Cameră auto 4k GPS DOD GS980D + 5G WiFi + deschidere f/1.5 + display de 3"

SKU: 55-220 Am o întrebare
Producător DOD
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.666,65 lei
Preț cu TVA 2.000,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră auto 4k GPS DOD GS980D + 5G WiFi + deschidere f/1.5 + display de 3"

Cameră auto 4k GPS DOD GS980D +5G WiFi + deschidere f/1.5 + display 3". Camere auto din noua generație NEXT GEN - DOD GS980D cu suport pentru card micro SD de până la 256 GB. Cameră auto cu un senzor de imagine OmniVison OS08A10 absolut nou pentru camera frontală și SONY STARVIS IMX307 CMOS.Senzorul pentru camera din spate garantează viziunea nocturnă revoluționară chiar și pe timp de noapte și chiar și în întuneric complet.DOD GS980D este o cameră auto cu înregistrare video completă la rezoluție 4K pentru față și FULL HD rezoluție pentru camera din spate la o calitate de neegalat pe ambele canale video ale camerei cu o frecvență de înregistrare de 30 fps, compresie video H.265 și o deschidere f/1.5 pentru o imagine clară.

Supercondensator încorporat în loc de baterie Li-Ion - pentru o durabilitate și o durată de viață mai bune a camerei. Setul de camere are o lentilă cu unghi larg de până la 140° pentru camera față și spate, care vă permite să monitorizați un unghi cu adevărat larg în jurul mașinii dvs., apropiindu-se de parametrii unui ochi de pește. Dimensiunile mici ale camerei frontale, doar 97x54x40mm garanteaza ca nu va atrage atentia sau nu va bloca vederea.

Cameră auto - Cameră duală 4k + 1K cu cameră suplimentară din spate

Așa că nu veți rata niciun detaliu și aveți și o înregistrare din zona din spate a vehiculului (în cazul unei coliziuni din spate etc.). Utilizarea camerei din spate este optionala, camera frontala poate fi folosita si separat. Posibilitatea de a intoarce imaginea cu 180 de grade pentru camera fata si spate (camera poate fi montata „cu susul in jos”).

cea mai bună cameră de mașină GPS DOD GS980D 5G WiFi f/1.5 și afișaj de 3".

Obiectiv cu deschidere f/1.5 pentru o imagine luminoasă și clară. Compresie imagini H.265, fișier MP4. Suport micro SD de până la 256 GB. Camera mașinii are, de asemenea, o sensibilitate ISO de până la 6400 pentru filmări excelente în condiții de lumină scăzută și video de noapte. Procesorul GPS încorporat permite șoferilor să capteze viteza și poziția cu precizie ridicată. Camera poate fi controlată cu ușurință utilizând butoane și un afișaj LCD clar de 3.0" . Conexiunea prin cablu între camere este de aproximativ 6 m lungime . Camera DOD S980D poate fi conectată la o sursă de alimentare de 12/24 V , astfel încât poate fi utilizată fără niciun fel probleme la alte vehicule, de exemplu camioane sau autobuze. Camera frontală se atașează, de asemenea, cu ușurință la parbrizul mașinii folosind suportul adeziv 3M cu logger GPS.

Cea mai bună cameră GPS duală pentru mașină cu suport 5G Wifi și rezoluție 4K

Cea mai bună cameră de mașină 4k 5G cu GPS

Cameră auto certificată CE pentru funcționare în întreaga Uniune Europeană

Cameră auto certificată pentru utilizare în întreaga UE (adică și în Austria, Germania și alte state membre). Îndeplinește criteriile standardelor tehnice și poate fi utilizat în vehicul.

Cameră auto certificată CE pentru UE - camere auto

Came de bord pentru mașina de nouă generație NEXT GEN - DOD GS980D

Cameră de top pentru mașină și noul flagship al producătorului taiwanez premiat DOD-TECH.  

cameră profesională auto dod gs980d - o nouă generație de camere

Rezoluție de înregistrare de până la 4K + 1K de la cameră

Deci nu veți rata niciun detaliu (cum ar fi lizibilitatea plăcuței de înmatriculare) dacă conduceți rapid, în condiții de iluminare slabă (ploaie, zăpadă, întuneric etc.)

Rezoluție de înregistrare până la 4K + 1K de la cameră - dod gs980d

Transfer de date de mare viteză - 5G WIFI

Vizualizarea și partajarea datelor direct prin telefonul mobil, fără a fi nevoie să scoateți cardul de memorie

Cameră dod de mare viteză pentru transfer de date wifi 5G

Aplicație pentru Android/iOS

O aplicație clară de la DOD (Android/iOS) pentru smartphone-uri sau tablete, unde vei putea reda videoclipurile tale de condus după asocierea prin Wifi, vei putea urmări poziția curentă prin google maps sau vei schimba setările camerei.

aplicație de la DOD Android/iOS - camera auto dod

Diafragma f/1.5 garantează o sensibilitate ridicată și o imagine clară chiar și în condiții de iluminare slabă ziua sau noaptea

Performanță ridicată în lumină slabă - Dimensiunea diafragmei reflectă cantitatea de lumină care lovește senzorul în timpul fotografierii. Cu cât diafragma este mai mare (număr f mai mic), cu atât mai multă lumină va fi captată de senzorul camerei. Datorită celei mai mari diafragme, care este cu 66% mai mare în comparație cu concurența de pe piață, camerele DOD produc cea mai clară imagine.
Cameră 4k cu deschidere f/1.5 ultra HD 4k dod gs980d

