Cameră cu încărcător USB FULL HD WiFi + LED de noapte IR

SKU: 10-545 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 666,65 lei
Preț cu TVA 800,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră cu încărcător USB FULL HD WiFi + LED de noapte IR

Incarcator USB camera FULL HD la 220V cu WiFi + IR LED de noapte 6m + detectie miscare. Cameră discretă pentru securitatea casei. Cameră secretă Wi-Fi de 2 MP ascunsă într-un adaptor USB cu rezoluție FULL HD 1080P . Obiectivul cu unghi larg al camerei cu un unghi de vizualizare de 90° este mascat discret în adaptorul de încărcare. Camera este alimentată direct de la rețeaua de 230 V - nu este necesară reîncărcarea sau înlocuirea bateriei. Adaptorul în sine funcționează ca un încărcător USB complet (5V/1A) pentru, de exemplu, un smartphone. Camera este controlată prin intermediul aplicației mobile HDSmartIPC, care este compatibilă cu Android și iOS.

Înregistrarea de la cameră este stocată pe un card micro SD , care este acceptat până la 128 GB. Camera are o lumină IR puternică pentru vederea pe timp de noapte, care are o rază de acțiune de până la 6 metri și poate înregistra videoclipuri chiar și în întuneric complet. Obiectivul sensibil CMOS înregistrează videoclipuri cu sunet la rezoluție FULL HD de 1920x1080 pixeli la o rată de cadre de 25 de cadre pe secundă și este comprimat în format H.264. Obiectivul camerei are o înclinare de 15° în sus - pentru utilizare cu prize electrice comune situate pe sol.

Incarcator ascuns camera spion FULL HD in adaptor USB

cameră spion wifi în adaptor pentru încărcător USB

Pachetul include 4 tipuri diferite de conectori de rețea - astfel încât să puteți utiliza acest dispozitiv oriunde în lume pentru a vă monitoriza camera de hotel în timp ce călătoriți.

Adaptor USB cu cameră - US EU AU UK

Datorită conexiunii Wi-Fi, puteți viziona videoclipuri cu audio în timp real pe computer sau smartphone. Camera funcționează cu sistemele de operare Windows și Mac pentru PC și Android și iOS pentru telefoane mobile. După descărcarea aplicației mobile gratuite HDSMARTIPC, puteți controla camera prin telefon. În aplicație, puteți regla calitatea înregistrării, sunetul, puteți roti și răsturna imaginea și așa mai departe. De asemenea, puteți seta detectarea mișcării, vederea pe timp de noapte și puteți vizualiza înregistrările stocate în cameră.

Este un dispozitiv multifunctional care poate inregistra video in timp real sau face fotografii si are functie de detectare a miscarii (pentru a economisi spatiu pe mediul de stocare). Toate datele sunt înregistrate pe memoria externă a cardului micro SD până la o dimensiune maximă de 128 GB pentru înregistrare pe termen lung (cardul SD nu este inclus). Camera poate fi conectată prin WiFi printr-un telefon sau tabletă cu sistemul de operare Android sau iOS. Este instrumentul perfect pentru monitorizarea interioară.

Adaptorul funcționează ca un încărcător USB complet (5V/1A) pentru încărcarea unui telefon sau tabletă

camera spion - incarcator adaptor usb cu camera wifi

Camera difuzează „LIVE STREAM VIDEO” - videoclip live pe care îl puteți viziona prin Wi-Fi . Monitorizarea P2P LAN este posibilă până la 50 de metri. Când vă conectați printr-un router Wi-Fi, puteți urmări imaginea camerei oriunde în lume. Când este detectată detectarea mișcării, camera trimite o notificare prin e-mail.

Funcția de detectare a mișcării - înregistrarea va începe înregistrarea numai atunci când mișcarea este detectată în cameră

cameră ascunsă - încărcător usb

Camera FULL HD discretă ascunsă în adaptorul cu vedere pe timp de noapte își va găsi aplicația în casă, birou, clasă, magazin, depozit...

adaptor usb cu camera - vedere pe timp de noapte

Caracteristici:

la care se adauga Cameră ascunsă în adaptorul USB
la care se adauga Vedere nocturnă până la 6 metri
la care se adauga Unghi de vizualizare: 90°
la care se adauga Detectarea miscarii
la care se adauga Conexiune Wi-Fi - monitorizare online - stream live
la care se adauga Rezoluție video: 1920x1080 Full HD la 25 fps cu sunet


Specificație:

Senzor: CMOS 2MP
Unghi de vizualizare: 90°
Rezoluție video: 1920x1080p
Cadre pe secundă: 25 fps
WiFi: da
Format comprimat: H.264
Detectare mișcare: da
Tip card de memorie: card micro SD de până la 128 GB, clasa 10
Aplicație mobilă: da, pentru Android și iOS
Consum de energie: 300mA /3,7V
Viziune pe timp de noapte: da, LED IR până la 6 metri
Sisteme de operare pentru smartphone-uri: Android și iOS
Software de redare: VLC/SMplayer
Consum de memorie la înregistrarea video: 20MB/1min.
Utilizare: interior
Intrare USB: 5V/1A
Alimentare: la rețea de 230 V

Conținutul pachetului:

1x Adaptor (încărcător) cu cameră
1x cititor de carduri USB micro SD
4x conector pentru conectarea la rețeaua în alte țări
1x manual

Comentarii

Alte produse