuzor Bluetooth cu camera wifi
1x cablu USB
1 cablu audio de 3,5 mm
1x manual de utilizare

Comentarii

Alte produse