Camera auto DOD IS350 FULL HD 150° + senzor SONY Exmor + WDR

SKU: 55-206 Am o întrebare
Producător DOD
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 625,00 lei
Preț cu TVA 750,00 lei
- +

Descrierea produsului Camera auto DOD IS350 FULL HD 150° + senzor SONY Exmor + WDR

Cameră auto DOD IS350 FULL HD cu unghi de vedere de 150° + senzor SONY Exmor + WDR. Vă puteți înregistra fotografiile de la volan ziua și noaptea, iar datorită lentilei cu deschidere F/1.8 și senzorului Sony Exmor CMOS, acestea vor fi cu adevărat de cea mai bună calitate. Camera auto este ultra ușoară 57g și are dimensiuni micro de 34 (L) 70,5 (W) 50 (H) mm. Are un ecran lat de 2,45" și un design elegant, care afișează tot ce aveți nevoie, este foarte ușor de utilizat cu operarea simplă a butoanelor individuale. Camera înregistrează videoclipuri la un unghi de vizualizare ultra-larg de 150°, astfel încât să nu ratați nimic din fața vehiculului. Camera înregistrează o imagine de înaltă rezoluție de 1920x1080px la 30 fps pe secundă.

camera auto dod is350

În cazul unui accident, frânare puternică sau înclinare a mașinii, acesta are o funcție de senzor G care servește drept protecție pentru fișierele în caz de impact și în același timp măsoară forța de supraîncărcare și stochează datele GPS. De asemenea, permite utilizatorilor să protejeze un fișier existent prin apăsarea lungă a butonului „SOS” , dacă este necesar. Camera auto IS350 FULL HD cu WDR avansat și suport pentru carduri de memorie Micro SDXC de până la 128 GB este partenerul tău de călătorie pe drumuri. Alte caracteristici avansate disponibile cu această microcamera ușoară includ caracteristici precum înregistrarea automată, înregistrarea în buclă și oprirea. Datorită senzorului SONY Exmor și capacității de ajustare automată a luminozității ISO , puteți surprinde videoclipuri de noapte la fel de clar pe cât puteți captura în lumina zilei.

Ultra ușor și ultra mic

Datorită micro dimensiunilor sale de 34 (L) 70,5 (L) 50 (H) mm și greutatea de 57 g, vederea prin parbriz rămâne liberă și clară, fără a bloca vederea mai bine ca niciodată. Datorită ecranului IPS cu o diagonală de 2,45", vă va permite să setați sau să vizualizați în mod convenabil înregistrările.

camera auto ultra usoara


Funcții all-in-one

Spre deosebire de camerele auto convenționale, camera auto de bord DOD IS350 are un senzor SONY EXMOR și atinge o calitate video FULL 1080P.
Folosind tehnologia WDR, creează o imagine clară și fără estompare. Suportă carduri de memorie micro SD de până la 128 GB

camera auto multifunctionala is350

Supraveghere parcare

Folosind funcția (detecție mișcare), înregistrarea video automată începe atunci când mișcarea este capturată, fără a apăsa niciun buton. Ideal pentru monitorizarea și protejarea vehiculului dumneavoastră în timpul absenței dumneavoastră.

camere dod - supraveghere parcare detectie miscare


Senzor SONY Exmor CMOS

Exmor este numele tehnologiei pe care Sony a implementat-o în unele dintre senzorii săi de imagine CMOS. Efectuează conversia semnalului analog/digital pe cip și reducerea zgomotului în doi pași în paralel pe fiecare coloană a senzorului CMOS. Imaginea este astfel vizibil mai clară și redusă de zgomotul nedorit.

camere dod - senzor sony exmor

Tehnologie avansată WDR

Video uimitor în orice lumină și expunere echilibrată în toate condițiile. Creează fotografii de noapte mai luminoase și reduce expunerea la lumină puternică (în caz de strălucire) pentru a obține cea mai frumoasă imagine

tehnologie avansata wdr - camera auto

Unghi de tragere 150°

Camera are un unghi de fotografiere de până la 150°, ceea ce reduce posibilitatea așa-numitului punct mort. Toate detaliile și claritatea imaginii sunt păstrate.
Unghiul de scanare este important, de exemplu, într-un accident de circulație la un accident de mașină unde va fi vizibil ceea ce s-a întâmplat pe părțile laterale în timpul accidentului.

Unghi de fotografiere 150 de grade

Funcții de bază:

° Înregistrare video 1080P
° Tehnologie avansată WDR - video uimitor în orice lumină
° Ecran LCD IPS de 2,45”.
° unghi ultra larg de 150°
° G-Sensor - protecția datelor în caz de impact
° Blocați manual fișierele împotriva ștergerii
° Înregistrare și oprire automată
° Înregistrare în buclă (imaginile vechi sunt înlocuite automat cu altele noi)
° Suport card de memorie Micro SDXC de până la 128 GB (nu este inclus)

Specificații:

Ecran: Display LCD IPS de 2,45".
Rezoluție video: FULL HD 1920x1080 @ 30fps
Senzor: Sony Exmor CMOS
Lentila cu unghi larg: 150°
Diafragma: f/1.8
Sensibilitate ISO: automată
Format video: MOV
Audio: microfon și difuzor mono
Baterie: super condensator
Putere de intrare: 5V 1,5A
Dimensiuni: 34 (L) 70,5 (L) 50 (H) mm
Greutate: 57 g
Temperatura de functionare: -20°C ~ 65°C
Suport de înregistrare: Micro SDHC/SDXC suportă până la 128 GB (clasa de înregistrare 10)

Conținutul pachetului:

1x cameră DOD IS350
1x suport adeziv 3M + autocolant 3M de rezervă
1x încărcător auto
1x manual

dod is350 - conținutul pachetului

Comentarii

Alte produse