Modul GPS încorporat într-un suport patentat cu autocolant 3M

Suport snap-on patentat foarte puternic pentru eliminarea vibrațiilor sau a sunetelor nedorite de pe înregistrare cu un autocolant 3M (cu un conector USB-C pentru alimentare direct din suport) cu un senzor GPS încorporat.

dod gs980d - modul GPS încorporat în suport

Camera auto este alimentată prin interfața USB-C

Camera auto DOD GS980D este alimentată printr-o interfață USB-C (nu clasica micro sau mini USB), adică un nou standard pentru transferul de date de mare viteză, precum și pentru alimentarea camerei auto.

alimentare pentru camera DOD GS980D - cablu usb C

Viziunea perfectă pe timp de noapte datorită tehnologiei HDR asigură o imagine clară chiar și după întuneric

Aceasta este tehnologia High Dynamic Range , care va permite o vizualizare mult mai bună a părților foarte luminoase și foarte întunecate ale imaginii în același timp . Abrevierea HDR, este o tehnologie care permite reproducerea îmbunătățită a detaliilor în părțile întunecate și luminoase ale scenei capturate în același timp
Tehnologie High Dynamic Range - GS980D

Lider pe piața monitorizării și securității auto - Nou-nouț MOD DE PARCARE GENERAȚIA A 5-A

Un mare avantaj este sistemul îmbunătățit de funcționare a modului de parcare al noii generații de upgrade 5.0. O cameră bună înregistrează în timp ce conduceți, dar o cameră mai bună vă va ține vehiculul sub supraveghere 24/7 . Camera oferă două opțiuni pentru protecția parcării. Prima este înregistrarea folosind funcția TIMELAPS . Aceasta este o înregistrare time-lapse în care camera creează imagini la fiecare 1 secundă , care sunt apoi combinate într-un videoclip, astfel încât să nu ratați niciun detaliu de înregistrare pe care va trebui să îl verificați.

Cel de-al doilea mod este înregistrarea în timpul DETECȚIEI COLIZIILOR . În acest mod, camera are un senzor G activ, care detectează supraîncărcarea și începe înregistrarea video în cazul unui impact. Modul de parcare necesită o alimentare permanentă, ideal printr- un set de cablare permanentă din oferta noastră.

nou mod de parcare din a 5-a generație - cameră puternică pentru mașină

Supercondensator

Camera DOD GS980D are un super condensator încorporat în loc de baterii cu litiu. Supercondensatorul asigură o mai bună protecție împotriva temperaturilor mai ridicate și nu există pericol de deteriorare sau explozie ca în cazul bateriilor clasice. De asemenea, oferă o durată de viață mai lungă decât camerele de bord cu baterii litiu-ion.

super condensator - camera auto dod GS980D

Suportă card micro SD de până la 256 GB

Camera mașinii acceptă carduri micro SD de până la 256 GB (camere auto normale doar până la 128 GB). În cazul unui accident, frânare bruscă sau înclinare a mașinii, setul de cameră are o funcție G-sensor care servește la protejarea fișierelor în cazul unui impact. De asemenea, în caz de urgență, permite utilizatorilor să protejeze manual un fișier existent prin apăsarea butonului „SOS”.
card de memorie - card micro SD de 256 GB

Protecția datelor G-sensor în caz de impact

În cazul unui impact, frânare de urgență sau înclinare a mașinii, aceasta va proteja automat toate înregistrările salvate și actuale. Prin această funcție, fișierele importante nu vor fi șterse sau suprascrise , chiar și atunci când se înregistrează într-o buclă de timp.

Protecția datelor senzorului G

Înregistrare în buclă - Înregistrare ciclică

Când spațiul de stocare de pe cardul micro SD introdus este plin, acesta poate suprascrie automat fișierele mai vechi cu altele mai noi, astfel încât fișierele sunt re-șterse constant.

înregistrare în buclă - înregistrare ciclică a camerei

Noua compresie video H.265

Camera auto este echipată cu noua compresie H.265 , care asigură salvarea înregistrărilor la o dimensiune mai mică. Înregistrarea în această compresie va ocupa cu 30% mai puțin spațiu pe cardul de memorie , în timp ce calitatea imaginii va rămâne păstrată. Deci, cardul de memorie poate încadra mult mai multe înregistrări în comparație cu compresia H.264 mai veche. 1 minut durează aproximativ 215MB pe camera frontală 4k și aproximativ 70MB pe camera spate 1K.

Compresie video H.265 - camere auto DOD

Specificații:

Rezoluție video: camera frontală: 3840x2160@30fps, camera spate 1920x1080@30fps
Senzor: camera frontala: OmniVison OS08A10, camera spate: Senzor CMOS SONY STARVIS IMX307
Ecran: display IPS de 3".
Obiectiv cu unghi larg: 140° (cameră frontală și spate)
Diafragma: f/1.5
Sensibilitate ISO: până la ISO 6400
Format video: H.265 MP4
Suport de înregistrare: Micro SDHC/SDXC clasa 10 (până la 256 GB)
Audio: microfon și difuzor mono (incluse)
Baterie: super condensator
Putere de intrare: 5V 2,5A
Dimensiuni camera frontala (l/l/h): 97x54x40mm
Dimensiuni camera spate: 60x30x33 mm
Greutatea camerei frontale: 91,6 g
Greutatea camerei din spate: 28,2 g
Temperatura de funcționare -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)

Conținutul pachetului:

1x cameră frontală auto DOD GS980D
1x Suport cu autocolant 3M + modul GPS
1x Cameră spate
1x cablu de conectare pentru camera spate (6M)
1x încărcător auto 12-24V
2x autocolant de protecție transparent pentru fixarea ușoară a suportului pe sticlă
1x manual

Camera auto DOD GS980D - conținutul pachetului

Comentarii

Alte produse