Cameră ceas cu alarmă Meteo FULL HD cu LED IR + WiFi&P2P

SKU: 10-531 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 650,00 lei
Preț cu TVA 780,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră ceas cu alarmă Meteo FULL HD cu LED IR + WiFi&P2P

Cameră ceas cu alarmă Meteo FULL HD cu LED IR + WiFi&P2P​, are și detectie de mișcare și baterie și termometru încorporate de 3000 mAh. Cu designul sau elegant in negru mat, se incadreaza in orice tip de interior fara ca nimeni sa stie ca este un dispozitiv cu camera ascunsa. Afișajul de înaltă calitate al ceasului cu alarmă asigură lizibilitatea fără probleme a datelor furnizate chiar și în lumina intensă a zilei. Afișajul ceasului cu alarmă arată ora și data curente, de asemenea, puteți seta o alarmă. Dispozitivul este echipat cu o baterie reîncărcabilă încorporată de până la 3000 mAh și cu viziune pe timp de noapte cu LED IR până la 6 m. Poate fi folosit în fiecare gospodărie ca un ceas cu alarmă digital cu funcții complete. Fără îndoială, cea mai importantă și utilă funcție este monitorizarea neobservată a mediului. Aparatul foto acceptă, de asemenea, afișarea datei și orei curente.

Ceas cu alarmă - cameră ascunsă în ceasul cu alarmă

cameră ascunsă în ceasul cu alarmă

Camera ascunsă încorporată înregistrează videoclipuri la rezoluție Full HD de 1920x1080 cu sunet , adică suficient pentru fotografii detaliate. Datorita vederii nocturne IR LED la o distanta de pana la 6 metri, vei avea o imagine de calitate chiar si pe timp de noapte. Ceasul cu alarmă digital acceptă conexiunea P2P și WiFi și este wireless, ceea ce îi permite să fie amplasat direct oriunde în interior. Puteți controla toate funcțiile camerei ascunse de la distanță prin intermediul aplicației disponibile gratuit „TinyCam” pentru smartphone-uri (iOS, Android) prin care puteți viziona imagini în timp real și puteți modifica setările camerei. Ceasul cu alarmă cu cameră poate fi conectat la un router de acasă prin WIFI sau P2P, ceea ce vă permite să monitorizați imaginea oricând și oriunde prin intermediul telefonului mobil.

cameră wifi în ceas cu alarmă

Ceasul cu alarmă digital include, de asemenea, o funcție de detectare a mișcării , care este folosită pentru a începe înregistrarea atunci când capturați mișcarea în spațiu. Senzorul are o rază de acțiune de 5 metri. Funcție grozavă datorită căreia nu veți rata nicio fotografie importantă, deoarece fotografiile vor fi surprinse doar în timpul activității. Înregistrările capturate sunt supuse compresiei H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și apoi sunt stocate pe un card micro SD acceptat de până la 128 GB . Audio bidirecțional permite comunicarea bidirecțională la distanță - puteți calma un animal de companie, puteți vorbi cu un copil etc.

cameră în ceas cu alarmă digital - aplicație mobilă

Vedere pe timp de noapte - datorită luminii LED IR încorporate , veți surprinde o imagine perfectă chiar și în timpul întunericului complet, până la o distanță de până la 6 metri

cameră wifi în ceasul cu alarmă - vedere pe timp de noapte și detectarea mișcării

Caracteristici:

LA CARE SE ADAUGA Cameră ascunsă în ceasul cu alarmă digital
la care se adauga Transmitere video WiFi și P2P în timp real
la care se adauga Ceas, dată, alarmă, temperatură - afișate pe afișaj
la care se adauga Funcția de detectare a mișcării
la care se adauga Viziune LED IR de noapte până la 6 metri

Specificații:

Senzor de imagine: FULL HD 1920x1080p
Lentila: 1MP CMOS
Rezoluție foto: 1920x1080 pixeli
Rezoluție video în aplicație: 1920x1080 pixeli
Rezoluție video pe card/PC: 1280x720 pixeli
Imagini: 25 fps
Formate de compresie: H.264
Unghi de scanare: 120°
Raza de viziune pe timp de noapte: 6 metri
Detectare mișcare: da, senzor PIR
Card de memorie: suportă card Micro SD de până la 128 GB (nu este inclus)
Alimentare: baterie reîncărcabilă cu litiu de 3000 mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n
Încărcare: cablu micro USB
Dimensiuni: 11,2x4,3x4 cm

Conținutul pachetului:

1x Ceas deşteptător digital cu cameră FULL HD
1x cablu USB
1x adaptor
1x cititor USB pentru card micro SD
1x manual

Comentarii

Alte produse